dolcevita4 21.04.05, 13:26 szukam poduszek dwuwystrzalowych kierowcy i pasazera oraz konsoli i napinaczy pasów. jezeli ktos ma namiar prosze o kontakt mailowy albo na forum. Link Zgłoś Obserwuj wątek
edek40 Re: TOYOTA COROLLA model 2005 SZUKAM CZĘŚCI 21.04.05, 13:32 Toyota ma niezle rozwinieta sie salonow i sklepow. Wystarczy uzyc dowolnej wyszukiwarki w necie. Link Zgłoś
dolcevita4 Re: TOYOTA COROLLA model 2005 SZUKAM CZĘŚCI 21.04.05, 13:55 Wiem. To czego szukam w serwisie kosztuje 15 tys zł a tyle nie mam. Jezeli ktoś ma namiary na kogoś kto handluje częsciami toyoty prosze o namiary. Link Zgłoś
ant777 Re: TOYOTA COROLLA model 2005 SZUKAM CZĘŚCI 21.04.05, 13:55 a maska, szyba, zderzaki i lampy? to mi wygląda na czołówkę. później corollkę na giełdę z adnotacją "bezwypadkowy na gwarancji". Link Zgłoś
dolcevita4 Re: TOYOTA COROLLA model 2005 SZUKAM CZĘŚCI 21.04.05, 14:01 mylisz się. auto ściągnął mój brat DLA MNIE, a nie na sprzedaż, więc najwcześniej pojadę z nią na giełde za ok 4-5 lat jak mi sie znudzi i nie będę ukrywała, że była puknięta. Link Zgłoś
edek40 Re: TOYOTA COROLLA model 2005 SZUKAM CZĘŚCI 21.04.05, 14:05 Wybacz, ale kupujac taki samochod musisz liczyc sie z kosztami. Do tak nowego auta kupisz tylko oryginaly. Chyba nie wyobrazasz sobie, ze kupisz takie elementy z rozbitego auta? Same poduszki i napinacze to nie wszystko. Do tego dochodzi elektronika, ktora podlega wymianie oraz prawdziwy spec, ktory to zmontuje do kupy. Link Zgłoś
wojtassss3 Re: TOYOTA COROLLA model 2005 SZUKAM CZĘŚCI 21.04.05, 14:20 witam!!! ja z corolla mialem takie same problemy koles co zajmuje sie sprzedaza czesci powiedzial ze nie ma szans na czesci do corolli ja mialem 2003. on jezdzi co tydzien na gielde do poznania. nie mialem problemu z poduszkami tylko z lusterkiem i nadkolem oraz przednim halogenem:( niestety skonczylo sie na tym ze kupilem to w salonie po bardzo wysokich cenach:( POZDRAWIAM Link Zgłoś
dolcevita4 Re: TOYOTA COROLLA model 2005 SZUKAM CZĘŚCI 21.04.05, 14:57 wojtassss3 a mozesz podac namiar na tego faceta, który jezdzi co tydzien do Poznania??? tak, patrzylismy na allegro. obdzwaniamy sklepy auto czesci itp ktore oglaszaja sie w gazetach motoryzacyjnych i nic. na gieldzie samochodowej tez na razie nic nie znalazl. Link Zgłoś
ant777 Re: TOYOTA COROLLA model 2005 SZUKAM CZĘŚCI 21.04.05, 14:36 a patrzyłaś na www.allegro.pl ? Link Zgłoś
jocek1 Re: TOYOTA COROLLA model 2005 SZUKAM CZĘŚCI 21.04.05, 14:53 nie na darmo poduszki powietrzne kradną teraz z samochodów częściej niz radia ;- ( Link Zgłoś
zielarzzdoliny Re: TOYOTA COROLLA model 2005 SZUKAM CZĘŚCI 21.04.05, 17:48 po co szukasz pośrednika. sama wykręć, wyłam, wyrwij sąsiadowi bedzie taniej. tylko potem się nie dziw jak zginą ci koła, reflektory ... Link Zgłoś
dolcevita4 Re: TOYOTA COROLLA model 2005 SZUKAM CZĘŚCI 21.04.05, 18:19 dzieki za madra odp. no tak- ale tego moglam sie spodziewac. Link Zgłoś
antytandeciarz Re: TOYOTA COROLLA model 2005 SZUKAM CZĘŚCI 21.04.05, 18:33 kupilas swiadomie szrota z wystrzelonymi poduszkami zeby nim jezdzic ?? jestes normalna do tego to jeszcze tojota i w dodatku corolla musialas miec trudne dziecinstwo a twoj brat nie moze tez byc normalny zeby siostrzyczce przywiezc taki cudowny wozek brat chyba "baardzo" cie lubi hehehehe jakie to ludzie sobie problemy sami stwarzaja i jak w tym kraju ma byc normalnie jak ziemia musi takie ofiary nosic ... Link Zgłoś
rycerze-prawdy a czy jest jeszcze w srodku krew ofiar ??? 21.04.05, 18:38 a czy sa jeszcze we wnetrzu slady krwi ofiar ? PS jak mozna na wlasny uzytek sprowadzic kawalek pogietej blachy ??? _________________________________ ZAKON PRZYMIERZA RYCERZY PRAWDY Link Zgłoś
nina37 Re: TOYOTA COROLLA model 2005 SZUKAM CZĘŚCI 22.04.05, 10:52 Nie chce sie czepiac,ale gdy kupowalas samochod-powinnas wyliczyc ile kasy bedzie Ci potrzeba na doprowadzenie go do stanu uzywalnosci. W efekkcie takiego "importu" pojawiaja sie posty o poszukiwaniu czesci-i ktos "przedsiebiorczy inaczej" zainteresuje sie corolka sasiada-po to,zeby Tobie zrobic dobrze. A tak na marginesie-ile kosztuje nowa corrola? Link Zgłoś