Gość: DACIANIN IP: 80.51.176.* 15.01.05, 21:46 TO DLA WAS TE UŚMIECHY UROCZYCH RUMUNEK: www.dacia.pl/pl/pics/DaciaSITe/showroom/image9b.jpg Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: nieRumun Re: TO DLA WAS TE UŚMIECHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.05, 23:24 a co te Rumunki są takie chude? Czy to trzeba stosować specjalną dietę żeby jeździć Dacią? Link Zgłoś
raver1 Re: TO DLA WAS TE UŚMIECHY 15.01.05, 23:28 Wnioskujac po fotce to Logan rzeczywiscie musi byc przestronny jak S-klasse hehe!A te Rumunki to jada chyba na swoje stale punkty na E-7 ? Link Zgłoś
Gość: ma Re: TO DLA WAS TE UŚMIECHY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 00:20 A te Rumunki to jada chyba na swoje stale punkty na E-7 ? Oj kolego, na takie dziewczyny to sobie możesz najwyżej w necie popatrzeć i w ślepej frustracji od k.. wyzywać, bo co Ci pozostaje.... Zakompleksiony polaczek, od razu do obrażania się bierze. Link Zgłoś
raver1 Re: TO DLA WAS TE UŚMIECHY 16.01.05, 00:29 > Oj kolego, na takie dziewczyny to sobie możesz najwyżej w necie popatrzeć Co ty zasrancu mozesz wiedziec co ja moge a czego nie? Link Zgłoś
Gość: nestor Re: TO DLA WAS TE UŚMIECHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 00:34 bo zasraniec najpewniej sadzi po sobie Link Zgłoś
Gość: ma Re: TO DLA WAS TE UŚMIECHY IP: *.aster.pl / *.aster.pl 16.01.05, 22:00 No widzisz, już sobie wyjaśniłeś, ulżyło Ci, nie? Lepiej tu wyżywaj swoje nędzne frustracje niż na drodze. Link Zgłoś
Gość: mobile Re: TO DLA WAS TE UŚMIECHY IP: *.polsl.gliwice.pl / *.polsl.gliwice.pl 16.01.05, 01:01 raver1 napisał > Co ty zasrancu mozesz wiedziec co ja moge a czego nie? Ty to musisz być gość. w swojej gminie. Link Zgłoś
Gość: XXSW Re: TO DLA WAS TE UŚMIECHY IP: *.idzik.pl / *.idzik.pl 15.01.05, 23:29 Nie chude tylko o normalnych gabarytach bez fałdów tłuszczu, dupy przypominającej hałubicę itd. ale...co kto woli....... Link Zgłoś
Gość: Div Re: TO DLA WAS TE UŚMIECHY IP: *.aquanet.pl / 194.24.238.* 16.01.05, 00:00 Mi psują są ok Link Zgłoś
Gość: rajder Re: TO DLA WAS TE UŚMIECHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 00:47 są milutkie(oczywiście te damskie w środku). Jak komus nie pasują niech wexmie te zewnetrzne ;) Link Zgłoś
Gość: Scarlet Spider Re: TO DLA WAS TE UŚMIECHY IP: *.client.comcast.net 16.01.05, 02:26 A ja zawsze myslalem ze Rumuni maja ciemna karnacje. Te panienki ze zdjecia wygladaja na Polki. Ladne dziewczyny. Trzeba byc naprawde chorym zeby tego nie zauwazyc. Link Zgłoś
Gość: hehe.he Re: TO DLA WAS TE UŚMIECHY IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.01.05, 15:11 Gość portalu: Scarlet Spider napisał(a): > A ja zawsze myslalem ze Rumuni maja ciemna karnacje. Te panienki ze zdjecia > wygladaja na Polki. Ladne dziewczyny. Trzeba byc naprawde chorym zeby tego nie > zauwazyc. bo do tej pory pewnie zetknales sie tylko i wylacznie z rumunskimi cyganami ktorzy chetnie przyjezdzaja do Polski na żebry. Link Zgłoś
Gość: nie.rozumiem LOGAN-samochod jak akzdy inny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 23:23 Nie rozumiem. Co wy chcecie od DACII LOGAN-przeciez to samochod jak kazdy inny. Jedna z najtanszych ofert na rynku, ale za to dosc przestronne auto ze sprawdzona technika... Link Zgłoś
Gość: dede co innego ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 09:40 A mnie inna rzecz ciekawi. Aby zrobić to zdjęcie musieli wymontować fotel kierowcy :-). Link Zgłoś
Gość: go Re: co innego ... IP: *.aster.pl 16.01.05, 15:28 to samo miałem napisac:) chyba ze to wersja na UK albo zoom w aparacie konkretny wrecz niemozliwy a kobietki no rewelacja Link Zgłoś
Gość: menel Re: TO DLA WAS TE UŚMIECHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.05, 20:43 urocze;) Link Zgłoś
Gość: lenem Re: TO DLA WAS TE UŚMIECHY IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.01.05, 23:41 Zamowiles juz??? Link Zgłoś