marekggg 12.04.23, 18:56 obiecalem pare zdjec i filmikow. sa jakie sa, niektore lepsze niektore gorsze. filmiki najlepiej ze sluchawkami i baaardzo glosno, to moze wtedy to troche odda rrzeczywistosc. Barca - Real Madrid, 0:4 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wislok1 Re: OT Barca - Real Madrid 12.04.23, 19:34 Zaje.iste--- Dzieki Ja musze w koncu sie wybrac na mecz Bayernu, stadion znam, bylem 2 razy jako zwiedzajacy... Ale co innego mecz na zywca... Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: OT Barca - Real Madrid 12.04.23, 20:29 > Ja musze w koncu sie wybrac na mecz Bayernu byle nie taki jak ten wczorajszy... Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barca - Real Madrid 13.04.23, 17:14 To byla straszna wtopa... Nagelsmann mial ubaw... Jak jeszcze Bayern nie zdobedzie mistrzostwa, to Kahn i Salihamidzic powinni sie sami zwolnic z klubu Odpowiedz Link Zgłoś
wislok1 Re: OT Barca - Real Madrid 13.04.23, 18:01 Jak sie nie zwolnia, to ich zarzad Bayernu wywali... To bylo straszne ryzyko, wywalac Nagelsmanna i zatrudnic Tuchela.... KAZDY trener potrzebuje kilka miesiecy na to, zeby druzyna grala wedlug jego planu... No, Tuchel jest lepszym trenerem, ale ZADEN trener nie umie robic cudow i potrzebuje na poczatku DUZO szczescia.... Z Freiburgiem go zabraklo, z Manchesterem City tez... Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec_hoteli Re: OT Barca - Real Madrid 12.04.23, 19:53 Ta pani na pierwszym zdjęciu podoba mi się. Żona czy znajoma? Odpowiedz Link Zgłoś
nousecomplaining Re: OT Barca - Real Madrid 12.04.23, 20:34 > Ta pani na pierwszym zdjęciu podoba mi się. Żona czy znajoma? Ona już czeka, żebyś z nią stworzył "free gallery" - kliknij i puść wodze fantazji. Odpowiedz Link Zgłoś