Dodaj do ulubionych

Nowe Ferrari sa spasowane jak trabant - ZDJECIA

01.12.04, 21:19
Wozy za ktore placi sie setki tysiecy euro maja jakosc spasowania gorsza niz
Skoda, Fiat czy zapewne Dacia

Podczas pobytu w Maranello nakrecilem pare zupelnie zalosnych przykladow. W
Lamborgini jest troche lepiej (wplyw Audi?)

Oto nasz bohater noweczka z przebiegiem 100 km Ferrari 612 Scagletti rocznik
2004
www.republika.pl/petrolpower/Snap18.jpg

Zderzak fo blotnika przykrecal "wojek Mietek" po setcie:
www.republika.pl/petrolpower/Snap20.jpg

Hmmm "Francesco, mamy gdzies suwmiarke bo siem mi szczeliny nie zgadzajom?"
www.republika.pl/petrolpower/Snap21.jpg

Klapa bagaznika
www.republika.pl/petrolpower/Snap22.jpg

SZOK!!! TE DRZWI SA KU.. OTWARTE CZY ZAMKNIETE?
www.republika.pl/petrolpower/Snap23.jpg

2 cm to wcale nie duza szczelina a lusterko przykrecimy na wkrety
www.republika.pl/petrolpower/Snap24.jpg
Enzo (troche lepiej)
www.republika.pl/petrolpower/Snap31.jpg

i BONUS

Murcielago z otwartym dachem
www.republika.pl/petrolpower/Snap25.jpg

Diablo GT
www.republika.pl/petrolpower/Snap26.jpg

Daiblo GTR do wyscigow
www.republika.pl/petrolpower/Snap27.jpg
www.republika.pl/petrolpower/Snap28.jpg

Brumm, brumm
www.republika.pl/petrolpower/Snap29.jpg

"Szymi! to zaszczyt Cie goscic mistrzu w naszych skromnych progach! Moze
chcesz sie przejechac? Prosze siadaj za fajerą!"
www.republika.pl/petrolpower/Snap30.jpg
hehe strzala
Obserwuj wątek
    • Gość: k0ls Re: Nowe Ferrari sa spasowane jak trabant - ZDJEC IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 21:59
      > SZOK!!! TE DRZWI SA KU.. OTWARTE CZY ZAMKNIETE?
      > www.republika.pl/petrolpower/Snap23.jpg

To nie może być prawda.
    • Gość: TO JA Re: Nowe Ferrari sa spasowane jak trabant - ZDJEC IP: *.honeywell.com 01.12.04, 22:08
      No to juz wiemy dlaczego po wizycie w salonie Szymi sobie nie kupil (i nie
      kupi) Ferrari.
      • szymizalogowany Re: Nowe Ferrari sa spasowane jak trabant - ZDJEC 01.12.04, 22:35
        Gość portalu: TO JA napisał(a):

> No to juz wiemy dlaczego po wizycie w salonie Szymi sobie nie kupil (i nie
        > kupi) Ferrari.

to nie salon tylko fabryka

a nie kupie bo mnie nie stac :)
    • Gość: RF Re: Nowe Ferrari sa spasowane jak trabant - ZDJEC IP: 57.66.193.* 02.12.04, 11:47
      Adobe Photoshop to potęga.
      • massom Re: Nowe Ferrari sa spasowane jak trabant - ZDJEC 02.12.04, 12:01
        Te zdjęcia podziałały na mnie tak, jak zobaczyłem rodziców podkładających
        prezent pod choinke gdy miałem 7 lat. Od tamtego czasu świat nie jest ten
        sam... Powiedzcie mi, że to gliniane modele po prostu, albo wizyta w warsztacie
        co przywraca blask powypadkowym autom...

PZDR
        • szymizalogowany TO SA KLATKI Z MOJEGO FILMU Z WAKACJI 02.12.04, 12:04
          jakosc jest kiepska bo to sa "screenshoty" z mojego wakacyjnego filmu robione
          programem HyperSnap

jak wrzuce na siec caly film z ktorego pochodza te zdjecia to sie przekonacie
          ze to nie photoshop tylko zupelnie nowe nieuzywane ferrari stojace w salonie i
          muzeum przy fabryce w Maranello

