Dodaj do ulubionych

OT - wolacy w gorach

17.01.23, 23:18
Ratownik udzielał pomocy poszkodowanemu. W tym czasie ukradziono mu narty. Łudziłem się, że to pomyłka

pewnie jakis wolak i pincetplus na kolanach chodzacy do kosciolka sie pomylil.
i potem sie niektorzy oburzali ze byly kartki na sklepach na zachodzie - prosze nie krasc, sa kamery. a to bylo 30 lat temu.
Obserwuj wątek
    • qqbek Re: OT - wolacy w gorach 17.01.23, 23:27
      To jest najlepsze - byłem w Niemczech (tych słusznych, u tych Niemców co to strzelali do Rosjan, a nie w powietrze w trakcie 2WŚ) przed "zmianą" i nikt tam nie dbał o nic. Samochody zostawiano na parkingach pod sklepami z pracującymi silnikami w lecie, żeby klima działała.
      Dwa lata po "zmianie" i nikt już tak nie robił.

Stąd też moje gromkie i zdecydowane - "Stop POLONIZACJI Europy!".
      • teodor-k Re: OT - wolacy w gorach 18.01.23, 05:52
        qqbek napisał:

> To jest najlepsze - byłem w Niemczech (tych słusznych, u tych Niemców co to str
        > zelali do Rosjan, a nie w powietrze w trakcie 2WŚ) przed "zmianą" i nikt tam ni
        > e dbał o nic. Samochody zostawiano na parkingach pod sklepami z pracującymi sil
        > nikami w lecie, żeby klima działała.
        > Dwa lata po "zmianie" i nikt już tak nie robił.
        U hitlerowców byłeś nie u Niemców .Prawdziwi Niemcy nie strzelali do Rosjan .Jedynym prawdziwym Niemcem był
        Max Otto von Stirlitz.
    • skitenis Re: OT - wolacy w gorach 18.01.23, 00:00
      To jest nasza wersja sharing economy, ktoś zdecydował , że już czas współdzielić narty :(.
      • waga173 Re: OT - wolacy w gorach 18.01.23, 00:38
        Tylko ze ktos nie zrozumial dzielenia nart. One for me one for you.
        • engine8t Re: OT - wolacy w gorach 18.01.23, 02:43
          Dokladnie..... przeciez na jednej tez mozna jezdzic....po co tym kulakom dwie?
          • marekggg Re: OT - wolacy w gorach 18.01.23, 03:00
            probowales kiedys? czy tylko pierdolisz :-)
      • trypel Re: OT - wolacy w gorach 18.01.23, 07:02
        Dobrze ze to nasza wersja a nie hiszpańska.
        Tam by złodziej kazał nam jeszcze narty regularnie ostrzyć i smarować bo nie może być tak że jeden narty ma a drugi nie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka