waga173 11.02.23, 00:51 Zaden samochod ani przedtem ani potem nie mial piekniejszego ryja niz Dodge 3/4. www.youtube.com/watch?v=XH6a9fFlkFw Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
trypel Re: Specjalnie dla Trypla bo lubi Dodge 11.02.23, 07:29 A najbardziej mi się podobało to wchodzenie kierowcy z prawej strony :) Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Specjalnie dla Trypla bo lubi Dodge 11.02.23, 07:39 Z lewej strony bylo w drzwiach kolo zapasowe. Kiedys ci Amerykanie to musieli byc chudzi i zwinni jak piskorze zeby wsiadac z lewej. Te samochody mialy pierwsze runflaty. Opona byla sama w sobie niesamowicie gruba i sztywna, ale zeby na przyklad postrzelona nie spadla z felgi podczas jazdy, w srodku byl taki gruby blaszany pierscien rozpierajacy ja miedzy wewnetrzna a zewnetrzna sciana felgi. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Specjalnie dla Trypla bo lubi Dodge 11.02.23, 07:49 I żebyś wiedzial ze wolałbym mieć pod domem tego dodge'a niż willysa Bardziej w moim klimacie. I w sumie cały żałujemy dodge'a nitro. Jedyne auto do jakiego chciałbym kiedys wrócić Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: Specjalnie dla Trypla bo lubi Dodge 12.02.23, 07:46 shellyanna napisała: > Piekny Zaluj ze nie widzialas mojego ryja! Odpowiedz Link Zgłoś