to samo dotyczy Lambo - film byl krecony w przyfabrycznym muzeum w SantAgata
    • Gość: charlie_x Szymi jedna prośba .. IP: *.tvgawex.pl 02.12.04, 12:21
      ..nastepnym razem podczas takiej sesji foto połóż na masce taką linijkę
      jaką kładą policjanci na miejscu zdarzenia..wiesz ona jest wyskalowana na biało
      i czarno.Jedna kostka to centymetr, a wtedy będzie wszystko wiadome co,jak i ile ..
    • Gość: ... Re: Nowe Ferrari sa spasowane jak trabant - ZDJEC IP: 193.27.5.* 02.12.04, 12:25
      Człowieku nie rób więcej zdjęć bo nie masz zielonego pojęcia o fotografii. Na
      tych zdjciach i tak przecież nic nie widać wiec po co mamy to oceniać.
      • szymizalogowany Re: Nowe Ferrari sa spasowane jak trabant - ZDJEC 02.12.04, 12:58
        > Człowieku nie rób więcej zdjęć bo nie masz zielonego pojęcia o fotografii

hehe

a ty mistrzu jestes takim ekspertem od fotografii ze nie umiesz odroznic kadrow
        z VIDEO od zdjec - a dodatkowo nie umiesz czytac bo napisalem ze to nie zdjecia
        tylko kadry z filmu

> Na
        > tych zdjciach i tak przecież nic nie widać wiec po co mamy to oceniać.

dal tych ktorzy maja jakie takie pojecie o prezentowanych samochodach te kadry
        sa wystarczajace zeby napisac swoja opnie

a tobie po co to oceniac skoro najlepszy bolid jakim jechales to Skoda Fabia a
        na widok Superb drza ci nogi ???
    • Gość: Gosc Re: Nowe Ferrari sa spasowane jak trabant - ZDJEC IP: *.net 02.12.04, 12:32
      Pewnie zasraniec kupil sobie jakas gowniana cyfrowke za 199 w markecie i
      porobil fotki na dziale z zabawkami hehehe!
      • niknejm Re: Nowe Ferrari sa spasowane jak trabant - ZDJEC 02.12.04, 14:38
        Jak widać, z czytaniem i rozumieniem tekstu jednak nie jest w PL najlepiej.

Pzdr
        Niknejm
    • Gość: cOlo Re: Nowe Ferrari sa spasowane jak trabant - ZDJEC IP: *.man.bydgoszcz.pl / *.man.bydgoszcz.pl 02.12.04, 14:56
      To ja poprosze jeden tak "spasowany" samochod.
      Wowczas z wszystkich zrobie sobie szydere haha
      • szymizalogowany Re: Nowe Ferrari sa spasowane jak trabant - ZDJEC 02.12.04, 16:10
        ferrari to ferrari - silnik, uklad jezdny, emocje i legenda

...ale za ta cene to mogli by sie bardziej postarac

tym bardziej ze Lambo gallardo jest juz bardzo ok spasownae - no ale tam
        paluchy macza Audi a w Ferrari Fiat
        • Gość: bolo Re: Nowe Ferrari sa spasowane jak trabant - ZDJEC IP: *.gl.digi.pl 02.12.04, 18:16
          twoje zdjęcia to już nawet na forum autoszmaty powędrowały :-))
          • nadal-jestem Re: Nowe Ferrari sa spasowane jak trabant - ZDJEC 02.12.04, 18:55
            No jestem w szoku !! , czytalo sie , slyszalo sie , ze te wozy sa zle spasowane,
            ale nie sadzilem , ze tak zle sa zmontowane , i za takie duze pieniadze ,
            No ale mysle ze wiekszosc z was chcialby miec takie , nawet tak zle zmontowane
            prawda ?
            • Gość: mak Re: Nowe Ferrari sa spasowane jak trabant - ZDJEC IP: *.proxy.aol.com 03.12.04, 09:28
              gallardo to jest super autko,przede wszystkim naped na wszystkie kola,a to sie
              bardzo liczy.
              • fiu-fiu audi macza palc w lambo ???? 03.12.04, 13:21
                slyszalem ze w tym macza palce biznesmen z tajlandii
                jest lub byl wlascicielem tej firmy
                a moze to bylo 4 lata temu?
                audi (VAG) kupilo lambo? nie chce mi sie wierzyc - oni inwestuja w skode
                -----
                ferrari to caly czas rodzina agnelli czyli fiat (+ alfa+ lancia+ iveco)
                • niknejm Re: audi macza palc w lambo ???? 03.12.04, 14:47
                  Tak, VW AG odkupiło Lambo.

Pzdr
                  Niknejm
                  • Gość: mak Re: audi macza palc w lambo ???? IP: *.proxy.aol.com 03.12.04, 17:39
                    ogladalem calkiem nowe Gallardo na podnosniku,caly zespol napedowo jezdny i
                    zawieszenia jest ocechowany AUDI i made in Germany.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka