Dodaj do ulubionych

Za tydzień odbieram Ford Fusion

IP: 195.149.68.* 12.11.04, 16:31
czarny, 1.4, 80 KM, klima, elektryczne szyby, centralny zamek, ABS,
wspomaganie, aluminiowe gałki na skrzynię biegów i klamki. Niestety bez
radia, ale nie ma co wybrzydzać, kwestią czasu jest kiedy zainstaluje. Jezu,
jak się cieszę, to mój pierwszy samochód, chyba zaraz się posiakam z radości.
Nie jedźcie za bardzo po mnie, kiedyś przechodziliście dokładnie to samo. :)
Niech już będzie sobota.
Obserwuj wątek
    • Gość: wiesiek z bloku Re: Za tydzień odbieram Ford Fusion IP: *.crowley.pl 12.11.04, 16:36
      jejuniu!
      czarny ford to jest bardzo elegancki woz, takimi to juz jezdza w rzadzie.

ja juz od roku mam swoja 1.2 htp - ale to juz jest moje 2. auto po trabancie i
      caly czas nie moge sie nadziwic ze mam prawdziwa limuzyne.

musiesz sobie jeszcze dac rade z zazdrosnymi spojrzeniami kierowcow innych
      marek, tak jak ja.
    • ptoma5 Re: Za tydzień odbieram Ford Fusion 14.11.04, 00:06
      gratulacje:) oby pedzil jak wicher!
    • mejson.e Spoko! 14.11.04, 15:33
      Nie ekscytuj się za bardzo i pilnuj, by Ci nie wcisnęli bubla!

Samochód fajnie się prowadzi, jest poręczny i w miarę przestronny.

Nie daj się zwieść pozorom - to nie SUV tylko Fiesta na większych kołach!

Gratuluję i pozdrawiam,
      Mejson
      --
      "Ruch jest przyczyną wszelkiego życia."
      (Leonardo Da Vinci)
    • inna-bajka Re: Za tydzień odbieram Ford Fusion 14.11.04, 16:50
      No piękne to to nie jest. Ale gdybyś sie pokusił o jakieś orurowanie to nada mu
      trochę charaktery. Co do radia to nie kupuj fabrycznego Blupunkta, totalny
      badziew. Niestety na desce są otwory o wymiarach 1 DIN co daje Ci jeszcze do
      wyboru drugie dziadostwo czyli SONY. Możesz w salonie kupić maskownicę i
      zamontować zwykłe radio 1 DIN. Ale jeśli już chcesz radia fabryczne, to możesz
      mieć problem. W salonie kosztuje od 900 zł i odpowiada jakości takiego w MM za
      250 zł, a jak kupisz na allegro to najczęściej bez kodu, który mozna zdobyć
      tylko w salonie, a tam jak nie masz dowodu własności radia to nic nie załatwisz.
      • Gość: ji Re: Za tydzień odbieram Ford Fusion IP: 217.116.101.* 14.11.04, 17:38
        Zainstaluj Sniezke (albo Taraban) - to doskonale radio to Forda Fusion.
    • Gość: prosty ciesz sie, ciesz, za tydzień będziesz płakał... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.11.04, 17:11
      no to niezły frajer z ciebie. sąsiad kupił ten badziew i już trzeci raz do
      serwisu jeździł, a wczoraj to nawet do niego przyjeżdżali, bo nie chciało to
      odpalić, ja pie......
    • Gość: ji Rozumie cie. IP: 217.116.101.* 14.11.04, 17:32
      Choc ja juz klase wyzej, octavia z przyciemnianymi szybami, to jednak potrafie
      cie zrozumiec - marze o superb, by wrescie spelnil sie ten dzien.

PS
      Nie przejmuj sie tymi ktorzy beda zazdrosnie spogladac na twoje auto - niech
      zazdroszcza.
    • Gość: Mar tak z ciekawości - ile czekałeś i czemu tak długo? IP: *.skorosze.2a.pl 14.11.04, 18:56
      No i czy jesteś na pewno pewien, że "za tydzień" i czy nie będzie "poślizgu".
      Co do samego wyboru - też mi się Fuysion podoba, gdyby nie to wnętrze a la Tico
      rocznik 1990.
    • Gość: znawca tematu bardzo dobry wybór:-) lepszy od Ignisa IP: 81.190.171.* 14.11.04, 19:28
      wow
    • Gość: Albercik Re: Za tydzień odbieram Ford Fusion IP: *.sownet.gliwice.pl / *.pl 14.11.04, 21:11
      drogi kolego ja mam Fusiona od 6 grudnia 2003 . 1,4 pb x100 moze troche cie ostudzi kilka moich uwag . spalanie nie jest male , plastiki fatalne , wsteczny wskakuje jak w zuku . mam przejechane 25000 tys z czego 15000 tys na gazie . instalacja koszt ok 5 tys zl . ostatnio stuka w desce rozdzielczej ale to podobno tak ma byc , schowek tez padl na desce rozdzielczej. radio fabryczne forda to kit . to samo z lakierem metalik 1700 zl .za ta kase to mam ubezpieczenie .osobiscie bralbym drugi raz ale w 1,4 ON albo 1,6PB no i gaz . na gazie spalanie 8/10 lit . polecam i pozdrawiam . predkosc bez problemu 160/170 , a w niemczech na autostradzie to licznik pokazal 180 ale zakladam blad ok 8/10 kil
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka