Dodaj do ulubionych

relingi dachowe do Pandy

23.01.05, 13:41
Witam! Czy ktoś z państwa słyszał lub wie o możliwości kupna relingów
dachowych do Fiata Pandy po przystępnej cenie? To co proponuje producent - 600
zł to rozbój na prostej drodze. Muszę je jednak kupić bo wybieram się na
narty. A może pasują inne na ten rozmiar?
Pozdrawiam,
Artur
Obserwuj wątek
    • frezek Re: relingi dachowe do Pandy 24.01.05, 12:39
      Prosze sprawdzic adres: www.m-c-m.pl/oferta/relingi/relingi.html
      Maja tam relingi miedzy innymi do Pandy, niestety nie wiem jak ma sie ich
      oferta do cen fabrycznych.A poza tym do zamocowania bagażnika na narty, reling
      przecież wcale nie jest potrzebny,wystarcza 2 belki bazowe...
    • Gość: art92 Re: relingi dachowe do Pandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 15:46
      Dzieki "Frezek"!.Mam już bagażnik + uchwyty(zamknałem sie w 400zł) i
      rzeczywiście obyło się bez kupna tych cholernych relingów. 500zl pozosttało w
      moim portfelu (tyle chcieli ci z MCM). Winny jestem co najmniej piwo.Artur
    • Gość: gazik Re: relingi dachowe do Pandy IP: *.n4u.krakow.pl 26.01.05, 19:43
      Witam,
      relingi to belki wzdłuż samochodu, do których montuje się bagażnik. Rozumiem, że
      nie posiadasz ich?
      Nie musisz kupować relingów!
      Wystarczy kupić bagażnik do Pandy bez relingów. Ja kupiłem na www.aih.pl
      bagażnik LP48 i dokupiłem zamki. Jestem bardzo zadowolony. Bagażnik dostarczył
      mi kurier. Do tego bagażnika możesz zamontować jakikolwiek uchwyt na narty lub box.
      • Gość: olo Re: relingi dachowe do Pandy IP: *.internetdsl.tpnet.pl 16.05.05, 12:26
        Nie rozumiem, czemu nie kupiłeś bazówki w ASO za 265 zł, tylko w sklepie
        internetowym dość sporo droższe
        • Gość: gazik Re: relingi dachowe do Pandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 23:55
          Dlaczego kupiłem przez internet?
          Bo:
          1) nie opłacało mi sie jechać ponad 120 KM do najbliższego ASO (paliwo i czas!)
          2) nie chciało mi się użerać z tymi nieukami w ASO
          3) pierwsze co znalazłem to własnie tamten sklep, szybko mi odpisali to kupiłem
          u nich)
          4) nie sądzę, żeby w ASO były dużo tańsze.

pzdr
        • Gość: gazik Re: relingi dachowe do Pandy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.05, 23:58
          Nie doczytałem Twojego posta.
          Ja kupiłem za 239. Piszesz, że w ASO są po 265 .... chyba jednak kupiłem taniej
          i nie musiałem się ruszać z domu. Nie sądzisz?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka