Gość: Marek IP: *.atlanta-01-02rs.ga.dial-access.att.net 31.05.02, 04:51 www.autoweek.com/specials/2002_newyork/honda/element/1.htm Okropna na zdjeciach, ale na Auto Show bylem nia zachwycony. Zdumiewajacy samochod. Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Marek Hondziarze - co wy na To? IP: *.atl.ec.equifax.com / 172.18.118.* 31.05.02, 13:30 No wlasnie: z jednej strony ten samocod zaprzecza nazwie "Honda" z drugiej jest to swietny samochodzik Link Zgłoś
Gość: Marcel Re: Hondziarze - co wy na To? IP: *.subnet-52.med.umich.edu 31.05.02, 17:00 Hmmm..... Cieszy mnie kazde car-diversity. Element z cala pewnoscia wnosi troche swiezego powietrza na duszny amerykanski rynek. Honda nie sprzedaje w US slicznego HRV, a CRV jest poprostu nudny i brzydki (w nowej wersji tez). Nie jestem pewien czy Element mi sie podoba. Jeszcze go nie widzialem na zywo. Ale gdyby nie bylo rav4, a wlasnie przymierzalbym sie do zakupu, to kto wie... Ciekawe na ile Honda wyceni to autko. Jesliby realna cena koncowa oscylowala w okolicach $20k to byloby calkiem OK. Wlasnie sprawdzilem u Hondy, ze do Element maja wkladac silnik 2.4L ale o mocy jedynie 160 HP. Wiecie moze co to za jednostka? Link Zgłoś