waga173 21.02.23, 08:18 Mysleliscie ze rzedowy osmiocylindrowy to byl koniec? Wiec byly dluzsze, dwunastocylindrowe in line, ale se sami poszukajta obrazkow jak nie wierzyta. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
waga173 Re: In line twelve 21.02.23, 08:39 Szacun! Bo ja tego w samochodach nie spotkalem, ale widzialem raz w muzeum wewnatrz lodzi podwodnej, co by tlumaczylo "smulkosc" takiego rozwiazania problemu gabarytow szerokosc/ wysokosc w ciasnej dostepnej przestrzeni. Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: In line twelve 21.02.23, 12:52 duze_a_male_d_duze_m napisał: > Zdjęcie dla atencji. > Internety mówią, że poza uwidocznionym tu Packardem był jeszcze jakiś francuski wyrób samochodowy z l12. Odpowiedz Link Zgłoś
duze_a_male_d_duze_m Re: In line twelve 21.02.23, 12:58 Na tym zdjęciu to nawet dwa Packardy widać, jak się dobrze przyjrzysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
qqbek Re: In line twelve 21.02.23, 13:38 duze_a_male_d_duze_m napisał: > Na tym zdjęciu to nawet dwa Packardy widać, jak się dobrze przyjrzysz :) > No tak. Ten drugi stoi przed samochodem :-) Odpowiedz Link Zgłoś
waga173 Re: In line twelve 21.02.23, 17:54 Stoi przed samochodem i kombinuje co zrobic zeby mu pasazerowie nie kopali w drzwi. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: In line twelve 21.02.23, 18:00 A ty nie na wiecu? Nie klaskasz i flaga nie machasz? Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: In line twelve 21.02.23, 15:30 duze_a_male_d_duze_m napisał: > Zdjęcie dla atencji. > Myślałem, że jesteś trochę młodszy. Odpowiedz Link Zgłoś
duze_a_male_d_duze_m Re: In line twelve 21.02.23, 17:06 hukers napisa > duze_a_male_d_duze_m napisał: > > > Zdjęcie dla atencji. > > > > Myślałem, że jesteś trochę młodszy. Nie, no co ty :) Ja robiłem zdjęcie, Toruń, drugi rok seminarium. Odpowiedz Link Zgłoś
hukers Re: In line twelve 22.02.23, 00:50 duze_a_male_d_duze_m napisał: > hukers napisa > > > duze_a_male_d_duze_m napisał: > > > > > Zdjęcie dla atencji. > > > > > > > Myślałem, że jesteś trochę młodszy. > > Nie, no co ty :) Ja robiłem zdjęcie, Toruń, drugi rok seminarium. > Seminarium u ojca Tadeusza Smardzyka? Odpowiedz Link Zgłoś
duze_a_male_d_duze_m Re: In line twelve 22.02.23, 08:35 Co w Vegas zostaje w Vegas. Odpowiedz Link Zgłoś
bolo2002 Re: In line twelve 21.02.23, 15:05 Apropos Twelve to ja proponuję Propera od Connora McGregora! Naprawdę jest niezłe! Odpowiedz Link Zgłoś