Gość: jendra IP: *.piekary.net / *.netia.piekary.net 29.12.04, 22:30 W MOJEJ FABI ŚWIATŁA MIGOCĄ SĄ NIESTABILE I INNE WSKAŻNIKI TEŻ MIGOCĄ Link Zgłoś Obserwuj wątek
melaniusz Re: Fabia 1.4 50 kw potrzebna pomoc 29.12.04, 23:11 Gość portalu: jendra napisał(a): > W MOJEJ FABI ŚWIATŁA MIGOCĄ SĄ NIESTABILE I INNE WSKAŻNIKI TEŻ MIGOCĄ A cy ocka tyż ci migocą i widzisz przy tym podwojnie ?? Może ciebie dobry lekarz specjalista jest niezwlocznie potrzebnya ?? a nie zawracanie dupy normalnym formuowiczom na necie !! Jebnij się łebem o monitorek, może przejdzie. Z tego co wiem wielu osobom już taka kuracja uderzeniowa pomogła. Link Zgłoś
alexx112 Re: Fabia 1.4 50 kw potrzebna pomoc 31.12.04, 22:18 Gość portalu: jendra napisał(a): > W MOJEJ FABI ŚWIATŁA MIGOCĄ SĄ NIESTABILE I INNE WSKAŻNIKI TEŻ MIGOCĄ A w pacynie coś ci sie nie pojebał..oooooo !!!! durniu !!!!!!!!!!!!!!!!!! Zobacz jak ci w majtach migoce, a jak cuć, a tfu ty smrodzie jeden !!!!!! Link Zgłoś
fabian.skoda Re: Fabia 1.4 50 kw potrzebna pomoc 01.01.05, 20:23 Widze, ze tutej na forum sami zawistnicy sie odzywaja, co Tobie zazdroszcza dobrego Auta. Ja niestety Tobie nie pomoge, gdyz mię wszystkie naprawy zalatwia po znajomosci pan Miecio z bramy obok i ja sie po prostu na tych nyuansach technycznych nie znam. Link Zgłoś
Gość: jendra Re: Fabia 1.4 50 kw potrzebna pomoc IP: *.piekary.net / *.internetdsl.tpnet.pl 07.01.05, 22:02 dzięki za posty ze wspomaganiem też mam problem czasami kierownica lekko chodzi a czsami ciężko i od czsu do czasu kontrolka wspomagania sie świeci Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Fabia 1.4 50 kw potrzebna pomoc IP: *.wroc.net 02.01.05, 17:51 Widze że masz pecha jak pojawiają sie takie obiawy ...jak jeszcze napiszesz że samocod został zakupiony w 2201 roku to na 100% masz do wymiany elektryczną wiązke silnika....a nie jest to tania sprawa..ok..10.000 zł...chyba że rtwafisz do dobrej autoryzowanej stacji obsługi , to może załatwią Ci to nieodpłatnie....napisz skąd jestes może uda mi sie Ci coś pomóc..pozdrawiam. Link Zgłoś
Gość: zorientowany Re: Fabia 1.4 50 kw potrzebna pomoc IP: *.wroc.net 02.01.05, 17:52 przepraszam ..miało być 2001 rok. Link Zgłoś
Gość: ~fabian Re: Fabia 1.4 50 kw potrzebna pomoc IP: *.7ipol.com.pl 05.01.05, 11:44 a ze wspomaganiem nie masz problemów ... miałem coś takiego przy "manewrach", wymienili jakis tamczujnik elektryczny od wspomagania i jest OK Link Zgłoś
Gość: :) Re: Fabia 1.4 50 kw potrzebna pomoc IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.01.05, 00:12 Ja na twoim miejscu to auto bym w rzece utopil Link Zgłoś