Gość: celica-club Re: Toyota Celica IP: 172.16.3.* 06.01.05, 11:01 Celica to świetny samochód. Zapraszamy! celica-club.org.pl Celica, celica, CELICA, TOYOTA, Toyota, toyota, GT, gt, GTI, gti, STI, sti, klub, KLUB, club, CLUB, celica-club, CELICA-CLUB, klub Celicy, celicomaniacy, Celika Klub, Celica Klub, sport, samochody sportowe, sportowe, wyścigi, 1/4 mili, wyścigi samochodowe, osiągi, moc, prędkość, zlot, zloty, spot, spoty, spotkania, klubowicze, klubowiczki, celinka, celinki, forum, forum klubowe, pomoc techniczna, ksiazka serwisowa, książka Link Zgłoś
Gość: Celica Celica IP: 172.16.3.* 06.01.05, 11:02 zapraszamy celica-club.org.pl Celica, celica, CELICA, TOYOTA, Toyota, toyota, GT, gt, GTI, gti, STI, sti, klub, KLUB, club, CLUB, celica-club, CELICA-CLUB, klub Celicy, celicomaniacy, Celika Klub, Celica Klub, sport, samochody sportowe, sportowe, wyścigi, 1/4 mili, wyścigi samochodowe, osiągi, moc, prędkość, zlot, zloty, spot, spoty, spotkania, klubowicze, klubowiczki, celinka, celinki, forum, forum klubowe, pomoc techniczna, ksiazka serwisowa, książka Link Zgłoś
Gość: Catharina Re: Toyota Celica IP: 212.106.128.* 10.01.05, 23:10 Mam nowiutką celice- nic więcej mi nie trzeba do szczęścia.!!!!! Link Zgłoś
nadal-jestem Re: Toyota Celica 10.01.05, 23:41 Troszke slaby jest jak na takie autko :) ale mi tez sie podoba. Link Zgłoś
Gość: carmagedon Re: Toyota Celica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 23:49 Gość portalu: Catharina napisał(a): > Mam nowiutką celice- nic więcej mi nie trzeba do szczęścia.!!!!! Nigdy nie myślałeś o żonie,dziewczynie.. Link Zgłoś
styro Re: Toyota Celica 11.01.05, 00:00 Najlepsza celica to ta ostatnia z otwieranymi reflektorami, ta na ktorej wygrywal Carlos Sainz. Boskie auto, piekne i trzyma cene.... Link Zgłoś
Gość: G. Re: Toyota Celica IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 18:21 eeeee Celica jest za mała... kierowca tam nie ma miejsca nawet na łokieć. Opel Calibra - to jest auto - przestronne, a kopyto ma niesamowite :] www.opel-calibra.ezin.pl Link Zgłoś
Gość: piotrek porsche dla fryzjerów :) IP: *.acn.waw.pl 31.01.05, 19:19 te wysokie obroty malego silniczka 1,8 doprowadzaja mnie do rozpaczy... Link Zgłoś