Dodaj do ulubionych

Problem z zakupem AUTA NA TALONY

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 12:50
Otoz mam duzy klopot z zakupem auta. Dostalem w swoim przedsiebiorstwie
rolnym sporo talonow swiatecznych na laczna sume 1000 zł. I chcialbym tych
talonow nie przejesc ale zainwestowac w pierwsza rate na porzadne auto -
potem juz te splacanie samo jakos bedzie przeciez lecialo. Problem jest w tym
ze te talony sa wazne jedynie w PSS Spolem! Bylem juz w salonie samochodowym
i powiedzieli mi ze ich nie przyjma i musze miec gotowke. A w PSS spolem
powiedzieli ze ich nie wymienia na gotowke tylko musze kupic towary.
Pomożcie, co robić ???
Obserwuj wątek
    • emes-nju Re: Problem z zakupem AUTA NA TALONY 17.12.04, 12:57
      Kup cukier, zrob bimber i sprzedaj :-) Nic innego do glowy mi nie przychodzi. Zaleta tego rozwiazania jest to, ze po sprzedazy bedziesz mial wiecej niz zainwestowales.

Tylko, ze jest to chyba troszke sprzeczne z prawem :-(
      • Gość: Michal Re: Problem z zakupem AUTA NA TALONY IP: *.fornfyndet.se 17.12.04, 13:58
        Witaj Kmieciowy Janie,
        nic innego jak znalesc dojcie do maszyny ktora moze sie cofac w czasie.Po
        wejsciu nastawisz date do tylui tutaj jest dylemat w co chcesz inwestowac jak w
        Dacie to takie wiesz rumunskie auto,to nastawiaj rok 1973.Jezeli w futka
        126p "pomozecie" to trafisz na dobry egzemplarz z data 1975.Duzego fiutka 125p
        to 1976. Po wrzuceniu monety ustawiaj date i cisnij start.Tylko wiesz uwazaj
        abys zielonych nie mial przy sobie ,mozesz byc oskarzony o handel dewizami.No
        za duzo nie gadaj.Spotkasz duzo znajomych ale wtedy byli mlodsi,uszatek,kwasek,
        i wielu innych tych co dzisiaj juz powylatywali.
        to nie pojezdzisz.benzyne kupisz na placu przed budowa.Pzdr.M
        • Gość: Jan z Kmieciowego Re: Problem z zakupem AUTA NA TALONY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.12.04, 14:31
          Ja tu poważne pytanie zadaje a ty czynisz sobie zarty moim kosztem. Nie wolno
          tak postepowac poniewaz zalezy mi na czasie - chcialbym jeszcze dokonac zakupu
          w tym roku bo potem - jak powiedzieli mi w salonie - takich promocji juz nie
          bedzie.
          Dlatego pomysl z pedzeniem bimbru tez odpada...
          • Gość: ricco Re: Problem z zakupem AUTA NA TALONY IP: 195.177.196.* 18.12.04, 09:47
            Proponuje zakupic gorzałke - pozniej łatwo ją opchniesz na rynku wtórnym i
            sprawa załatwiona - powodzenia :)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka