kirpek 18.05.05, 19:24 audi szarżuje!!! najazd piekielnie mocnych samochodów zaczyna być nudny. Link Zgłoś Obserwuj wątek
lukaszrembisz Re: Audi kontra BMW M5 21.05.05, 14:53 Racja.Tez wydaje mi sie, ze moc ponad 300 KMw limuzynie o ile nie jest pancerna i wazy 4 tony to przesada.Ta moc jest wykorzystywana do satysfakcji wlasciciela.Po co takie tabuny pod maska, kiedy taki Lancer czy inny STi objezdza owego silacza w wiekszosci sytuacji na drodze.Pozdrawiam i zycze odpowiedniej kwoty na koncie- nie koniecznie na megamocarny samochod. Link Zgłoś
franek-b Re: Audi kontra BMW M5 21.05.05, 22:20 > wlasciciela.Po co takie tabuny pod maska, kiedy taki Lancer czy inny STi > objezdza owego silacza w wiekszosci sytuacji na drodze.Pozdrawiam i zycze nie ta liga... lancer i sti to japonska manga dla dzieci przy M5. nie ma nawet co porownywac. Link Zgłoś
habudzik Re: Audi kontra BMW M5 21.05.05, 22:42 franek-b napisał: > nie ta liga... lancer i sti to japonska manga dla dzieci przy M5. nie ma nawet > > co porownywac. Napisze wiecej . M5 , AMG , P 911 to filozofia jazdy . Cokolwiek sie pojawi podobnego (STI , Evo ileśtam )to bedzie podroba . Link Zgłoś
rafaello_af.b Re: Audi kontra BMW M5 21.05.05, 19:45 HahaHA!! To Gallardo ma silnik od Audi, a nie na odwrót - martwi was to ? To mialo być info, czy deinfo, e ? _j4p . Link Zgłoś
habudzik Re: Audi kontra BMW M5 23.05.05, 11:24 Ciekawe ile trzeba bedzie czekać na odp. BMW na te 600KM w Audi Link Zgłoś
punter Audi RS6 i BMW M5 w roku 2008 23.05.05, 11:37 koncerny samochodowe muszą wypełniać zapotrzebowanie klientów z przerostem 'ego' a ponieważ 500 czy 600 KM dla silnika V10 to praktycznie żadne wyzwanie pojawią się wkrótce dwusilnikowe "supersportowe limuzyny" z V12 o mocy 800 KM, z opcją przełączenia na dieselka 1.4 TDI - do "jazdy miejskiej" i "redukcji zużycia spalania paliwa" Link Zgłoś
tuscan_s Re: Audi kontra BMW M5 23.05.05, 21:43 Według mnie RS6 będzie o wiele ciekawszym samochodem od M5 i nie chodzi tu tylko o moc jaką będzie miało Audi. Osobiście nie podoba mi się nowy styl BMW, a już w szczególności wygląd nowej "piątki". Wiem, że to świetny samochód pod względem technicznym ale jakoś nie idzie to w parze z jego design-em. No i ta nieszczęsna "budka suflera" we wnętrzu tak jakoś niezbyt dobrze wygląda :-/. A jeśli Audi zrobi wnętrze RS6 w stylu RS4 to jestem zdecydowanie za !!! Link Zgłoś