Dodaj do ulubionych

Duzy rondel

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:13
Dzisiaj widze taka scene-idzie facet w wielkim kapeluszu. Na parkingu stoja

Skoda FABIA
Renault SCENIC
BMW 3 (dwudziestoletnie z literka D ale na polskich blachach)
BMW 3 (nowe)

Pytanie: do ktorego auta wsiadzie ow burak??

odpowiedz:
Do BMW 3 (dwudziestoletnie z literka D ale na polskich blachach)
Obserwuj wątek
    • mejson.e Re: Duzy rondel 26.01.05, 14:16
      Gość portalu: sombrero napisał(a):

"Dzisiaj widze taka scene-idzie facet w wielkim kapeluszu. Na parkingu stoja

Skoda FABIA
      Renault SCENIC
      BMW 3 (dwudziestoletnie z literka D ale na polskich blachach)
      BMW 3 (nowe)

Pytanie: do ktorego auta wsiadzie ow burak??"

Odpowiedź: do autobusu. Posuń się!
    • Gość: Lupus Re: Duzy rondel IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:17
      I co w tym dziwnego?? Ostanio widziałem wąsacza w kapeluszu w aucie o którym mógłbyś tylko pomażyć- mercedesie cl 600.
      • Gość: kompressor Re: Duzy rondel IP: *.lodz.dialog.net.pl 26.01.05, 14:21
        "I co w tym dziwnego?? Ostanio widziałem wąsacza w kapeluszu w aucie o którym
        mógłbyś tylko pomażyć- mercedesie cl 600"

Niemozliwe ! Przeciez Pęczak siedzi
      • Gość: analityk Re: Duzy rondel IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 14:23
        > I co w tym dziwnego?? Ostanio widziałem wąsacza w kapeluszu w aucie o którym

> głbyś tylko pomażyć- mercedesie cl 600.

Teraz jestem tylko studentem. Samochody ktorymi jezdze, dostaje "po mamie".
        Obecnie jezdze Audi A3 1.8T ale za kilka tygodni przesiadam sie do CLK200K.
        Mama zmienia samochod na nowy (co prawda nie jest to CL). Za kilka lat moze
        znowu mi przypadnie, lub bede zarabial na tyle, zebym nie musial zazdroscic
        komus kto jezdzi CL.
        • gruman Re: Duzy rondel 26.01.05, 17:26
          Z tymi wąsaczami to jakaś zazdrość? Pamiętam stary dowcip jak synuś pisze ": kiedy wyrosną mi takie wąsy jak wójkowi Wałesie? Odpowiedź: na razie synku kup sobie szabelkę i okulary przeciwsłoneczne".
          Czyżby coś w tym stylu? Osobiście nie noszę wąsów, z brodą jest problem, bo to cholernie drapie. Ale żeby wszysko co złe utożsamiać z wąsaczami? To chyba jakiś odwał młodego pokolenia. Oświećcie mnie.
          Pozdr
          • szymi_zalogowany Re: Duzy rondel 27.01.05, 15:19
            Nic nie moze sie rownac mojemu Xedosowi. To samochod z silnikiem V-6 i w
            dodatku projektowany od poczatku z mysla o doskonalym dzwieku silnika...
            • qaqos Szymi? Zalogowany?? 27.01.05, 19:05
              no nie, ostatnio zapanowała jakaś moda na podszywanie się pod innych...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka