linuch 06.05.02, 09:37 Trzy incydenty na rok, w tym jedno zakończone lakierowaniem drzwi. Czy ja jestem pechowcem, czy mieszczę się w normie ?. Dodam, że wszystkie nie z mojej winy i że przejeżdżam 20K km na rok po Warszawie i okolicach. Link Zgłoś Obserwuj wątek
zlotyrybek Re: Ile stłuczek na rok 06.05.02, 09:58 Masz problem - ja mam dwie od 1991 roku. Codziennie dojeżdżam do pracy . Jeżdżę w Warszawie. Pa Link Zgłoś
Gość: Krzysiek Re: Ile stłuczek na rok IP: *.ausys.se / 172.17.139.* 06.05.02, 10:07 A to jeszcze zalezy czy jestes z warszawy, czy tez jezdzisz po warszawie. Jesli to drugie to z powrotem na wioche i sie ucz jezdzic (tak zalecaja koledzy z wwy na forum).... Link Zgłoś
Gość: ryjek Re: Ile stłuczek na rok IP: 62.89.77.* 06.05.02, 12:27 Ja tam jeżdżę 10 lat po Warszawie i nie miałem jeszcze żadnej stłuczki, a też np. codziennie dymam przez centrum 11 km do pracy, a rocznie robię jakieś 25 tys. Dwa nieszczęścia jakie się stały: jedna bardzo miła pani wjechała mi dość solidnie w bok na parkingu przy Geancie (widziałem to - bolało :), a drugi raz jakiś blokers ukradł mi radio, rozwalając przy tym całe drzwi - i to tyle. Link Zgłoś
Gość: Marek Re: Ile stłuczek na rok IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 06.05.02, 12:50 W Wawie to byla moja srednia - 3 do 4 wypadkow rocznie, zwykle nie z mojej winy. Ale to dlatego ze jezdzilem agresywnie. Teraz: 1) Nie mieszkam w Wawie 2) Nie jezdze agresywnie (a przynajmniej nie tak jak dawniej) i od prawie 4 lat nie dotknalem/zostalem dotkniety przez nikogo/nic. Link Zgłoś
Gość: Mikolaj Re: Ile stłuczek na rok IP: *.pol-assistance.spzoo.pl 06.05.02, 13:00 Cześć, Chyba rzeczywiście masz pecha. Ja jeżdżę po Warszawie od 11 lat, dość dużo (rocznie ok. 50kkm z tego pewnie ok. połowa w Wawie) i do tej pory stłuczki nie zaliczyłem. Tylko dwa reflektory rozwaliłem przy parkowaniu. Jeden w moim aucie – nawet nie wymieniałem tylko zakleiłem taśmą ; drugi w cudzym aucie – musiałem odkupić (600 zł poszło się ....:-(( Pozdrawiam Mikołaj Link Zgłoś