Dodaj do ulubionych

OT - Narty w Australii

15.07.23, 03:33
no to chyba tam nie pojade. takie kolejki ostatnio widzialem w polsce i na slopwacji 20 lat temu.
Obserwuj wątek
    • taniarada Re: OT - Narty w Australii 15.07.23, 05:34
      A nie lepiej do Karpacza 🤣
      • marekggg Re: OT - Narty w Australii 15.07.23, 10:36
        nie.
    • taniarada Re: OT - Narty w Australii 15.07.23, 11:01
      Poczytałem sezon od czerwca do września .Nie jest to dobry kierunek .Ale jak na Krecie też można jeździć .Miałem kiedyś kumpla ,zerwał kontrakt choć go widzę na Fejsie .A jaki koszt tego wyjazdu ?
      • taniarada Re: OT - Narty w Australii 15.07.23, 11:14
        Kontakt .
      • marekggg Re: OT - Narty w Australii 15.07.23, 13:13
        w polsce mozna jezdzic w lepszym wypadku od grudnia (a raczej polowy) do polowy marca. wiec sezon w sumie tak sam dlugi.

jezeli chodzi o poludniowe kierunki, to by6m chetnie pojechal tutaj. Ski Portillo

ale szczerze mowiac, wystarcza mi Alpy. A jak sie ktos chce wyszalec, to 3 doliny w Alpach francuskich - zajebiste.
        • jackk3 Re: OT - Narty w Australii 16.07.23, 01:13
          Panowie naprawdę trzeba mieć shit for brain żeby jechać do AU na narty! Przyjeżdżajcie do Kanady (zach) oczywiscie chyba jedna z ostatnich enklaw naturalnego śniegu i oczywiscie mrozu.
          • marekggg Re: OT - Narty w Australii 16.07.23, 03:43
            wiem ze to jest glupi pomysl zeby jechac do AU na narty. Jednak bym to juz polaczyl ze zwiedzaniem innych czesci, mam tam pare znajomych i pare firm do odwiedzenia.

a co do kanady - mam kumpla, ktory mnie zaprasza do Vancouver, ma rowniez chate pod Whistler.

Ale w Calgary tez macie sniegu od groma.
            • jackk3 Re: OT - Narty w Australii 16.07.23, 05:22
              Tylko Alberta. Są uzdrowiska jak np Sunshine Village gdzie w ogóle nie robią śniegu. Albo słynne Lake Louise. Ale Whistler jest tez swietne. Inny klimat i atmosfera.
              • marekggg Re: OT - Narty w Australii 16.07.23, 07:11
                Lake Louise - zapomnialem... tam tez byly zimowe igrzyska olimpijskie, ale w 1988
                • jackk3 Re: OT - Narty w Australii 16.07.23, 15:39
                  Nie, nie tam. Konkurencje alpejskie były w Kananaskis. Do dzisiaj istnieje i jest popularne - ode mnie z domu godz jazdy autem.
                  • marekggg Re: OT - Narty w Australii 16.07.23, 16:50
                    odrazu bym sie przeniosl...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka