Dodaj do ulubionych

wreszcie piekny mercedes - cls na zywo!

IP: *.crowley.pl 03.12.04, 19:18
w koncu zaawansowana (szkoda ze bardziej awaryjna) tachnika w cudownym,
nieoklepanym i nietuzinkowym opakowanniu! cls 55amg to juz absolutne cudo w
swojej klasie! mam nadzieje ze bedzie tego jezdzic nieduzo - szkoda tak
wspanialego auta, aby sie marnowalo w rekach jakiegos schaba - niech zostana
przy S-kach!
naprawde - cls na zywo, to nie to samo co na zdjeciach! ma fantastyczna
linie - niczym jaguar, ktory ja niedawno zagubil.
a wisniowy cls z bezowa skora - bajka!
Obserwuj wątek
    • Gość: verte Re: wreszcie piekny mercedes - cls na zywo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 19:30
      Gość portalu: n/n napisał(a):

> cls 55amg to juz absolutne cudo w swojej klasie!

Czyli w jakiej?

> mam nadzieje ze bedzie tego jezdzic nieduzo

No raczej tak.Tych AMG wogóle nie jest za dużo,nie bojaj się.

> a wisniowy cls z bezowa skora - bajka!

Wyjątkowo syfiaste zestawienie.
      • Gość: n/n Re: wreszcie piekny mercedes - cls na zywo! IP: *.crowley.pl 03.12.04, 19:56
        Gość portalu: verte napisał(a):

> Gość portalu: n/n napisał(a):
        >
        >
        > > cls 55amg to juz absolutne cudo w swojej klasie!
        >
        >
        > Czyli w jakiej?

samej w sobie :)))
        >
        >
        > > mam nadzieje ze bedzie tego jezdzic nieduzo
        >
        >
        > No raczej tak.Tych AMG wogóle nie jest za dużo,nie bojaj się.
        >
        powiedzmy ze ogolnie cls
        >
        > > a wisniowy cls z bezowa skora - bajka!
        >
        >
        > Wyjątkowo syfiaste zestawienie.

no tak - najlepiej srebrny z czarnym wnetrzem! to jet malo popularny zestawik!
    • Gość: kompressor Re: wreszcie piekny mercedes - cls na zywo! IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.12.04, 19:55
      ja mialem niedawno przyjemnosc byc ominietym ( bo to chyba nawet wyprzedzeniem
      nie mozna nazwac :) przez cls a wygladalo to tak, dojezdzam do wiaduktu na
      Kaliskiej (odcinek niedawno remontowany, duzo pasow, bez dziur itp ),
      wjezdzajac na wiadukt zerknalem w lusterko - pusto, po 200m na szczycie
      wiaduktu nagle poczulem ze cos sie do mnie zbliza...blyszczacy, czarny,
      niziutko zawieszony cls (brebusa) doslownie przemknal jakbym jechal a w
      przeciwnym kierunku ( ja mialem 100 wiec musial miec ~200) a gdy ledwo
      powrocilem do rzeczywistosci...obok przemknal drugi, identyczny cls'ik (roznil
      go znaczek tunera, ten byl chyba remus'a) oba szybko zmienily sie w male
      punkcicki znikajace za horyzontem...sweet :)
      • Gość: verte Re: wreszcie piekny mercedes - cls na zywo! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:03
        Gość portalu: kompressor napisał(a):

> ja mialem niedawno przyjemnosc byc ominietym ( bo to chyba nawet
        wyprzedzeniem
        > nie mozna nazwac :) przez cls a wygladalo to tak, dojezdzam do wiaduktu na
        > Kaliskiej (odcinek niedawno remontowany, duzo pasow, bez dziur itp ),
        > wjezdzajac na wiadukt zerknalem w lusterko - pusto, po 200m na szczycie
        > wiaduktu nagle poczulem ze cos sie do mnie zbliza...blyszczacy, czarny,
        > niziutko zawieszony cls (brebusa) doslownie przemknal jakbym jechal a w
        > przeciwnym kierunku ( ja mialem 100 wiec musial miec ~200) a gdy ledwo
        > powrocilem do rzeczywistosci...obok przemknal drugi, identyczny cls'ik
        (roznil
        > go znaczek tunera, ten byl chyba remus'a) oba szybko zmienily sie w male
        > punkcicki znikajace za horyzontem...sweet :)

Tak zapijerdalały w mgnieniu oka i to 2 z rzędu a ty zdążyłeś odróżnić
        znaczki brabusa i remusa.Gratuluje percepcji.
        • greenblack Re: wreszcie piekny mercedes - cls na zywo! 03.12.04, 20:08
          Hehe.
        • Gość: kompressor Re: wreszcie piekny mercedes - cls na zywo! IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.12.04, 20:17
          pierwszy wiem na pewno ze brebus bo akurat odwracalem glowe i spojrzalem wprost
          na jego kuper, drugiego nie jestem pewny wlasnie dlatego ze tak zapie..ly,
          ale wydaje mi sie ze remus
          rzadnych znaczkow nie bylo, jedyne oznaczenia to wlasnie napisy tunerow
          a czytac potafie...czekam na gratulacje z tego powodu bo rozumie ze z percepcja
          u ciebie rowniez krucho
          • szymizalogowany Re: wreszcie piekny mercedes - cls na zywo! 04.12.04, 00:09
            Gość portalu: kompressor napisał(a):

> pierwszy wiem na pewno ze brebus bo akurat odwracalem glowe i spojrzalem
            wprost
            >
            > na jego kuper, drugiego nie jestem pewny wlasnie dlatego ze tak zapie..ly,
            > ale wydaje mi sie ze remus

remus to nalepki na wydech dla wiesniakow ew. firm ktor produkuje koncowki
            wydechowe (i chyba wydechy)

moze lorinser?

a zreszta dosyc dziwne ze po calej polsce zapieprzaja jeden za drugim CLS'y i
            to jeszcze brabusy, KLorinsery, amg itd a samochod jest produkowany od miesiaca

ja jeszcze zdanego nie wiedzialem
    • Gość: burżuj I jak tam po masturbacji ? Przeżyłeś orgazm ?? n/t IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:23
      aAAAH Szkoda ,że internet nie jest zarezerwowany tylko dla bogaczy takich jak
      ja .
      • Gość: go CLS 55 AMG IP: *.aster.pl 03.12.04, 20:27
        stał dzisiaj TAKI czarny pod CYNAMONEM ok 12

apropos wczesniejszego postu to co to za tuner merca remus?
        • Gość: verte Re: CLS 55 AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 20:33
          Gość portalu: go napisał(a):

> stał dzisiaj TAKI czarny pod CYNAMONEM ok 12
          > apropos wczesniejszego postu to co to za tuner merca remus?

Żaden chyba.Jakieś tjuninkowe wydechy remus były tak mi się coś kojarzy.
          A fantasta-onanista kompresor powinien udać się do specjalisty.
          • Gość: kompressor Re: CLS 55 AMG IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.12.04, 21:05
            czlowieczku, nie wiem jaki masz zal do mnie ale nie bede do niczego cie
            przekonywal, jesli nie wierzysz ze isntnieja takie auta, ze je widzialem, ze
            zdazylem odczytac napis, czy moze tylko sie lansujesz na kolejnego macho forum,
            twoja sprawa
            osobiscie mam nadzieje ze nie to ostatnie bo w grono bucow sie powieksza
            • Gość: verte Re: CLS 55 AMG IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 21:22
              To opowiedz coś o tym tunerze remus.Nie słyszałem o takim.Aha i nie brebus się
              pisze tylko brabus tak dla ścisłości.
              • Gość: kompressor Re: CLS 55 AMG IP: *.lodz.dialog.net.pl 03.12.04, 21:51
                nie wiem, nie znam sie na tuningu , pisalem ze chyba to byl remus, jesli mowisz
                ze nie ma takiego tunera ok, nie bede sie upieral mogl byc to jakis inny
                EOT
                • Gość: upr_lans_typu_dens Re: CLS 55 AMG s IP: *.aster.pl 03.12.04, 23:47
                  lansuje sie na tunig ze spojletami i brewkami od REMUSA
                  from japan of corse
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka