trypel 27.01.26, 18:47 40ton.net/70-latek-kradl-paliwo-z-ciezarowek-wozac-specjalna-instalacje-w-swoim-touaregu/ myslalem ze podobna kreatywnosc to polska specjalnosc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marecky81 Re: Paliwożerne tuaregi 27.01.26, 19:23 Niewiele chyba znasz świata. Sprawdź co to znaczy "fuel/gas skimming" Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Paliwożerne tuaregi 28.01.26, 08:59 > myslalem ze podobna kreatywnosc to polska specjalnosc. Wielu Polaków żyje w przekonaniu, że rodacy są jakoś zajebiście pomysłowi. Szczególnie w omijaniu prawa i czy też wprost jego łamaniu. Oraz jeszcze że polskie dziewczyny są najładniejsze na świecie. No więc nie, nie są - ani jedno, ani drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Paliwożerne tuaregi 28.01.26, 09:19 To drugie ma podstawy wynikające z wyjazdów na saksy. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Paliwożerne tuaregi 28.01.26, 09:36 > To drugie ma podstawy wynikające z wyjazdów na saksy. No tak, to jest taka racjonalizacja. Zagraniczne dziewczyny polaczków-cwaniaczków nie chciały (zresztą nawet dzisiaj związki mieszane to niemal zawsze kobieta Polka i mężczyzna obcokrajowiec, prawie nigdy odwrotnie), to musieli sobie jakoś uzasadnić, że polskie są lepsze. Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Paliwożerne tuaregi 28.01.26, 10:00 Raczej wynika to z czegoś innego Jak w 91 roku zaczalem jezdzic do pracy do Niemiec, pierwsze Bawaria a potem Badenia Wirtembergia to podczas rozrywkowych czwartkow (jedyny dzien na zakupy) wypatrzenie w sklepie albo na piwie w miescie, ladnej dziewczyny graniczyło z prawdopodobnienstwem spotkania yeti, a jak juz jakas sie trafiła to mozna bylo zalozyc z prawdopodobieństwem 99% ze to europa wschodnia z przewaga PL. Odpowiedz Link Zgłoś
marecky81 Re: Paliwożerne tuaregi 28.01.26, 10:37 Pamiętam z licealnych czasów przełom lat 90. Przyjeżdżali na obozy Niemcy z jeszcze istniejącego NRD. Bardzo ładne dziewczyny. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69x Re: Paliwożerne tuaregi 28.01.26, 10:23 vogon.jeltz napisał: > zresztą nawet dzisiaj związki mieszane to niemal zawsze kobieta > Polka i mężczyzna obcokrajowiec, prawie nigdy odwrotnie Widać nie tylko i9 w lapku powoduje wypadnięcie z mainstreamu ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Paliwożerne tuaregi 28.01.26, 10:43 > Widać nie tylko i9 w lapku powoduje wypadnięcie z mainstreamu ;-) Ale ja nie mówię w Polsce, gdzie związek Polaka z cudzoziemką (w szczególności ze Wschodu) jest rzeczą w miarę normalną, tylko na Zachodzie. Nawet tutaj znam co najmniej kilka jeśli nie kilkanaście związków Polki z Włochem i żadnego Polaka z Włoszką. Znam wprawdzie co najmniej jeden związek polsko-włoski gdzie mężczyzna to Polak, ale to... geje. Może mam kiepską próbkę, ale zdaje się, że statystyki to potwierdzają. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69x Re: Paliwożerne tuaregi 28.01.26, 13:36 vogon.jeltz napisał: > Ale ja nie mówię w Polsce, gdzie związek Polaka z cudzoziemką (w szczególności > ze Wschodu) jest rzeczą w miarę normalną, tylko na Zachodzie. No, ja też nie. Ale ogólnie się zgadzam. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Paliwożerne tuaregi 28.01.26, 23:14 vogon.jeltz napisał: > Ale ja nie mówię w Polsce, gdzie związek Polaka z cudzoziemką (w szczególności > ze Wschodu) jest rzeczą w miarę normalną, tylko na Zachodzie. Nawet tutaj znam > co najmniej kilka jeśli nie kilkanaście związków Polki z Włochem i żadnego Pola > ka z Włoszką. Kiedyś czytałem, że w związkach międzynarodowych kobiety zwykle wiążą się z mężczyznami z silniejszego ekonomicznie kraju a nie chcą się wiązać z mężczyznami. Dlatego Ty spotykasz Polki z Włochami a ja Polaków z Ukrainkami, Wietnamkami, Polki z Niemcami, Belgami, Anglikami itp. Dopiero jak sytuacja gospodarcza będzie na tyle dobra w PL, że Włosi i Hiszpanie będą masowo przyjeżdżać do pracy w Polsce, to pewnie znajdą się i Włoszki z Polakami. Co ciekawe nie dotyczy to Murzynów. Ja w PL znam tylko pary Polka i ciemnoskóry. Pary Murzynka i Polak nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Paliwożerne tuaregi 28.01.26, 23:26 > Pary Murzynka i Polak nie znam. A Omena i Brzoska? Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Paliwożerne tuaregi 28.01.26, 23:52 vogon.jeltz napisał: > > Pary Murzynka i Polak nie znam. > > A Omena i Brzoska? Omena nie jest Murzynką ani imigrantką. Jest urodzoną w Polsce Polką, Mulatką, córką Polki i Ghańczyka. Może Murzynki nie emigrują do PL? Ale w Afryce podobno Polacy mają spore powodzenie wśród lokalnych kobiet. Na zasadzie bilet do lepszego świata. Znam parę: Polak i Włoszka :) Niemen i Farida. Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Paliwożerne tuaregi 29.01.26, 02:27 bywalec.hoteli napisał: > vogon.jeltz napisał: > > > > Pary Murzynka i Polak nie znam. > > > > A Omena i Brzoska? > > Omena nie jest Murzynką ani imigrantką. Jest urodzoną w Polsce Polką, Mulatką, > córką Polki i Ghańczyka. > Może Murzynki nie emigrują do PL? > Ale w Afryce podobno Polacy mają spore powodzenie wśród lokalnych kobiet. Na za > sadzie bilet do lepszego świata. > > Znam parę: Polak i Włoszka :) Niemen i Farida. Nasza Kamala mowil ze jest murzynka chociaz ma ojca murzyna a matke hinduske. ( Jak bedzie trzeba hinduski w DEI to bedzie hinduska) Bycie murzynem widac ma swoje przywileje i jak masz 1% czarnego to juz mozesz mowiec ze jestes czarny i jak ktos ci cos powie nie tak to bedzie to rasizm. O i jak murzynkaa pewnie bedzie sie ubiegac o odszkodowanie za niewolnictwo. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69x Re: Paliwożerne tuaregi 29.01.26, 20:31 > Znam parę: Polak i Włoszka :) Niemen i Farida. A nieco wcześniej - Zygmunt Stary i Bona Sforza. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Paliwożerne tuaregi 29.01.26, 21:47 > A nieco wcześniej - Zygmunt Stary Miał być Polak, a ty nam zapodajesz Litwino-Niemca. Odpowiedz Link Zgłoś
carnivore69x Re: Paliwożerne tuaregi 30.01.26, 19:45 vogon.jeltz napisał: > > A nieco wcześniej - Zygmunt Stary > > Miał być Polak, a ty nam zapodajesz Litwino-Niemca. No, ale chłopak spod Radomia, jako że urodzony w Kozienicach. Odpowiedz Link Zgłoś
vogon.jeltz Re: Paliwożerne tuaregi 29.01.26, 21:49 > Omena nie jest Murzynką ani imigrantką. Bywalec, skalibruj swoje poczucie humoru. Poza tym, Murzynka czy Mulatka - tak czy owak czarna. Ale oczywiście tak, jest Polką. Odpowiedz Link Zgłoś
bywalec.hoteli Re: Paliwożerne tuaregi 30.01.26, 21:10 vogon.jeltz napisał: > Bywalec, skalibruj swoje poczucie humoru. > > Poza tym, Murzynka czy Mulatka - tak czy owak czarna. Ale oczywiście tak, jest > Polką. Nie do końca rozumiem o co cho z tą kalibracja 😅 Odpowiedz Link Zgłoś
engine8t Re: Paliwożerne tuaregi 29.01.26, 02:32 bywalec.hoteli napisał: > Kiedyś czytałem, że w związkach międzynarodowych kobiety zwykle wiążą się z męż > czyznami z silniejszego ekonomicznie kraju a nie chcą się wiązać z mężczyznami. > Dlatego Ty spotykasz Polki z Włochami a ja Polaków z Ukrainkami, Wietnamkami, P > olki z Niemcami, Belgami, Anglikami itp. > Dopiero jak sytuacja gospodarcza będzie na tyle dobra w PL, że Włosi i Hiszpani > e będą masowo przyjeżdżać do pracy w Polsce, to pewnie znajdą się i Włoszki z P > olakami. > > Co ciekawe nie dotyczy to Murzynów. Ja w PL znam tylko pary Polka i ciemnoskóry > . Pary Murzynka i Polak nie znam. A ja unas widze ze zwykle kobiety jak sie wiarza z inna rasa to sie wiaza z tymi co maja wieksze kutaski..i tu nie ma nic do czynienia bogactwo bo oni wszyscy tutejsi. I np normalne i bardzo czeste jest ze azjatka ma bialego a biala murzyna ale odwrotnie to juz rzadka rzadkosc. A murzynki z azjata to chyba w zyciu nie widzialem. Odpowiedz Link Zgłoś