Dodaj do ulubionych

Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW

IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 17.05.02, 12:59
piszcie co chcecie
Obserwuj wątek
    • Gość: ziemek Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW IP: 2.4.STABLE* / 10.1.114.* 17.05.02, 13:03
      czuję się rozerwany wewnętrznie - z jednej strony NIENAWIŚĆ do nówek , z
      drugiej niejasne przeczucie , że BMW 7 jest jednak troszkę lepsze od syrenki.
      Chociaż nie wiem ... może to tylko mój subiektywny pogląd na sytuację ...
      • Gość: robert Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 17.05.02, 13:04
        Syrenka ma lepszy system audio
        • Gość: Bulli Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW IP: *.enternet.com.pl 17.05.02, 13:07
          Takie pytanie to ukartowana robota określonych kół , wspieranych przez lobby
          syrenkowe. Nie dajcie się nabrać - te wszystkie pozytywne oceny w testach
          Syrenki są sponsorowane. Ja bym zawierzył niemieckiej precyzji i zaryzykował
          kupując BMW.
    • Gość: leon Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 17.05.02, 13:13
      najlepiej kunia
      • Gość: Lennon Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 17.05.02, 13:24
        A ile ten kun pali i czy ma full wypas i duzo schowkow no i oczywiscie duzy
        bagaznik
        • hukers Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW 17.05.02, 13:54
          Wypas na max, cały dzien go wczoraj na łące trzymałem
          • Gość: vd Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW IP: *.krakow.topware.pl 17.05.02, 13:56
            a syrenka garazowana ?
            • Gość: Lennon Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 17.05.02, 14:05
              Tak, tylko wlasciciel mowil cos ze trzeba gdzies olej wlewac, ale nie wiem
              gdzie i sie troche boje.
              • Gość: Niknejm Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW IP: 5.1R2D* / *.pg.com 17.05.02, 14:16
                Pamiętajcie, że do Syrenki trudniej założyć gaz. Ale jak już się założy, jest
                mniej problemów, bo elektronika nie wariuje.

Pozdrawiam,
                Niknejm
              • Gość: vd Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW IP: *.krakow.topware.pl 17.05.02, 14:16
                nie boj sie lej gdziekolwiek wsiaknie przez korozje
                • Gość: Lennon Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 17.05.02, 14:35
                  Ale on mowil ze do benzyny - to trzeba zeby zbiornik nie korodowal?
                  • Gość: vd Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW IP: *.krakow.topware.pl 17.05.02, 14:41
                    podobno "...korozja w zbiorniku paliwa korzystnie wplywa na stan silnika,
                    drobinki rdzy osadzaja sie wewnatrz cylindrow i powoduja nie osadzanie sie tam
                    innych osadow...", czytalem w mlodym techniku z `68 , facet ci wciskal kit
                    • Gość: Lennon Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW IP: *.toya.net.pl / 10.0.215.* 17.05.02, 16:28
                      A moze te drobimki rdzy poniewaz zawieraja tlen sluza jako dopalacz i facet bal
                      sie ze pofrunie, to wlewal olej zeby ograniczyc predkosc maksymalna.
    • Gość: markyz Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 17.05.02, 14:38
      Nowe BMW jest strasznie awaryjne - wydasz wiecej na remonty niz na samo auto
      (patrz przyklad KGHM). Syrenka troszke tez awaryjna ale ja zawsze mozesz u
      kowala naprawic a w najgorszym przypadku na ogrodku postawisz i bedziesz mial
      syrenke warszawska
      • Gość: Niknejm Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW IP: 5.1R2D* / *.pg.com 17.05.02, 17:03
        Gość portalu: markyz napisał(a):

> w najgorszym przypadku na ogrodku postawisz i bedziesz mial
        > syrenke warszawska

Eee tam... To trzebaby chyba zespawać Syrenę i Warszawę (najlepiej garbuskę)...
        Dopiero będzie Syrenka Warszawska...

Pozdrawiam,
        Niknejm

• Gość: Michal Re: Co kupic - uzywana Syrenke czy nowa 7 BMW IP: *.telia.com 17.05.02, 18:48
          Ja bym bral syrenke.Trzy gary to nie 8 siem garow BMW.To mnie mowi ze ta
          Serenka bedzie mniej palic.Na korzysc Syrenki przemawia brak katalizatora.Beda
          mniejsze wydatki na eksploatacje.W Syrence po wyjeciu foteli mozna cos
          przewiesc,aw BMW nie da sie wyjac foteli.Te BMW musza byc strasznie nie
          praktyczne.Pamietacie Syrenka mozna jezdic na wode.Facet Czechom udowodnil z 40
          lat temu tankujac wode do zbiornika i odjezdzajac z pod stacji ku zdumieniu
          tamtejszej spolecznosci.Pzdr.Michal
    • Gość: Orc Stylistyka nadwozia IP: *.chem.uni.wroc.pl 17.05.02, 18:27
      W tym punkcie Syrenka bije "7" na głowę. No i czy "7" kiedyś jakiś rajd
      wygrała ? A Syrenka tak i tradycje sportowe świadczą na jej korzyść, toż to
      Ferrari prawie.
      • Gość: is300 Syrenka All the way IP: *.dyn.optonline.net 17.05.02, 19:10
        7 to jest badziewie zaduzo ich jest na ulicy.
        A Syrenka to jest cosc.
        Chcial bym miec Syrenke po lekkim tunningu.
    • Gość: is300 Dlaczego syrenka lepsza, bo szybciejsza IP: *.dyn.optonline.net 17.05.02, 19:16
      Autostrada sunie z predkoscia 100 (km\h lub mi\h) luksusowy mercedes.
      Z mercedesem zrownuje sie samochod marki Syrena. Kierowca wychyla sie z
      Syrenki i wola w strone mercedesa:"Panie, znasz pan Syrenke?". Mercedes
      w odpowiedzi przyspiesza do 150. Syrenka dogania mercedesa i sytuacja
      powtarza sie ponownie przy tej predkosci jak rowniez przy 200. Predkosc
      osiaga 250. Syrenka zrownuje sie z mercedesem i znow pada:"Panie, znasz
      pan Syrenke?". Facetowi z mercedesa brak juz argumentu wiec z bolem odpowiada:
      "No dobra, co z ta Syrenka?". Na to kierowca Syrenki rozglada sie bezradnie
      w srodku i mowi:"Panie, gdzie tu jest drugi bieg?"

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka