Dodaj do ulubionych

Plukanie podwozia - Warszawa

IP: *.pl 30.04.02, 08:13
Witam,
bardzo prosze o podanie mi namiarow na myjnie , ktora myje na podnosniku
podwozia po zimie. Szukam takowej, ale zadna podosnikiem nie dysponuje. Chodzi
mi o Warszawe, a najlepiej jej poludniowa czesc.
Serdecznie dziekuje i pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • Gość: HHH Re: Plukanie podwozia - Warszawa HELP!!!!! (n/t) IP: *.pl 30.04.02, 09:39
    • Gość: Icefall Re: Plukanie podwozia - Warszawa IP: *.acn.waw.pl 30.04.02, 09:42
      Na Ursynowie, za stacją CPN na skrzyzowaniu Rosoła i Migdałowej jest myjnia z reklamą "mycie podwozia". Nie
      wiem czy dysponują podnosnikiem, ale jakos te podwozia muszą myc....
    • Gość: Mikolaj Re: Plukanie podwozia - Warszawa IP: *.pol-assistance.spzoo.pl 30.04.02, 09:48
      Koło skrzyżowania Sikorskiego i Bonifacego. Ale też nie wiem czy robią to za
      pomocą podnośnika, w każdym razie taka opcja jak mycie podwozia jest.
      pzdr
      Mikołaj
    • Gość: obi. Re: Plukanie podwozia - Warszawa IP: *.acn.pl / 10.134.129.* 30.04.02, 13:45
      Jakiś czas temu sam zadałem to pytanie na forum i otrzymałem odpowiedź:
      Ulica Mińska (Grochów). Koszt 40 PLN.

Byłem i umyłem. Rzeczywiście tyle kosztuje. Wprawdzie nie mają podnosnika, ale
      wjeżdża się autem na rampę, więc na jedno wychodzi. Facet włazi pod spód i myje
      podwozie myjką wysokociśnieniową.

Pozdr
      • Gość: HHH Re: Plukanie podwozia - Warszawa IP: *.pl 01.05.02, 15:10
        Dzieki za pomoc, jakbyscie jeszcze kojarzyli jakies myjnie to piszcie.
        • Gość: TOYA Re: Plukanie podwozia - Warszawa IP: *.idzik.pl / 192.168.6.* 01.05.02, 18:12
          A nie możesz podjechać na Sikorskiego wrzucić parę monetek i bez problemu wymyć
          samemu? Przecież "pistoletem" dotrzesz w każdy zakątek podwozia stojącego
          samochodu. Wcale nie musi być na podnośniku.Wiele razy tak myłem i jest OK.
          Spróbuj. Pzdr.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka