Dodaj do ulubionych

Mega Test: Nissan Patrol

IP: *.toya.net.pl / *.toya.net.pl 15.12.04, 18:08
fajna fura
troche droga ale w Niemczech mozna go miec sporo taniej
jako konkurencja to Landcruiser 100 i chyba tylko Gklasa
ew Terracan

raczej wybralbym Terracana
w porfelu zostaje ok 50 tys
osiagi podobne
komfort i zdolnosci terenowe podobne
obszernosc troche lepsza w Nissanie
jakosc porownywalna
koszty utrzymania w Hyundaiu nizsze

Land Cruiser 100 robi tez potezne wrazenie
ale jest dosyc drogi

i tak najlepsza jest Gklasa :-)
Obserwuj wątek
    • Gość: mario Re: Mega Test: Nissan Patrol IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.12.04, 14:01
      patrol zawsze był i bedzie najlepszy jedynym jego konkurentem moze być tylko
      toyota HILUX to są dwa mocarze pod względem terenówy i w cięrzki teren i na
      wczasy czy na grzyby szkoda że są takie drogie i pod względami kupna i
      utrzymania
      • duze_a_male_d_duze_m :-)))))))))))))))) (n/t) 16.12.04, 16:25
    • Gość: zadowolny Re: Mega Test: Nissan Patrol IP: *.chello.pl 16.12.04, 22:20
      ja ma nissana patrola z tego roku nowka sztuak juz nim zrobilem 18900 i jest ok
      tylko ze ma wersjaa jest po face liftingu skusilem sie upustem wyszedl mnie on
      o 40000tys zl tanie wie cmysle ze sie oplacalo pewnie pojezdze troche i wezne
      to nowsza furke zobaczymy
      p.s. ma najlepsze napedy jak kogos to obchodzi land i pajero sie umywaja
      • Gość: terenowy Re: Mega Test: Nissan Patrol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.12.04, 23:05
        patrol zawsze był i bedzie najlepszy jedynym jego konkurentem moze być tylko
        toyota HILUX to są dwa mocarze

bzdety wypisujesz .porównojesz kaste i pick-up.bez sensu porownanie
        • Gość: uzytkownik Re: Mega Test: Nissan Patrol IP: *.aster.com.do 19.12.04, 18:40
          Bardzo przyblizonym typowym terenowcem TOYOTY jest Toyota 4RUNNER. Ostatni
          model 2005 jest calkowicie zmieniony i nie ma nic wspolnego z modelami
          poprzednimi. W USA i Kanadzie mozna nabyc z silnikami V6 i V8 (4.7 litra)
          benzyna, natomiast w innych krajach ameryki wystepuje z silnikiem 3.0 litra
          Turbo Diesel, ten sam co uzywany jest w Toyocie Land Cruzer PRADO. Osiagi
          wspaniale, konfort o wiele wiekszy niz w Nissanie PATROLU, poslizgi boczne i
          poszczegolnych kol kontrolowane sa elektronicznie. Zdolnosc pokonywania
          wzniesien az do 46 stopni. Bardzo duzo ciekawych rozwiazan, szkoda, ze nie
          macie pozliwosci dosiasc takiej maszyny w Polsce i Europie.
          • Gość: fin Re: Mega Test: Nissan Patrol IP: *.pro-internet.pl 19.12.04, 20:01
            sorki że nie w temacie a mam pytanko jak sie jezdzi takimi jeepami czy one nadają się do normalnego użytkowania ? chce kupić Terracana lub Sorento i przeczytałem że tego typu auta nie nadają się do miasta i w trasę ?
            • Gość: Michu Re: Mega Test: Nissan Patrol IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.12.04, 21:46
              Złe wnioski-do miasta się nadają bardzo dobrze(z wyjątkiem dużego spalania co w
              twoich wymienionych dislach nie jest tak bolesne), a w trasę: są mniej
              dynamiczne(duża masa),wolniejsze,głośniejsze(duże gabaryty i opory
              powietrza),mają wysoki środek ciężkości przez co bujają się na zakrętach(cena
              za duży prześwit)i kilka innych drobnych mankamentów aut terenowych, po prostu
              coś za coś.To nie znaczy,że się nie nadają!Po prostu tu mają gorsze właściwości
              bo są skonstruowane i wymyślone w innych celach i tyle.Na pewno da się tym
              jeździć i nie jest to nawet przykre-zależy co kto oczekuje. Sorki,że się znowu
              wtrącam ale chyba nie wyciągnąłeś właściwych wniosków z dyskusji.To,że coś jest
              gorsze w pewnych zakresach nie znaczy,że jest całkiem do dupy!
    • Gość: czytacz Re: Mega Test: Nissan Patrol IP: *.acn.waw.pl 19.12.04, 23:28
      zabawny tekścik, przyjemnie napisany, wiadomo że pisał żywy człowiek a nie
      złożył komputer z prefabrykatów i przepuścił przez korektę
    • Gość: toudi Re: Mega Test: Nissan Patrol IP: *.oc.oc.cox.net 20.12.04, 03:49
      mozna pojsc na kompromis i kupic infiniti FX
      • Gość: fin Re: Mega Test: Nissan Patrol IP: *.pro-internet.pl 20.12.04, 10:21
        ostatnio przeglądałem ofertę aut ze Stanów ,trochę się zdziwiłem jak zobaczyłem cenę Nissana Murano ok 30000 tyś usd i Infiniti jest naprawde atrakcyjna ale jak to sciągnąć ,moze ktoś już sciągał taki auto? one są zaj..iste a moze ktoś też by chciał sciągnąć
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka