Dodaj do ulubionych

Kto jeździ fiatem stilo?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 10:06
I mógłby sie podzielic onformacjami o tym aucie ( koszty utrzymania: przeglądy
, spalanie, awryjnośc, komfort,jazdy, jakość wykonania).Mam zamiar kupic może
ten samochód bo cena jest kusząca ale jakoś mało widac na ulicach to auto wiec
może jest jakieś lewe .Sam nie wiem. Auto robi wrażenie solidnego i
bezpiecznego ale ale z drugiej striny nie ma chyba testów euroNCAP (albo ja
nie moge ich znaleźć). Prosze o opinie .
Obserwuj wątek
    • woman29 Re: Kto jeździ fiatem stilo? 14.12.04, 10:34
      Tych aut jest malo ponieważ są drogie, a jakby na to nie patrzec to jednak jest
      fiat, pomimo że ze tym razem sie postarali stylisci ;-)
      • purhed Re: Kto jeździ fiatem stilo? 14.12.04, 10:38
        woman29 napisała:

> Tych aut jest malo ponieważ są drogie, a jakby na to nie patrzec to jednak
        jest
        >
        > fiat, pomimo że ze tym razem sie postarali stylisci ;-)

.... komentarz godny prawdziwego znawcy, hahahahahahahha

Do autora wątku - poszukaj w wyszukiwarce forumowej - o stilo sporo się pisało,
        w zdecydowanej większości są to opinie pozytywne.

pzdr
        • woman29 Re: Kto jeździ fiatem stilo? 14.12.04, 10:43
          Jeżdziłam troche stilo z wypożyczalni wiec trudno mi powiedzieć cokolweik na
          temat kosztów utrzymania,choc komfort jazdy jak na Fiata calkiem całkiem, a Ty
          jaik znam życie stilo na obrazku widziałeś

purhed napisał:

> woman29 napisała:
          >
          > > Tych aut jest malo ponieważ są drogie, a jakby na to nie patrzec to jedna
          > k
          > jest
          > >
          > > fiat, pomimo że ze tym razem sie postarali stylisci ;-)
          >
          > .... komentarz godny prawdziwego znawcy, hahahahahahahha
          >
          > Do autora wątku - poszukaj w wyszukiwarce forumowej - o stilo sporo się
          pisało,
          >
          > w zdecydowanej większości są to opinie pozytywne.
          >
          > pzdr
    • Gość: Kierowcastilo Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.udn.pl 14.12.04, 10:59
      Poszukaj na forum autokacik.pl pod tą marką, jest tam dużo ciekawych informacji
      o tym samochodzie. Swoją drogą jeżdżę Stilo 1,6 już 3 lata i polecam, wygodny,
      bezpieczny, bogato wyposażony samochód.
      • Gość: radek Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 11:06
        Też uważam, że polityka cenowa Fiata w przypadku Stilo jest nietrafiona.

Kto kupuje Fiata w cenie Nissana Almery???
        • Gość: Jerzy Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.udn.pl 14.12.04, 11:13
          Porównaj sobie wyposażenie tych dwóch samochodów za podobne pieniądze.
          Następnie dodaj do Nissana to czego brakuje mu w wyposażeniu w porównaniu do
          Fiata i zobaczysz różnicę.
          • Gość: Kugel almera kontra stilo IP: 195.117.157.* 14.12.04, 11:35
            > Porównaj sobie wyposażenie tych dwóch samochodów za podobne pieniądze.
            > Następnie dodaj do Nissana to czego brakuje mu w wyposażeniu w porównaniu do
            > Fiata i zobaczysz różnicę.

Na cene, zarowno nowki jak i samochodu uzywanego, sklada sie nie tylko
            wyposazenie, ale takze wartosc niematerialna goodwill (nissan) - badwill
            (stilo). Sad but true.
            • Gość: tradycja Re: almera kontra stilo IP: 81.210.25.* 15.12.04, 08:15
              Tia, szczegolne ze Nissan to juz Renault.
              • Gość: Kugel Re: almera kontra stilo IP: 195.117.157.* 15.12.04, 10:01
                >> Tia, szczegolne ze Nissan to juz Renault.

Almera I i II jeszcze NIE, pomijajac model 1,5 dCi
                • Gość: lolek Re: almera kontra stilo IP: *.epsa.pl 15.12.04, 12:48
                  almera I i II to są te nówki do porównania ze stilo ;-)
        • Gość: tradycja Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: 81.210.25.* 14.12.04, 11:15
          Almera? Wprowadzona na rynek w 1995?
          Toz to już przestarzały samochód. Kto to wogóle kupuje?
          • woman29 Re: Kto jeździ fiatem stilo? 14.12.04, 11:23
            Jasne, corolla też juz miała x generacji i co ? też jest przestarzała??
            • Gość: radek Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 11:30
              Wolę japończyka po face liftingu od włoskich "nowości"
              • Gość: radek Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 11:40
                Chociaż przyznam, że wersja 3 dzrzwiowa, szczególnie stilo abarth bardzo mi
                odpowiada pod względem stylistycznym.

Jednak miałem już kiedyś Fiata i więcej tego błędu nie popełnię.
                W książce gwarancyjnej zabrakło miejsca na wpisanie kolejnych napraw :-(
                • ant777 książka gwarancyjna 15.12.04, 10:29
                  Gość portalu: radek napisał(a):

> Chociaż przyznam, że wersja 3 dzrzwiowa, szczególnie stilo abarth bardzo mi
                  > odpowiada pod względem stylistycznym.

mniam, mniam 2.4 chyba 170 KM.

> Jednak miałem już kiedyś Fiata i więcej tego błędu nie popełnię.
                  > W książce gwarancyjnej zabrakło miejsca na wpisanie kolejnych napraw :-(

wpisywali ci naprawy do książki? mi wystawiali faktury potwierdzające naprawy.
                  zawsze przy sprzedaży fiatolota można wcisnąć kit, że to bezusterkowy wóz na
                  zasadzie "zobacz pan do książki gwarancyjnej, są tylko wpisy przeglądów,
                  żadnych usterek" :)
                  • Gość: NO PROBLEM Re: książka gwarancyjna IP: 82.160.63.* 15.12.04, 17:18
                    ant777 napisał:

> wpisywali ci naprawy do książki? mi wystawiali faktury potwierdzające
                    naprawy.
                    > zawsze przy sprzedaży fiatolota można wcisnąć kit, że to bezusterkowy wóz na
                    > zasadzie "zobacz pan do książki gwarancyjnej, są tylko wpisy przeglądów,
                    > żadnych usterek" :)

tak jest nie tylko u Fiata - nie ma obowiazku wpisywania napraw ,to i nie
                    wpisuja
              • Gość: Kokeeno Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.sie.siemens.at / *.siemens.at 14.12.04, 13:25
                No to ani Almery, ani Corolli do japończyków już nie zaliczysz...
            • Gość: tradycja Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: 81.210.25.* 15.12.04, 08:13
              Jakich generacji, Almera od 1995 miala tylko facelifting.
    • joasia1 Re: Kto jeździ fiatem stilo? 14.12.04, 12:12
      Wlascicieli Stilo masz tutaj

autokacik.pl/postlist.php?Cat=&Board=stilo
      • Gość: Mar circle jerk, gay gangbang na autokacik IP: *.skorosze.2a.pl 15.12.04, 14:48
        Forumowe tuzy tamtejszego serwisu: freeco i spółka kadzą sobie jak stare
        ciotki. Jak się odezwiewsz nie po ich mysli, to cie wykasują albo zabanują...
        Nic dziwnego, że koleżanka Joasia kierowca TIR-a nadała się z nimi, bo jej
        upodobania też są chyba trochę "inne".
    • Gość: davyt Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.clnet.cz 14.12.04, 12:16
      skoda i fiat po zderzeniu

www.novinky.cz/04/57/28.html
      • Gość: radek Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 13:01
        Nie porównujmy konstrukcji z początku lat '70 (Fiat mirafiori) do współczesnych
        pojazdów.
        • Gość: davyt Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.clnet.cz 14.12.04, 13:06
          A sorry, niezpoznalem. Ale i tak mysle, ze niebedzie duza roznica.
          • elkaem Re: Kto jeździ fiatem stilo? 15.12.04, 09:23
            Gość portalu: davyt napisał(a):

> A sorry, niezpoznalem. Ale i tak mysle, ze niebedzie duza roznica.
            Rzeczywiście różnica jest niewielka:
            --> Stilo
            www.adac.de/Tests/Crash_Tests/Automodelle/Crashtest_Fiat_Stilo.asp?ComponentID=17259&SourcePageID=8650%230
            --> skodziana
            www.adac.de/Tests/Crash_Tests/Automodelle/Skoda_Octavia.asp?ComponentID=49850&SourcePageID=8650%230

A jeśli już to na korzyść Stilo.
            I zapamiętaj, ze jeżeli coś jest dobre to nie dlatego , że jest czeskie.
            Mój ojciec ma Fabię i jeżdzi głównie do warsztatu ( zawieszenie, wspomaganie,
            automat świateł stop itp.) Samochód ma zaledwie 37000 km przebiegu. Ja
            jeżdziełem 4 lata Punto II i dolewałem benzyny. Nie wspomnę o zużyciu paliwa
            Fiat 7,5 po Warszawie, Skoda 9,5. Oba z silnikami 60KM.
            Uprzedzę twoje pytanie ta skoda nie jest z VW Poznan ale z macierzystych
            zakładów Skody w Jung Bunzlau (tymaczasowo Mlada Boleslav).
            Jak chcesz być obiektyny to pokaż efekty zderenie Fiata Stilo ze Skodą 105/120
            i wtedy zobaczymy ile są warte "osiągnięcia" czeskiej myśli technicznej.
            I wyluzuj trochę bo się zesrasz.
            • Gość: davyt Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.clnet.cz 15.12.04, 09:55
              > I zapamiętaj, ze jeżeli coś jest dobre to nie dlatego , że jest czeskie.

Niepopieram, ale tez niemowie, ze tak jest.

> Mój ojciec ma Fabię i jeżdzi głównie do warsztatu ( zawieszenie, wspomaganie,
              > automat świateł stop itp.) Samochód ma zaledwie 37000 km przebiegu.

Tez zalezy kto i jak s tym samochodem jezdi. Nieslyszalem, ze Fabia robi takie
              problemy. A to znam duzo ludzi co poszadaja to auto.

> jeżdziełem 4 lata Punto II i dolewałem benzyny. Nie wspomnę o zużyciu paliwa
              > Fiat 7,5 po Warszawie, Skoda 9,5. Oba z silnikami 60KM.

9.5? Mowilem , ze zalezy jak s tym autem jezdisz. Ja umie jezdic za 6.5, ale tez
              za 10 litrow.

> Uprzedzę twoje pytanie ta skoda nie jest z VW Poznan ale z macierzystych
              > zakładów Skody w Jung Bunzlau (tymaczasowo Mlada Boleslav).

:o)

> Jak chcesz być obiektyny to pokaż efekty zderenie Fiata Stilo ze Skodą 105/120
              > i wtedy zobaczymy ile są warte "osiągnięcia" czeskiej myśli technicznej.

Osiągnięcia czeskiej myśli technicznej znaja wsziendije na swiecie.
              A czy polska?
              • elkaem Re: Kto jeździ fiatem stilo? 15.12.04, 10:36

> > Mój ojciec ma Fabię i jeżdzi głównie do warsztatu ( zawieszenie, wspomaga
                > nie,
                > > automat świateł stop itp.) Samochód ma zaledwie 37000 km przebiegu.
                >
                > Tez zalezy kto i jak s tym samochodem jezdi. >

Typowa lista usterek w Fabii:
                <<Zakup używanej Fabii nie zawsze okazuje się trafionym interesem. Czeski
                przedstawiciel segmentu B był "królikiem doświadczalnym" i przecierał szlaki
                przed bardziej renomowanym Polo. Efekt był niekiedy mizerny. Egzemplarze z
                początku produkcji nękało sporo "chorób wieku dziecięcego", z których większość
                wyeliminowano dopiero na przełomie 2002 i 2003 r. Utrapieniem użytkowników było
                elektrohydrauliczne wspomaganie (psuły się czujniki skrętu koła kierownicy i
                elektryczny silniczek). Plagą były także awarie siłowników od wspomagania
                sprzęgła oraz notoryczne problemy z zawieszeniem - szybko wybijają się łączniki
                stabilizatora (koszt wymiany w ASO 151 zł) i często wymiany wymagał sam
                stabilizator. Do połowy 2002 r. miał niewymienne plastikowe tuleje - wymiana w
                ASO to koszt 340 zł.
                Trwałość pierścieni i gładzi cylindrycznych nie budzi zastrzeżeń. Gorzej z
                uszczelką pod głowicą, która w egzemplarzach z początku produkcji przepalała
                się bardzo często (firma zmieniła producenta). Łańcuch rozrządu najczęściej
                zaczyna hałasować po przekroczeniu 90-130 tys. km (wymiana w ASO ok. 590 zł).
                Znane są też przypadki niesprawności hydrauliki zaworów i awarii pompy
                wodnej.>>

Na przykładzie mojego ojca wszystko potwierdza się w 100%. Nie wapliła się
                jescze uszczelka pod głowicą (ale spokojnie...). Dochodzą jescze awarie
                elektryki.

Nieslyszalem, ze Fabia robi takie
                > problemy. A to znam duzo ludzi co poszadaja to auto.

Jak się poczyta czeskie strony (www.auto.cz, www.autorevue.cz), to rzeczywiście
                można nie wiedzieć. Tam wszystko jest w tonacji Skoda, Skoda ueber alles...
                Ja to rozumiem , to dobrze, ze dany naród jest dumny z tego, co wyprodukował.

> > jeżdziełem 4 lata Punto II i dolewałem benzyny. Nie wspomnę o zużyciu pal
                > iwa
                > > Fiat 7,5 po Warszawie, Skoda 9,5. Oba z silnikami 60KM.
                >
                > 9.5? Mowilem , ze zalezy jak s tym autem jezdisz. Ja umie jezdic za 6.5, ale
                te
                > z
                > za 10 litrow.

Ojciec emeryt, jeździ delikatnie, ja "buta nie żałuję". Obecnie na Yarisie
                (1000 ccm) mam 8L/100.

> > Jak chcesz być obiektyny to pokaż efekty zderenie Fiata Stilo ze Skodą 10
                > 5/120
                > > i wtedy zobaczymy ile są warte "osiągnięcia" czeskiej myśli technicznej.
                > Osiągnięcia czeskiej myśli technicznej znaja wsziendije na swiecie.
                Taaaak... W Anglii opowiadali dowcip: dlaczego Skoda Estelle (=105/120) ma
                ogrzewaną tylnią szybę?
                Żeby ci nie zmarzły ręce, jak będziesz ją popychał.

> A czy polska?

Na pewno mieliśmy większe osiągniecia np. w przemyśle lotniczym. Z tego co wiem
                czeska armia ma śmigłowce Sokół. Chociaż Aero Vodochody jest OK.
                • Gość: davyt Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.clnet.cz 15.12.04, 10:54
                  Chlopie, ja informacji o samochodach niezbieram na stronach internetowych, ale
                  mieszkam w kraju, gdzie duzo ludzi jezdi skodami. I pracuje w firmie, ktora
                  zajmuje sie konzernem VW i jezdze bardzo czesto po europie. Cos o samochodach
                  wiem. Takom robote mam i dlatego, ze umie po polsku i jezdze do Poznania. :o)

Moj pierwszy samochod byl Felicia 1.3 w wyposazeniu r.w. 98. Auto palilo 7 litrow.
                  I tylko lalem benzyne. Teraz mam Octavia 1.6. I tylko leje benzyne.
                  Nieznam nikogo, kto plakal by po zakupu nawet Fabii. A jakies usterky? U
                  pierwszzch modeli? Mozliwe.

Wiesz rynek jest sendziem kazdego produktu. Popatrz na rankingi spredaze SKODA w
                  calej europie. I porownaj s FIATEM.

I jezeli chodzi o przemysl czeski to u nas jest historia chemicznego,
                  textilnego, budowlanego, maszinowego (niewiem dokladnie jak po polsku) itd.
                  Dlatego tez diszaj zemia jest pelna fabryk, ktore produkuja i szpredawaja.

• Gość: konrad Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 15.12.04, 11:05
                    >Ale rankingi sprzedarzy odzwierciedlaja tylko stan finansowy obywateli.
                    • Gość: davyt Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.clnet.cz 15.12.04, 11:23
                      Nierozumie...
                  • elkaem Re: Kto jeździ fiatem stilo? 15.12.04, 11:33

> Chlopie, ja informacji o samochodach niezbieram na stronach internetowych,

Ja tez nie. Cytat z Auto Swiata był tylko na potwierdzenie problemów ze skodą,
                    jakie ma mój ojciec.

ale
                    > mieszkam w kraju, gdzie duzo ludzi jezdi skodami.

Współczuję monotonii na drogach i starych, koszmarnych skód na prowincji Czech.
                    Wyrazy głębokoego ubolewania.

I pracuje w firmie, ktora
                    > zajmuje sie konzernem VW i jezdze bardzo czesto po europie. Cos o samochodach
                    > wiem. Takom robote mam i dlatego, ze umie po polsku i jezdze do Poznania. :o)
                    >
                    > Moj pierwszy samochod byl Felicia 1.3 w wyposazeniu r.w. 98. Auto palilo 7
                    litr
                    > ow.
                    > I tylko lalem benzyne. Teraz mam Octavia 1.6. I tylko leje benzyne.

Jak sie jeździ tylko skodami to się nie ma porównania.
                    Ja jeździelem daihatsu charade (silnik padł po 70 000 km), fiatem uno
                    (dolewałem tylko benzynę), daewoo lanosem (dolewałem tylko benzyne), fiatem
                    punto II (tylko benzyna), obecnie yarisem (służbowy - również dolewam tylko
                    benzynę). Niewiele marek ale i tak więcej niż skoda only.

> Nieznam nikogo, kto plakal by po zakupu nawet Fabii.

Ja znam , mój ojciec- ma już dość grata.

A jakies usterky?
                    > pierwszzch modeli? Mozliwe.
                    >
                    > Wiesz rynek jest sendziem kazdego produktu. Popatrz na rankingi spredaze
                    SKODA
                    > w
                    > calej europie. I porownaj s FIATEM.
                    >
                    rankigi niestety z intermnetu www.acea.be, wiec Twoim zdanien się nie liczą:
                    Europa= EU15 + EFTA za 01.2004-11.2004:
                    Fiat (bez Lancii i Alfy Romeo) - 733 833 sztuk
                    Skoda - 225 933 sztuk.

Według mnie 733 833 > 225 933 , ale być może zasady czeskiej matematyki sa
                    inne.

Niestety nie mam przyjemności z Tobą dalej dyskutowac, więc wygrałeś, przyznaję:

1. Jesteś najmądrzejszy na świecie (jak kazdy Czech),
                    2. Jesteś najwybitniejszym na świecie znawcą motoryzacji,
                    3. Czechy to najwspanialszy kraj na swiecie,
                    4. Czesi to najlepszy naród na świecie (najmądrzejszy, najszlchetniejszy,
                    najbardziej wielkoduszny, najodważniejszy etc.),
                    5. Skoda to najlepszy samochód na świecie,
                    6. Skoda to najlepiej sprzedawany samochód w Europie ( abyć może na świecie).
                    7. Czechy, Czechy ueber alles...

AMEN. LOG OUT.

• Gość: davyt Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.clnet.cz 15.12.04, 11:41
                      Mam porownanie...firmowy samochod mam OPEL VECTRA II 2.2 benzyna
                      Wystarczy?

Dzienki za ladne slowa :o)))
                      • elkaem Re: Kto jeździ fiatem stilo? 15.12.04, 12:09

> Mam porownanie...firmowy samochod mam OPEL VECTRA II 2.2 benzyna
                        > Wystarczy?

I oczywiscie jest gorszy od skody octavii 1.6. No, ale od skody to wszystko
                        jest gorsze...

> Dzienki za ladne slowa :o)))

Trudno od przedstawiciela plebejskiego narodu wymagac, aby zrozumial cienkosc
                        aluzji.
                        • Gość: davyt Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.clnet.cz 15.12.04, 12:22
                          Napewno nie lepszy. Ale jezdi mi sie lepjej..to prawda. Jestem chyba juz
                          przyzwycajony.

> Trudno od przedstawiciela plebejskiego narodu wymagac, aby zrozumial cienkosc
                          > aluzji.

Niewiem dlaczego jestes taki jak naprz. the.bill. Ja przeciw polski niemam nic.
                          Ja nielubje takie gadania, ze czechy sa szwinie co niemcom do dupy lazom i ze
                          polaci to brudasy. Rozumiesz? To xenofobia i ta niema miejsca w europie srodkowej
        • Gość: frequent flyer Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: 80.241.130.* 14.12.04, 13:12
          o co zakład że regatta?
          • Gość: radek Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:15
            Z tym mirafiori to strzeliłem... równie dobrze może to być regata (też niewiele
            młodsza konstrukcja).
            Jednak na 100% nie jest to nic współczesnego :-)
            • Gość: radek Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.12.04, 14:19
              Tak na poważnie to zgodnie z teorią powinno być odwrotnie.
              Czym nowsza konstrukcja, tym większe uszkodzenia pojazdu (strefy zgniotu
              absorbujące siłę uderzenia) , ale większe bezpieczeństwo ludzi wewnątrz.
              W starych kanciakach, po stłuczkach nie było wielu uszkodzeń (w porównaniu z
              nowymi wozami) za to człowiek w środku poobijany solidnie.
              • Gość: igi Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 15:53
              • Gość: obserwator Re: Kto jeździ fiatem stilo? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.12.04, 15:54
                tylko, że ten fiat mógł być zgnity a po drugie to był cięty
    • hippolin Re: Kto jeździ fiatem stilo? 14.12.04, 15:44
      Almera miała premierę w 2000r :-)
      cena Stilona jest atrakcyjna tylko w przypadku kupowania używanego, ale też adekwatna do zużycia
    • Gość: Mar stilo 1.6 benzyna IP: *.skorosze.2a.pl 15.12.04, 11:28
      Spalanie w mieście: 10 litrów
      Spalanie w trasie (oostra jazda, czasami licznikowe 200): 9 litrów

Przegląd po 20 tys. prawie 700 zł
      Po 25 tys.: stuki w przednim zawieszeniu, wycieki ze skrzyni biegów

Jakość spasowania elemenrtów nadwozia - CH..JOWA (szpary!)
      KOmfort jazdy: gdyby tak nie warczało i nie dudniło - to byłoby bardzo dobrze!
      Wygląd wersji 3D i kombi: na 5+, zwłąszcza z zewnątrz, bo w srodku są
      pewne "kaszany" - chiciaż materiały są na 5+. Pięciodrzwiowiec jest OHYDNY

Samochód nie lubi mrozu ani wilgoci: zacinają się centralne zamki, głupieje
      ABS, ASR i ESP (zamarazają czujniki). Nie ma problemu z tym, jeżeli auto stoi w
      garażu, ale po nocy na mrozie komputer potrafi wyśiwtlić przedziwne komunikaty -
      ale można się przyzwyczaić, zwłąszcza, że po minucie wszytsko wraca do normy.

Wymiana żarówki w przednich światłach, fitra powietrza, oleju (podłoga pod
      komorą silnika - w sumie dobra rzecz)... wymaga wizyty w ASO albo co najmniej
      dostepu do kanału.
      • Gość: Wojtek Re: stilo 1.6 benzyna IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.12.04, 14:37
        Dzięki za konkrety jakoś na razie średnio pozytywnie o stilo. Ale prosze o jeszcze.
        • Gość: radek Re: stilo 1.6 benzyna IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.12.04, 16:16
          Podłoga pod silnikiem bardzo dobra rzecz.
          Punto I jej nie miało i wystarczyło trochę więcej wody chlapiącej spod koła i
          pękał alternator (stało się tak 2 razy - na szczęście wymiana na gwarancji).
          W Punto II alternator zamontowano wyżej.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka