Dodaj do ulubionych

Nissan Micra 1.0 Jakie sa

IP: *.ipartners.pl / 157.25.137.* 05.07.02, 13:26
Obserwuj wątek
    • Gość: Zbych Re: Nissan Micra IP: *.ipartners.pl / 157.25.137.* 05.07.02, 13:29
      Czolem ludziska:-) Chcialbym sie dowiedziec jakie sa Wasze opinie nt. Nissana
      Micra 1.0?? Chodzi mi o (nie)awaryjnosc, ceny przegladow i czy brak wspomagania
      nie jest dokuczliwy?

• Gość: Mikolaj Re: Nissan Micra IP: *.pol-assistance.spzoo.pl 05.07.02, 13:39
        Gość portalu: Zbych napisał(a):

> Czolem ludziska:-) Chcialbym sie dowiedziec jakie sa Wasze opinie nt. Nissana
        > Micra 1.0?? Chodzi mi o (nie)awaryjnosc, ceny przegladow i czy brak wspomagania
        >
        > nie jest dokuczliwy?
        >
        >
        Cześć Zbych,
        było o tym kilka tygodni temu znalazłem Ci link (tylko będziesz musiał go sobie
        posklejać ręcznie)
        www.gazeta.pl/alfa/home.jsp?dzial=0511&forum=AUTO-
        MOTO&wid=2232167&aut=+dj&aid=2232167

Autko jest bardzo trwałe i bezawaryjne. Przeglądy kosztują ok. 400 zł za mały
        przegląd i ok. 600 zł za duży (ASO Warszawa, w cenie materiały i robocizna). Brak
        wspomagania nie jest dokuczliwy, chyba że ktoś ma anemię :-)
        Jakbyś miał dodatkowe pytania wal śmiało - Micrami przejechałem mnóstwo
        kilometrów i ciągle przybywa

myślisz o nowym czy używanym?
        pozdro
        M
        • Gość: Zbych Re: Nissan Micra IP: *.ipartners.pl / 157.25.137.* 05.07.02, 13:56
          OK, Dzieki Mikolaj. Juz sobie zobaczylem.
          Mysle o uzywanym, mam na oku 2-letniego (wiec jeszcze rok gwarancji).
          A jak bylo u ciebie ze spalaniem? Mozna zejsc do 5 l/100?
          :-)
          • Gość: Mikolaj Re: Nissan Micra IP: *.pol-assistance.spzoo.pl 05.07.02, 14:23
            Gość portalu: Zbych napisał(a):

> OK, Dzieki Mikolaj. Juz sobie zobaczylem.
            > Mysle o uzywanym, mam na oku 2-letniego (wiec jeszcze rok gwarancji).
            > A jak bylo u ciebie ze spalaniem? Mozna zejsc do 5 l/100?
            > :-)

5 l/100 jest możliwe ale na trasie przy spokojnej jeździe (mi się udało raz na
            Słowacji). W mieście wychodzi ok. 6 do 7 - zależy jak ostro jeździsz i na jakich
            dystansach. Na trasie pali ok. 6 przy dość żwawej jeździe o ile nie przekraczasz
            140 km/h - potem zaczyna się przepał. 1300 wypada w tej dziedzinie lepiej.
            Polecam - dwulatek to inwesrtycja w zasadzie bez ryzyka (o ile nie był rozbity
            i/lub zajeżdżony).
            Pozdrawiam
            M

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka