Dodaj do ulubionych

Zaje...i mi ksenony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

IP: *.aster.pl 19.11.04, 00:48
bylem sobie z moja ukochana na filmie BJ w silverscrinie na targowku a w tym
czasie jkis skur... kradl mi lampy.najlepsze ze poziom na ktorym stalem mial
zaciemnienie jak w Londynie podczas nalotow.nikt nic nie widzial

jestem WSCIEKLY
Obserwuj wątek
    • Gość: olo współczuje IP: *.example.net / 217.8.188.* 19.11.04, 09:02
      mi 2 razy halogeny, śledztwa umozone, mam zaślepki. Zawsze kradna czwartek -
      piatek, przed giełdą...
      • Gość: jurek Re: współczuje IP: *.aster.pl 19.11.04, 12:29
        auto juz w serwisie,do odbioru prawdobodobnie za tydzien.
        koszt naprawy z lampami ok 9 tyś.

zaje... bym matola ktory mi to zrobil
        coz pozostaje czekac i auto zastepcze od poniedzialku
        • Gość: Fred Re: współczuje IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:32
          Jak mozesz to powiedz jeszcze co to za samochod (jak sie ma stosunek ceny za
          wymiane do wartosci samochodu - tak z ciekawosci).
          A faktycznie , takiemu nalezaloby cos obciac to nastepnym razem zastanowilby
          sie kilka razy wyvciagajac sluszne wnioski ze swoich przemyslen.
          Pozdrawiam
    • bishopandroid Re: Zaje...i mi ksenony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.04, 12:32
      na pierwszym poziomie właśnie budują strefę strzeżoną
      • Gość: Fred Re: Zaje...i mi ksenony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:32
        ta strefa chyba juz jest czynna, tak mi sie wydaje.
        • Gość: jurek Re: Zaje...i mi ksenony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 19.11.04, 12:43
          mam mondeo
          tak jest tam juz parking "strzezony" ale tylko do 22
          potem juz nikt nie zerka,parking jest prywatny i nie nalezy do centrum,parking
          nie ubezpieczony i dozorowany przez jedna osobe siedzaca w budce sa 3 kamery
          od policji i ochrony dowiedzialem sie gdzie nie nalezy parkowac sa to miejsca
          gdzie nie ma zasiegu kamer,tam w wiekszosci kradna auta albo radia.
          ogolnie nic nikogo nie obchodzi
          mam zamiar wybrac sie do mennadzera kina i zazadac jekiegos zadoscuczynienia
          zobaczymy.
          • Gość: on Re: Zaje...i mi ksenony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 19.11.04, 16:33
            > mam zamiar wybrac sie do mennadzera kina i zazadac jekiegos zadoscuczynienia
            > zobaczymy.

Tylko nie daj się skusić na roczne bezpłatne wejściówki na każdy seans dla
            Ciebie i Twojej ukochanej jak nie zapewni Wam jednocześnie rocznego abonamentu
            na parkingu strzeżonym.
            A tak na marginesie jak oni je wyjęli. Chyba jakimś łomem?? Skur...... syństwo
    • greenblack Re: Zaje...i mi ksenony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.04, 12:47
      Gdzieś w Polsce jakiś "oszczędny" właściciel remontuje swoje Mondeo po
      stłuczce. Zostanie mu na ileś tan litrów paliwa i będzie się chwalił w
      towarzystwie, jaki świetny biznes zrobił.
      • Gość: Fred Re: Zaje...i mi ksenony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.11.04, 12:53
        dokladnie to samo chcialem powiedziec, ze kradziez raczej byla na zamowienie,
        bo to dosc nietypowa kradziez. Poza tym rozumie ze zlodzieje zabrali tez poza
        lampami jakies tam przetworniki (bo przeciez instalacja do ksenonow to nie
        tylko reflektory.
        Pozdrawiam
    • ppppp1 Re: Zaje...i mi ksenony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.04, 13:04
      Nie uważacie że to musiało być w zmowie z ochroną.Wyjęcie reflektorów o ile
      dobrze rozumiem nie trwa 5 sek.Może właśnie twoje ksenony są momtowane
      ponownie w twoim aucie,nie pomyslałes o tym.
      • Gość: jurek Re: Zaje...i mi ksenony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 19.11.04, 14:57
        wyjeli tylko lampy niestety uszkodzili oba blotniki,
        monde ma tak hu...o zamontowane lampy ze wyjecie
        ich jest niestety bardzo latwe i nagminne(ksenony)
        a auto stoi w serwisie i licze na uczciwosc ze strony OMC

apropo to moze wiecie cos o WIDOCZNYM znakowaniu lamp,
        a nie jakies tam mikroslady bo mam zamiar teraz to zrobic
        co niektorzy robia na kolpakach
        • Gość: jurek Re: Zaje...i mi ksenony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 19.11.04, 17:52
          a jeszcze jedno bede musial doubezpieczyc auto o kewote
          naprawy ok.10tyś.zł i zrobic badanie techniczne
          wymogi alianzu czyli lzejszy o jakies 600zł
          • Gość: Fred Re: Zaje...i mi ksenony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.11.04, 23:04
            Czyli rozumie ze za naprawe zaplaci ubezpieczyciel (allianz)? Bo nie widze
            innego powodu dla ktorego musialbys doubezpieczyc auto.
            Ja kiedys mialem stluczke w Allianz i po skorzystaniu z AC nie musialem
            doubezpieczac auta, poprostu w razie kradziezy kwota wyplaty pomniejszona
            zostalaby o kwote naprawy (wiec to juz wlasne ryzyko, czy do konca roku
            ubezpieczeniowego dociagniesz na starym czy nie chcesz ryzykowac)
            Pozdrawiam
    • rafal.dominiak Re: Zaje...i mi ksenony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 19.11.04, 18:53
      Pierwszym rzutem oka przeczytalem,ze zaj***li Ci kalesony,ale widze,ze sprawa jest
      powazniejsza... Wspolczuje... Mnie ukradli kiedys poduszke... Wiem co czujesz...
      Mam nadzieje,ze chociaz film sie podobal!

Pozdrawiam
    • Gość: pg Jednego kseonowca mniej.. IP: 217.116.101.* 19.11.04, 23:26
      ..powinno sie was kolekcjonowac imbecyle.
      • Gość: jurek Zaje...i mi ksenony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 20.11.04, 00:11
        ja cie nie obrazałem a to ze do 126p
        nie zakladaja takich lamp to nie moja wina
      • Gość: ciekawy Re: Jednego kseonowca mniej.. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.11.04, 00:25
        skąd sie takie nie dojeby biorą?
        • Gość: jurek Zaje...i mi ksenony!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.aster.pl 20.11.04, 01:04
          spytaj rodzicow
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka