Dodaj do ulubionych

Pierwsza jazda: VW Touareg V6

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 14:14
teraz oczekujemy na transplantacje tego organu do Cayenne

ale syf z tego VW

Patefon to porazka a to nic lepszego

niestety znaczek psuje wszystko
co to za prestiz jezdzic VW hehe
lepiej kupic Audi Allroad

BMW X5 jest w tej kwestii bezkonkurencyjne
Obserwuj wątek
    • greenblack Re: Pierwsza jazda: VW Touareg V6 01.12.04, 21:23
      Ten silnik jeszcze jest dobry w A6, ale nie w tym klocu. Drąg+pedał w takim
      samochodzie to jakiś żart, hehe. Koło na klapie bagażnika wygląda jak gó.. w
      lesie.
      • Gość: Bonus Re: Pierwsza jazda: VW Touareg V6 IP: 194.145.229.* 08.12.04, 10:23
        Tak naprawde nawet 2.5 sprawuje się nieżle, z koem się zgadzam. Jakbyś sie
        przejecha tym autem i porówna wykonanie z ćayenem to bys zmienil zdanie
    • Gość: gregpio 25 KM i 520 Nm? Ale to musi być rakieta :) IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.12.04, 22:51
      Nie no, takiej fuszerki się nie spodziewałem, he he, to tylko 1 KM więcej od
      malucha? :))) Faktycznie, kusi niesamowicie :)
    • Gość: Karakalla Re: Pierwsza jazda: VW Touareg V6 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.12.04, 00:58
      > BMW X5 jest w tej kwestii bezkonkurencyjne

Nieprawda, bo jest Cayenne, które ma lepszy znaczek i jest przy okazji lepszym
      samochodem. Niewiele drozszym od Touarega. Wygląda dziwnie, ale co robić.

W Cayenne ma być zamontowana jednostka napędowa Lexusa RX 400h.
      • Gość: Bonus Re: Pierwsza jazda: VW Touareg V6 IP: 194.145.229.* 08.12.04, 10:19
        Porsche Cayene to bliżniacza konstrukcja z VW Touaregiem więc motor z exusa nie
        wchodzi w grę
        • Gość: Karakalla Re: Pierwsza jazda: VW Touareg V6 IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 08.12.04, 23:17
          Ja nie wiem oczywiście, czy silnik z Lexusa znajdzie się w seryjnych Cayenne,
          ale w grę to raczej wchodzi:

www.autoweek.com/news.cms?newsId=101084
      • Gość: Bonus Re: Pierwsza jazda: VW Touareg V6 IP: 194.145.229.* 08.12.04, 10:25
        Skoro twierzisz,ze BMW X5 jest bezkonkurencyjne tzn. ,ze nie jezdzil zadnym z
        nich. Zawieszenie TOUAREG_CAYENE jest nie do wyje..ia
    • marekatlanta71 Re: Pierwsza jazda: VW Touareg V6 02.12.04, 06:03
      Moja kolezanka kupila toto jakies 2 miesiace temu. Samochod bardzo ladnie
      wykonczony w srodku, ladny z zewnatrz, niesamowicie cichy. Jakby kiedys mi sie w
      glowie pomieszalo i zapragnalbym SUV to ten VW lub jego Porsche'owy brat bylyby
      moimi faworytami.
      • Gość: kubartek Re: Pierwsza jazda: VW Touareg V6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 16:33
        Ten samochód to jest moje marzenie, ale tylko VW.
        Dlaczego? - zapłać za serwis w Porsche to zobaczysz!
        • Gość: joka Re: Pierwsza jazda: VW Touareg V6 IP: *.wroclaw.mm.pl 02.12.04, 20:13
          ta? a skąd ty wiesz ile kosztuje serwis w Porsche?
      • Gość: bonus Re: Pierwsza jazda: VW Touareg V6 IP: 194.145.229.* 08.12.04, 10:26
        W końcu wypowiedż kogoś kto ma pojęcie.
    • Gość: Freikos Zycze wam wszystkim takiego VW Touareg V6 IP: 195.84.153.* 03.12.04, 10:39
      Kupa farmazonow. To tak jak by kloszardzi sie klucili czy Bristol czy tez moze
      Sharaton sa lepsze a nie stac ich nawet na kamping. Badania rynkowe pokazuja,
      ze tylko jakies 20-30tys osob w naszym Kraju stac na samochod tej klasy. A
      chciec nie znaczy moc. Zycze wam wszystkim przynajmniej VW Touarga V6 albo i
      Porsche Cayenne..
      • greenblack Re: Zycze wam wszystkim takiego VW Touareg V6 03.12.04, 20:00
        A ja tobie życzę słownika ortograficznego.
      • Gość: Bonus Re: Zycze wam wszystkim takiego VW Touareg V6 IP: 194.145.229.* 09.12.04, 12:00
        Zgadzam się z tobą,zaden z nich nawet nie siedzial w Cayenie ani w Touaregu ani
        nawet w ównianym mercu m
    • Gość: Nocnik Patefon ponoc tez Python IP: 195.84.153.* 03.12.04, 10:43
      Jakas durna baba z wspanialego dodatku Wysokie Obcasy. Napisala tak:" W dobrym
      tonie jest jezdzic Pythonem". Szkoda bo ja mam Black Snake Alabama. Polecem tez
      tramwaje bo sa dlugie czerwone i czesta staja.
      • Gość: Dociekliwy Re: Patefon ponoc tez Python IP: 217.153.187.* 03.12.04, 19:56
        Poszukałem na str. Vw i dowiedziałem się że Touareg V10 313KM jak go
        maksymalnie doposażyć kosztuje ciut ponad 500 tys. zł. Ale to i tak okazja bo
        max. wypasiony Pheaton to UWAGA 710 tys. zł (bez 150 zł ale to nawet na napiwek
        dla kierowcy za mało) Takie to "auto dla ludu" :)
        • Gość: rzeznik Re: Patefon ponoc tez Python IP: *.berlikomm.net 03.12.04, 22:59
          nic tylko trzepac konia1
    • Gość: Bonus Re: Pierwsza jazda: VW Touareg V6 IP: 194.145.229.* 08.12.04, 10:17
      Jeśli ktoś pisze,że TOUAREG I PHAETON to syf to pewnie sam jeżdzi tramwajem lub
      maluchem. To bardzo zaawansowane i wypasione auta. I po co ta gadka?
    • duze_a_male_d_duze_m Re: Pierwsza jazda: VW Touareg V6 08.12.04, 10:37
      Wreszcie optymalny silnik do tego auta, 3,2 V6 jest ciut za słaby, 2.5 mało
      kulturalny, V8 i 12 za drogie jak na VW. W przeciągu roku będzie najczęściej
      wybieranym napędem do tego samochodu. Dorzucamy automat, pneumatyczne
      zawieszenie i jest już całkiem przyjemnie.
      • duze_a_male_d_duze_m co do ceny 08.12.04, 10:44
        eu-neuwagen.duw.de/de/pkwsuche_seq.php?w=ergebnis&hersteller=VW&modell=Touareg&motor=Diesel&hubraum=3000&kw=165&getriebe=Tipptronic&typ=Gel%E4ndewagen&tueren=5
      • greenblack Re: Pierwsza jazda: VW Touareg V6 08.12.04, 17:23
        W tej wyliczance zapomniałeś o V10 dyzel i o tym, że "optymalny" to po polsku
        najlepszy.
        • Gość: offroadfun Re: Pierwsza jazda: VW Touareg V6 IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 08.12.04, 20:29
          niestety znaczek psuje wszystko
          co to za prestiz jezdzic VW hehe
          lepiej kupic Audi Allroad

1-chyba jeszcze jesteś w przedszkolu jesli jeździsz znaczkiem a nie autem
          2-chyba jeszcze jesteś w przedszkolu jesli jeździsz nazwą a nie autem
          3-touareg i allraad to zupełnie różne klasy-przeznaczenia

mylac powyzsze nie powinienes zabierać głosu ,bo sie blaźnisz

Co do touarega:
          -może 2% forumowiczów stac na to auto a zdecyduje sie 2 osoby ew.
          -tylko siedziałem w srodku:kwesta gustu-widziałem gorsze i lepsze,ładniejsze
          rozwiazania
          -wlasnosci terenowe:wiecej w tym polityki medialnej niz testów:tak czy owak
          jesli ktoś bedzie chaciał go utopić w błocie bedzie miał problem-zdolnosci
          terenowe sa bardzo dobre
          -apel do zalosnych krytykantów:
          napijcie się zimnej wody zanim napiszecie cos bez sensu
    • Gość: dw wiecie ile to "cudo" kosztuje w usa? IP: 195.116.22.* 08.12.04, 16:53
      troche ponad 30 tys $ - a tyle zarobisz w ciagu roku spokojnie, jak nie jestes
      w ciemie bity - w polsce tyle nie zarobie, chocbym sie zarznala, a auto tak czy
      owak jest 2 razy drozsze :) piekny kraj
    • Gość: toudi Re: Pierwsza jazda: VW Touareg V6 IP: *.oc.oc.cox.net 09.12.04, 04:29
      Witam
      czy w PL jest dostepne Infiniti ? zona sprawila sobie FX ,uwazam ze ladniejsze to od VW i od X5 ,ale to
      tylko kwestia gustu ,co do utopienia VW w blocie to naprawde nie jest to takie trudne
      pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka