Gość: normalny hehehe hehe IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 15:11 sam jestes burakiem zjebie lepiej sie chwalic karta kredytowa i kasa w porfelu niz tankowac za 2.50zł na normalnej stacji ale mnie twoj post rozbawil hehe powodzenia. Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: hehe 29.01.05, 16:27 Gość portalu: normalny hehehe napisał(a): > sam jestes burakiem zjebie lepiej sie chwalic karta kredytowa i kasa w porfelu > niz tankowac za 2.50zł na normalnej stacji ale mnie twoj post rozbawil hehe > powodzenia. A mnie ty rozbawiasz! Naprawde myslisz, ze placac karta twoje pieniadze sa bezpieczne? Czy moze chcesz byc jak to sie mowi trendy i zeby wszyscy widzieli jakis ty nowoczsny? Link Zgłoś
Gość: ichipek Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.01.05, 20:27 łał, przebrnolem przez wszystkie 507 postow!!!!!!!! na dzien 28sty2005 20:23 To wielkopojmna chwila jest ;-), takiej porcji humoru dawno mi brakowalo. Normalny ujawnij sie, bede na Ciebie glosować w nadchodzacych wyborach!!!!! Dzieki Tobie Sejm bedzie mial szczyty oglądalności, Komisje juz sie znudzily... pozdro. ja Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact 29.01.05, 16:25 Gość portalu: ichipek napisał(a): > łał, przebrnolem przez wszystkie 507 postow!!!!!!!! na dzien 28sty2005 20:23 > To wielkopojmna chwila jest ;-), takiej porcji humoru dawno mi brakowalo. > > Normalny ujawnij sie, bede na Ciebie glosować w nadchodzacych wyborach!!!!! > Dzieki Tobie Sejm bedzie mial szczyty oglądalności, Komisje juz sie znudzily... > I czego pajacujesz buraku, no czego? Nie mozesz zniesc, ze ktos jest madrzejszy od ciebie i bardziej zaradny? No to sie smiej, ale z siebie! > pozdro. > ja Link Zgłoś
Gość: ichipek Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: 212.189.1.* 31.01.05, 09:34 Link Zgłoś
Gość: ichipek Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: 212.189.1.* 31.01.05, 09:44 Madrzejszy? Poza skrupulatnym obrazaniem kolejnych osob pojawiajacyh sie w watku (i to w niezbyt wyszukany sposob) za bardzo sie nie wykazujesz. Jednak mimo wszystko obiecuje sledzic wątek, ciekawe komu sie znudzi pierwszemu: nam, jemu czy adminom? :-) pozdro ja Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact 31.01.05, 12:20 Jestem madrzejszy bo umiem szanowac swoje pieniadze. I tyle. Przemysl to. Link Zgłoś
Gość: Monopolowy Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: *.chello.pl 31.01.05, 16:08 A co to jest "gemba" do jasnej cholery??? Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact 03.02.05, 22:41 Gość portalu: Monopolowy napisał(a): > A co to jest "gemba" do jasnej cholery??? To w co juz dawno powinienes zarobic za swoje chamstwo. Link Zgłoś
Gość: Monopolowy Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: *.chello.pl 03.02.05, 22:44 No to wytłumacz nam, co to do cholery jest ta "gemba" >>>>???? Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact 03.02.05, 22:56 Gość portalu: Monopolowy napisał(a): > No to wytłumacz nam, co to do cholery jest ta "gemba" >>>>???? To twoja opryszczona twarz. Link Zgłoś
Gość: Monopolowy Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: *.chello.pl 03.02.05, 23:02 Bardzo mnie nurtuje, skąd jesteś? Link Zgłoś
Gość: 645 Ci Czy jest możliwość ... IP: *.sgh.waw.pl / *.sgh.waw.pl 31.01.05, 16:46 Czy można tego gościa(normalnyczlowiek) zablokować bo on już jaja sobie ze wszystkich robi od jakiegoś czasu. Z pewnością to forum gazeta.pl nie pomaga a nawet szkodzi. Tacy ludzie powinni się leczyć. Błagam niech ktoś zrobi tu porządek. Niech sie jakis admin tym zajmie. Do normalnegoczlowieka: jak jestes taki staroświecki to dlaczego używasz neta? przecież to podobnbo takie trendy (tak jak karty kredytowe którymi się brzydzisz?). Choc raz logicznie odpowiedz.Bo jak na razie to piszesz straszne głupoty.I moze daj już ludziom normalnie korzystać z tego forum...... Link Zgłoś
Gość: ichipek Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 22:02 Nasz Szanowny Mentorze i Wykładnio Mądrości a pozatym całkiem normalnyczlowiek- u! Przemyślałem to, co więcej skonsultowałem z profesorami na Harwardzie i Hogwardzie (tą ostatnią szkołę chyba kończyłeś i tam matura Ci nie poszła). I zgadnij co... Nie masz racji. pozdr. ja PS I nie szanujesz pięniedzy... PS (do reszty uczestników pasjonującego tamatu) kurcze, jeszcze troche i uwierze że ten koleś istnieje naprawde ;-) Link Zgłoś
a_weasley Ręce precz od Hogwartu! 31.01.05, 22:33 Ichipek napisał: > Przemyślałem to, co więcej skonsultowałem z profesorami na Harwardzie i > Hogwardzie (tą ostatnią szkołę chyba kończyłeś i tam matura Ci nie poszła). I > zgadnij co... Po pierwsze jeśli już, to Hogwarcie, a po drugie uprzejmie proszę o niekojarzenie porządnej szkoły czarodziejów z ekstraktem triumfującego mugolstwa, jakim jest ob. Normalnyczlowiek. Z poważaniem - Arthur Weasley, absolwent Szkoły Magii Hogwart (Gryffindor) w 1964 Link Zgłoś
Gość: ichipek Re: Ręce precz od Hogwartu! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.02.05, 00:15 Oka wycofuje się z teori o ewentualnych naukach (bądż tylko probach dostania się na egzaminy udajac normalnego człowieka) na Hogwarcie (dziękuje za poprawkę). ;-) kwestia niedoszłej matury ob. "buraczącego-wszystkich-po-kole i" zatem wciąż na tapecie. Link Zgłoś
Gość: nienormalny Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: 195.69.81.* 28.01.05, 22:05 sam jesteś burak a ten sprzęt w kuchni to to chyba z odpustu. Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact 29.01.05, 16:21 Z odpustu to ty masz mozg buraku za dyche! Link Zgłoś
Gość: ja Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.01.05, 19:09 "normalnyczlowiek" ma zrytą banię i jest zwyczajną CIOTĄ!!! o Link Zgłoś
Gość: VISA Gold Te stacje są wspaniałe no nie ma tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:15 normalnych ludzi jak autor watku Link Zgłoś
Gość: telewidz Re: Te stacje są wspaniałe no nie ma tam IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.01.05, 16:27 . Ja dzieki punktom mam wyposazona prawie cala kuchnie, bo duzo jezdze i kilka razy w roku wygrywam jakis sprzet. oooooooooooo qwa ale debil:( i jesczxe uwaz aze jest normalny czlowiek Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Te stacje są wspaniałe no nie ma tam 30.01.05, 21:45 Gość portalu: telewidz napisał(a): > . Ja dzieki punktom mam wyposazona prawie cala kuchnie, > bo duzo jezdze i kilka razy w roku wygrywam jakis sprzet. > > oooooooooooo qwa ale debil:( > i jesczxe uwaz aze jest normalny czlowiek Kolejny, ktory zazdrosci, ale nie umie tego przyznac. Zal mi ciebie. Ktos kto nie umie szanowac swoich pieniedzy jest z gory skazany na porazke w zyciu. Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact 30.01.05, 21:42 hehe Pewnie jestes homosem, ktory jedzi na neste tylko po to, zeby poderwac jakiego bogatego fagasa. Link Zgłoś
Gość: Monopolowy Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: *.chello.pl 30.01.05, 21:44 Czyli nie odpowiesz, skąd pochodzisz i gdzie mieszkasz? Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact 30.01.05, 21:51 Gość portalu: Monopolowy napisał(a): > Czyli nie odpowiesz, skąd pochodzisz i gdzie mieszkasz? Ch.. cie to obchodzi. Ja ci moja odpowiedz nie pasi to wypad z tego forum. Link Zgłoś
Gość: Monopolowy Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: *.chello.pl 30.01.05, 21:56 Ohoho, bo się przestraszę :D już uciekam "miszczu", bo mnie zaraz swoją matką poszczujesz :D Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact 31.01.05, 12:13 Moja matka to sobie gemby nie wycieraj! Link Zgłoś
Gość: anusia Do gościa IP: *.crowley.pl 31.01.05, 16:17 Gościu, jesteś tu jeszcze? To ja anusia! Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Do gościa 03.02.05, 22:40 Gość portalu: anusia napisał(a): > To było do "gościa", ośle. Ja tez jestem gosc, psito. Link Zgłoś
gosc125 Re: Do gościa 17.02.05, 12:07 Anusia, dawno mnie niebyło ale jestem, ale czy Ty jestes? :) Link Zgłoś
yoma Re: Do gościa 17.02.05, 16:03 Cześć Gościu, to ja byłam i robiłam sobie tzw. jaja. Różowy płaszczyk nie istnieje. Czy mi wybaczysz? ;))) Link Zgłoś
Gość: Normalny zdrowy cz Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.01.05, 19:39 Sam chyba nie wierzysz w to co piszesz. Ty jesteś zacofanym wieśniakiem i pozerem. Po jaką cholerę nosić przy sobie większą kasę? Od czego są karty du....!!!To łatwiejsze i szybsze i o wiele bezpieczniejsze. Jesteś zacofanym burakiem z kompleksami. A błędów robisz tyle, że pewnie matura poszła bokiem.Pozdrawiam serdecznie. Link Zgłoś
Gość: alan Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: *.cza.warszawa.supermedia.pl 31.01.05, 22:30 Tankując na innych stacjach sam sobie płacisz za te nagrody w cenie benzyny łosiu . Często tankujesz więc tankując w Neste sam sobie możesz kupić wszystko . Dzisisj ON 3.08 Inne stacje 3.47. Może teraz zrozumiesz kto za to płaci Link Zgłoś
Gość: Monopolowy Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: *.chello.pl 31.01.05, 22:38 3.08?? Gdzie?? na której stacji?? wiem, na Neste, ale gdzie? mieszkam w wawie, podaj namiary,ok? Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact 01.02.05, 09:00 hehe A ja ci moge podac namiary na tani sklep z odzieza uzywana. Chcesz? Link Zgłoś
Gość: ptomp Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: *.crowley.pl 01.02.05, 10:11 Gdzieś u góry było napiosane: PS (do reszty uczestników pasjonującego tamatu) kurcze, jeszcze troche i uwierze że ten koleś istnieje naprawde ;-) Pewnie że istnieje. Jakby sobie robił jaja, to nie udałoby mu się konsekwentnie utrzymać stylu "wypowiedzi" przez cały ten czas. Zresztą już pisał na wątku o teściowej, że będzie pisał, póki jemu będzie pisane. Link Zgłoś
Gość: kanka Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: *.crowley.pl 01.02.05, 15:19 buuuhahaha up Link Zgłoś
Gość: Ola Po co marnujecie czas na tego Prymitywa ? IP: 217.153.181.* / 217.153.181.* 01.02.05, 15:28 Szkoda waszych nerwów, lepiej chyba dyskutować z kims kto posiada zdolnośc myslenia. Zakończcie ten wątek Pozdrawiam Link Zgłoś
Gość: ptomp Re: Po co marnujecie czas na tego Prymitywa ? IP: *.crowley.pl 01.02.05, 15:31 Ola, a czy ktoś się denerwuje? Śmiejemy się. Śmiech to zdrowie. Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Po co marnujecie czas na tego Prymitywa ? 03.02.05, 22:38 Gość portalu: ptomp napisał(a): > Ola, a czy ktoś się denerwuje? > Śmiejemy się. Śmiech to zdrowie. A ja sie smieje z was! Dzis znow jechalem kolo stacji Neste i widzialem i tego buractwa tam tankuje. A ja ostanio tankuje nowe paliwko BP Ultimate i widze, ze osiagi mojego auta jeszcze bardziej wzrosly. Link Zgłoś
normalnyczlowiek Re: Po co marnujecie czas na tego Prymitywa ? 03.02.05, 22:32 Ale z ciebie glupia szprycha! Link Zgłoś
Gość: kanka Re: Po co marnujecie czas na tego Prymitywa ? IP: *.crowley.pl 08.02.05, 17:39 Zeby wątek ten nie umarł póki my żyjemy a ja jechałam niedawno obok stacji Orlenu, patrzę, a tu ziemniak Link Zgłoś
magdusi21 Re: Po co marnujecie czas na tego Prymitywa ? 17.02.05, 17:39 Buuhahahaha, ale sie usmialam!!! normalnyczlowiek, skad ty jestes??? W duzych miastach placic karta to normalka, a u ciebie na wsi to jeszcze szpan, hehehe. Widac ze dopiero z traktora przesiadles sie do samochodu. wez.... ale kicha, HAHAHA Link Zgłoś
Gość: wow Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact IP: *.chello.pl 09.02.05, 15:56 Przecież to głupota ta zabawa w wielkie punkty i nagrody na stacjach benzynowych. Czas temu tankowałam na Neste i bardzo sobie ją chwaliłam mieliśmy samochód co "lubił sobie wypić" i Neste oferowała dobre paliwo (bardzo ładnie pachniało z rury)za dobre pieniądze, przeciwieństwie do CPN/Orlen gdzie nasz samochód z dużym silnikiem wył, warczał a nie przyśpieszał i śmierdział jak syrenka.;) Link Zgłoś
kuska4 Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact 21.04.05, 21:44 Orlen tez zamierza budowac stacje samoobslugowe. I co wtedy zrobisz? Link Zgłoś
yoma Re: Tankowanie na Nestle to pozerstwo i wiesniact 22.04.05, 12:03 ło Jezu, to ten wątek jeszcze żyje? ale autor teraz szaleje gdzie indziej forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=150&w=22268536 Link Zgłoś