Dodaj do ulubionych

Audi kontra BMW M5

18.05.05, 19:24
audi szarżuje!!! najazd piekielnie mocnych samochodów zaczyna być nudny.
Obserwuj wątek
    • lukaszrembisz Re: Audi kontra BMW M5 21.05.05, 14:53
      Racja.Tez wydaje mi sie, ze moc ponad 300 KMw limuzynie o ile nie jest pancerna
      i wazy 4 tony to przesada.Ta moc jest wykorzystywana do satysfakcji
      wlasciciela.Po co takie tabuny pod maska, kiedy taki Lancer czy inny STi
      objezdza owego silacza w wiekszosci sytuacji na drodze.Pozdrawiam i zycze
      odpowiedniej kwoty na koncie- nie koniecznie na megamocarny samochod.
      • franek-b Re: Audi kontra BMW M5 21.05.05, 22:20

> wlasciciela.Po co takie tabuny pod maska, kiedy taki Lancer czy inny STi
        > objezdza owego silacza w wiekszosci sytuacji na drodze.Pozdrawiam i zycze

nie ta liga... lancer i sti to japonska manga dla dzieci przy M5. nie ma nawet
        co porownywac.
        • habudzik Re: Audi kontra BMW M5 21.05.05, 22:42
          franek-b napisał:

> nie ta liga... lancer i sti to japonska manga dla dzieci przy M5. nie ma nawet
          >
          > co porownywac.

Napisze wiecej . M5 , AMG , P 911 to filozofia jazdy . Cokolwiek sie pojawi
          podobnego (STI , Evo ileśtam )to bedzie podroba .
    • rafaello_af.b Re: Audi kontra BMW M5 21.05.05, 19:45
      HahaHA!! To Gallardo ma silnik od Audi, a nie na odwrót - martwi was to ? To
      mialo być info, czy deinfo, e ?
      _j4p .
    • habudzik Re: Audi kontra BMW M5 23.05.05, 11:24
      Ciekawe ile trzeba bedzie czekać na odp. BMW na te 600KM w Audi
    • punter Audi RS6 i BMW M5 w roku 2008 23.05.05, 11:37
      koncerny samochodowe muszą wypełniać zapotrzebowanie klientów z przerostem 'ego'
      a ponieważ 500 czy 600 KM dla silnika V10 to praktycznie żadne wyzwanie pojawią
      się wkrótce dwusilnikowe "supersportowe limuzyny" z V12 o mocy 800 KM, z opcją
      przełączenia na dieselka 1.4 TDI - do "jazdy miejskiej" i "redukcji zużycia
      spalania paliwa"

• tuscan_s Re: Audi kontra BMW M5 23.05.05, 21:43
      Według mnie RS6 będzie o wiele ciekawszym samochodem od M5 i nie chodzi tu tylko
      o moc jaką będzie miało Audi. Osobiście nie podoba mi się nowy styl BMW, a już w
      szczególności wygląd nowej "piątki". Wiem, że to świetny samochód pod względem
      technicznym ale jakoś nie idzie to w parze z jego design-em. No i ta nieszczęsna
      "budka suflera" we wnętrzu tak jakoś niezbyt dobrze wygląda :-/. A jeśli Audi
      zrobi wnętrze RS6 w stylu RS4 to jestem zdecydowanie za !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka