Dodaj do ulubionych

15 tysięcy i kwity

21.03.23, 10:06
15 tysięcy i kwity, tyle w Potato Republic of Bolanda można zarobić za usiłowanie zabójstwa.
Warunek jest jeden - trzeba usiłować samochodem, a nie jakimś innym niebezpiecznym narzędziem.
Obserwuj wątek
    • shellyanna Re: 15 tysięcy i kwity 21.03.23, 10:47
      Kara niewspółmiernie niska do tego, co ten kretyn zrobił.
      Na miłośników lewego pasa mam alergie, ale bez przesady.
      • teodor-k Re: 15 tysięcy i kwity 21.03.23, 11:22
        Pomrocznosc jasna jak zwykle .Czasami łapie agresja jak ktoś jedzie cały czas lewym i trzeba go minąć z prawej strony. Wyrok nie jest prawomocny . Sądowy proces o wykroczenie drogowe nie kończy zajmowania się śledczych sprawą "agresji drogowej" na S7. Odrębne postępowanie w sprawie o przestępstwo narażenia na bezpośrednie niebezpieczeństwo utraty życia i zdrowia prowadzi Prokuratura Rejonowa Olsztyn-Południe. Dotychczas nikomu nie przedstawiono zarzutów. www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&url=https://auto.dziennik.pl/aktualnosci/artykuly/8684679,wypadek-s7-arteon-wyrok-kierowca-sad-seat-wideo.html&ved=2ahUKEwjp_OGN5ez9AhWLvosKHWLED6sQFnoECAwQAQ&usg=AOvVaw25UOgJQzQThbQxqfnL1c6G
    • waga170 Re: 15 tysięcy i kwity 21.03.23, 12:58
      Trzeba sobie przyspawac do podlogi "ramke" z szyn waskororowki a z przodu w poprzek z szyny tramwajowej, ukryte pod zderzakiem, i jebac hamujacych frajerow w dupe. Tylko miec ze dwie kamerki.
      • trypel Re: 15 tysięcy i kwity 21.03.23, 15:44
        Jak jezdzilem jeepem ze zderzakami z naprawdę solidnego ceownika to nikt nie wymuszał, nikt się nie wpychał. Pełen szacunek na drodze
        • qqbek Re: 15 tysięcy i kwity 21.03.23, 16:55
          To nie zderzaki, to "efekt masy". Jak jeździłem X5 to nawet z lewego zdarzało się "wyraźnie do lewego przyklejonym" zjeżdżać.
          • trypel Re: 15 tysięcy i kwity 21.03.23, 17:03
            Będę się upierał ze nie
            Wrangler nie jest duży. Ale czarne poobijane na drzewach i kamieniach zderzaki od razu sugerują ze następnym obdrapaniem nikt się nie przejmie
            • qqbek Re: 15 tysięcy i kwity 21.03.23, 18:41
              Może ja tego czynnika nie uwzględniłem.
              X5 miałem z północy Włoch przywiezione, kupione od bezpośredniego "importera", który lał na kondycję zderzaków... a one wyglądały jak w każdym nastoletnim pojeździe z Włoch - obite z każdej strony (po przednim było wyraźnie, z daleka widać, że czujników parkowania nie ma, bo ktoś znalazł praktyczniejsze rozwiązanie).
          • agios_pneumatos Re: 15 tysięcy i kwity 21.03.23, 21:18
            qqbek napisał:

> To nie zderzaki, to "efekt masy". Jak jeździłem X5 to nawet z lewego zdarzało s
            > ię "wyraźnie do lewego przyklejonym" zjeżdżać.
            >

To efekt burakowozu/dresowozu, nie masy.
        • only_the_godfather Re: 15 tysięcy i kwity 21.03.23, 18:48
          trypel napisał:

> Jak jezdzilem jeepem ze zderzakami z naprawdę solidnego ceownika to nikt nie wy
          > muszał, nikt się nie wpychał. Pełen szacunek na drodze
          >
          Coś w tym jest, ojciec kolezanki jak miał Patrola i założone do niego opony offrodowe to też mowił ze każdy mu zjeżdża, nikt się nie wpycha.
          • trypel Re: 15 tysięcy i kwity 21.03.23, 18:55
            Bo każdy widzi ze po takim wymuszeniu patrol pojedzie dalej a on będzie czekał na pomoc drogowa

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka