Dodaj do ulubionych

audi tylko dla polakow

IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.05.02, 21:53
moto.wp.pl/index/MO_MAGAZ$MAGAZYN.QueryView?P_MAGAZYN_ID=241

sami zobaczcie. naprawde zrobione ze smakiem.
Obserwuj wątek
    • Gość: mac Re: audi tylko dla polakow IP: 213.77.125.* 16.05.02, 07:55
      Chora cena, mam kogoś reklamować i zapłacić za to 100 000 !!!! Skandal.
      Pojebało tych w Audi.
    • Gość: Mar Re: audi tylko dla polakow IP: 213.25.197.* 16.05.02, 10:43
      Gość portalu: darekk napisał(a):

> <a href="moto.wp.pl/index/MO_MAGAZ$MAGAZYN.QueryView?P_MAGAZYN_ID=241"ta
      > rget="_blank">moto.wp.pl/index/MO_MAGAZ$MAGAZYN.QueryView?P_MAGAZYN_ID=241</a>
      >
      > sami zobaczcie. naprawde zrobione ze smakiem.

Myślę, że taniej i w lepszym stylu byłoby gdybym sobie zamówił Audi lub cokolwiek
      innego ze skórą na fotelach i rodowym herbem mojej prababki na gałce od biegów.
    • Gość: uf Re: audi tylko dla polakow - Polaków!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.05.02, 11:10
      Jeżeli masz szacunek dla swojej nacji (w tym dla siebie samego) i chodziłeś
      kidykolwiek do szkoły, to pisz "Polacy" a nie "polacy".

uf
    • lxlxl Re: audi tylko dla polakuf 16.05.02, 11:18
      Rzeczywiscie samochod dla polakuf.... niemiecki z wloska przylepa "cerutti".
      Czy na wiecej - cholera - nie stac polakuf jak niemiecko-wloska mieszanke?
      Kto to mowil, ze my "nie gesi"? Zeby ten audi mial chocby ... pasy lowiczanskie.

Dobrze, ze chociaz tapicerka jest w kolorze bigosu. To juz cus.
      • Gość: pilot13 Re: audi tylko dla polakuf IP: *.wil.pk.edu.pl 16.05.02, 12:38
        cokolwiek by nie wyprodukowali, za jakąkolwiek kase, zawsze znajdzie się
        grupa "speców" od motoryzacji i estetyki będących przeciw. Pewnie jak widzą
        butelkę wódki (z połową zawartości) to powiedzą że jest w połowie pusta, a nie
        w połowie pełna. Wszystko jest źle. Taka polska przywara, jak mnie nie stać na
        bryczkę za 100 tysięcy, to znajdę milion argumentów, żeby tego nie kupować.
        Swoją drogą, najlepszy jest argument, że ktośtam nie bedzie woził reklamy
        Cerrutiego - co to qrna jest?? Szkopy produkują 50 audików tylko na nasz rynek,
        to chyba jesteśmy liczącym się klientem?

PS. Straszne z was buraki, ale to straszne...
        • Gość: pilot13 Re: audi tylko dla polakuf IP: *.wil.pk.edu.pl 16.05.02, 12:39
          Jeszcze jedno,
          uważam, że to audi wygląda bardzo dobrze.
          • lxlxl Re: audi tylko dla polakuf 16.05.02, 18:40
            Gość portalu: pilot13 napisał(a):

> Jeszcze jedno,
            > uważam, że to audi wygląda bardzo dobrze.

Ja tesz. Najbardziej mi sie podoba tapicerka w kolorze bigosu. Ale chyba o tym
            jusz pisałem. Bardzo lubie bigos.

P.S. I wcale mi nie przeszkadza, ze on jest niemiecki i to mimo to, ze Niemcy
            wygrali wojne. Czy moze to jednak nie oni wygrali? No wszystko jedno w kazdym
            razie.
    • Gość: Wiatr Re: audi tylko dla polakow IP: *.torun.dialup.inetia.pl 16.05.02, 23:32
      Cena została wywindowana przez przeprowadzoną akcję promocyjną.
      Miałem okazję być na imprezce zorganizowanej w Hotelu Sheraton, a związanej z
      prezentacją nowego modelu Cerutti.
      Ok. 100 osób, pokaz mody, stoły uginały się pod ciężarem jedzenia i picia.
      W końcu gdzieś trzeba te koszty wrzucić...
      A że dodatkowo było wielu pismaków - po prostu reklama.
      Ale rzeczywiście, czy warto kupić akurat ten model. Wg mnie dla snobów, a za
      podobną kasę można kupić wiele ciekawszych wózków, chyba nawet już Audi A4.
      Subiektywne odczucie...
      • Gość: Mar Cellulit IP: 213.25.197.* 17.05.02, 07:16
        Gość portalu: Wiatr napisał(a):

> Cena została wywindowana przez przeprowadzoną akcję promocyjną.
        > Miałem okazję być na imprezce zorganizowanej w Hotelu Sheraton, a związanej z
        > prezentacją nowego modelu Cerutti.

No i która baba kupi samochód, którego nazwa kojarzy się z... cellulitisem?
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka