Dodaj do ulubionych

Do Pani Avy!

17.12.07, 17:28
Pod nazwa problemu"Furaginum" napisała Pani ,że karmy specjalistycznej-w tym wypadku chodzi o kamyczki -struwity - nie można stosowac cały czas.Moj pies własnie taką je i każde odstepstwo od tego[ przejscie na inna ,w tym wypadku inna Hillsa] powoduje nawrót po niecałych 2 tygodniach. Jestem w punkcie wyjscia : w takim razie jak mam karmic psa? Bardzo pilnuję jego diety ,nie dokarmiam go i co dalej. ???Pozdrawiam! Ela
Obserwuj wątek
    • avasawaszkiewicz Re: Do Pani Avy! 21.12.07, 13:23
      Owszem niestety ma prawo się tak dziać w przypadku karm w których ilość białka
      oraz niektórych pierwiastków nie jest obniżona ale wszystko zależy od tego na
      jakie karmy przechodziłaś?
      Czy mieliście nawroty po karach Hillsa c/d czy próbowaliście innych?
      Pozdrawiam - Ava
      • ela9945 Re: Do Pani Avy! 21.12.07, 15:05
        Bardzo dziękuje Pani za odpowiedz.Wczesniej mały był na karmie Best Choice. Ale z tego co widze ,zostaniemy tak czy owak przy Hill's.Tylko jaką karmę wybrać? Na co mam zwrocić uwagę? Rozumiem ,że ze wszyskich karm dla psow zdrowych musi mieć najmniej: magnezu ,potasu i wapnia? Gubię się już w tym wszystkim. Pozdrawiam .!!Ela
        • ela9945 Re: Do Pani Avy! 27.12.07, 14:13
          Bardzo prosze o wskazowki! Dziekuje!!
          • avasawaszkiewicz Re: Do Pani Avy! 27.12.07, 23:18
            Hill's ma bardzo wiele karm - ja w Waszym przypadku wymieniłam karmę c/d i ją
            bym polecała wybierając wśród karm Hills'a ale są tez odpowiedniki takich karm u
            innych producentów.
            Przede wszystkim karma taka musi być uboga właśnie w wymienione pierwiastki ale
            także w białko.
            Pozdrawiam - Ava
            • ela9945 Re: Do Pani Avy! 29.12.07, 18:35
              Jeszcze raz bardzo dziękuje! tylko na jaką karmę mozna przejsc po wycoaniu sie z hillsa c/d?Jaktylko zmieniam karme-znowu po jakims czasie pojawiaja siestruwity. A mże gotowac-tylko co?Nawet wet. [widzę to ] nie jest pewien.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka