szymizalogowany 10.05.05, 22:08 speed.supercars.net/PitLane?viewThread=y&gID=2&fID=0&tID=36697 hehe jedyne 49 999 PLN 4 poduchy w standardzie :) i co na to Dacia i Skoda? Link Zgłoś Obserwuj wątek
greenblack Re: Chiński Rolls Royce Phantom 10.05.05, 22:12 >and will cost around 2.5 million yuan(that is about $300,000)in China. Chyba ich popie..ło. Link Zgłoś
porucznik-borewicz Re: Chiński Rolls Royce Phantom 10.05.05, 22:18 greenblack napisał: > >and will cost around 2.5 million yuan(that is about $300,000)in China. > > Chyba ich popie..ło. no co chcesz przecie recznie klepany z alamunium :-))) jak juz to nie popie..lo tylko och..eli Link Zgłoś
ma1969 Re: Chiński Rolls Royce Phantom 10.05.05, 22:23 no co ksztalt ladny. moze sie podobac. a tak wogole tylko czekac jak ogorki konserwowe krakusa beda made in chna. sodomia i gomoria. poz,mac Link Zgłoś
wujaszek_joe Re: Chiński Rolls Royce Phantom 10.05.05, 22:23 taki europejczyk gruby sreberko po czekoladzie wyrzuci a chińczyk zbiera na kupke i samochód ulepi Link Zgłoś
ma1969 Re: Chiński Rolls Royce Phantom 10.05.05, 22:28 zaxxxiscie trafina obserwacja, wuju, sreberka... poz,mac Link Zgłoś
martino Re: Chiński Rolls Royce Phantom 10.05.05, 22:33 wujaszek_joe napisał: > taki europejczyk gruby sreberko po czekoladzie wyrzuci > a chińczyk zbiera na kupke i samochód ulepi I do tego piękny jak uśmiech Mao po kąpieli w Jangcy. Link Zgłoś
brylant1 Badziew 10.05.05, 22:40 Za taki badziew powinno sie dostać CZAPE !!! bez możliwości zamiany na dożywocie!!! Toż to ruskie pobiedy są ładniejsze... Link Zgłoś
expedit54 Do 2008 ten badziew sie zestarzeje i ............ 10.05.05, 22:46 nikt tego gówna za darmo nie weźmie, a w międzyczasie Dacia wypuści luksusową limuzynę Dacia Snob i żółtki nie będą czego mieli szukać w ojropie ;0) ------------------------- Parówkowym skrytożercom mówimy stanowcze i zdecydowane NIE !!!! "Nie no, nie porównujmy gówna do twarogu" Link Zgłoś
ma1969 chiny zalewaja 10.05.05, 22:55 kazdy musial kiedys zaczac od zera. nie tak dawno temu toyota byla uznawana za tanie psujace sie gowno. a teraz... niedawno skoda byla tylko samochodem. a teraz jest kultowym zjawiskiem carkultory w polsce. przeraza mnie tylko, ze chnczycy rzucaja sie na wszystko od pinezek do ladowania na ksiezycu i predzej czy pozniej odnosza sukces. przejrzalem ostatnio zabawki mojej corki. 90% z nich sa made in china... poz,ma Link Zgłoś
wonnan29 I znowu szymi sie popisal nieznajomoscia jezyka... 10.05.05, 22:58 angielskiego i wkleja linki z niezrozumialym dla siebie tekstem,zenada. Link Zgłoś
szymizalogowany Re: I znowu szymi sie popisal nieznajomoscia jezy 10.05.05, 23:09 Nie potrzebuje znac jezykow - znam polski bo jestem Polakiem. Jak bede robil mature moze kiedys to moze sie poducze troche angielskiego ale teraz nie mam na to czasu ani potrzeby. Link Zgłoś
swoboda_t To była ironia-chyba nietrudno się domyślić ;) 11.05.05, 00:37 Co do ceny-300 koła zielonych to mnóstwo kasy, ale z całą pewnością znacznie, znacznie mniej, niż konkurencyjne auta. Nie wiem jakie dokładnie(niedawno coś tam obniżali), ale Chińczycy mają wysokie opłaty związane z importem samochodów, więc ten HONKŁJII to pewnie superokazja. No i krajowy - może mają już modę na krajowe wyroby luksusowe?? A teraz ciekawostka-jak kilka miesięcy temu sprawdzałem cenę ichniejszej VW JETTY, to podstawowa wersja(1,6,bez serwa i klimy)kosztowała tam w przeliczeniu coś ok. 43 tysięcy zł. Ta sama JETTA co znana u nas-Golf II z plecakiem. Tylko przód był inny, a'la Passat B4. A ja narzekam, że u nas drogo :P Link Zgłoś