lucasso55 10.06.05, 21:56 ... jak to jest w samochodach z miekim dachem.da rade jezdzic caly rok?? chodzi mi w szczegolnosci o saaba 9-3 i BMW 3 Link Zgłoś Obserwuj wątek
lucasso55 Re: miekki dach.... 10.06.05, 22:00 no tak jakos:) nie bylem przekonany... i naprawde nie ma zadnych minosow??:) Link Zgłoś
ml_500 Re: miekki dach.... 10.06.05, 22:04 1wandale nie wiedziec czemu lubia czasem cos zniszczyc 2jesli jest to jakis stary trup po dzwonie to nie zawsze jest szczelny 3 przy duzych predkosciach jest jednak glosniej w srodku (oczywiscue mowa o zamknietym dachu bo jak otwarty to jasne) 4 ogolnie nie widze wiekszego sensu takiego auta w polsce chyba ze chodzi o podjazd na dyskoteke po dziewczynki Link Zgłoś
lucasso55 Re: miekki dach.... 10.06.05, 22:14 mowie tu o nowym samochodzie. nigdy nie posiadalem takiego "cabrio":) wiec sie pytalem. czyli co mam nie nastawiac sie na ten typ?? a jezeli juz to co saaba czy bmw????? Link Zgłoś
ml_500 Re: miekki dach.... 10.06.05, 22:34 saab ostatnio schodzi na psy absolutnie przez general motors wlasciwie to juz nie saab tylko opel. a bmw to wiadomo swietne silniki, dobre zawieszenia. wybralbym bmw. poza tym nie jestem przeciwnikiem cabrio bo to piekne pojazdy ale nie w tym klimacie. w polsce 10 razy w roku otworzysz dach. szkoda pieniedzy. wolalbym mocniejszy silnik. Link Zgłoś
jtull Re: miekki dach.... 10.06.05, 22:27 Saabem 9-3 da sie zima jezdzic napewno...skoro daje rade polnocnym zima! Link Zgłoś
lucasso55 Re: miekki dach.... 10.06.05, 22:29 zastanaiwam sie nab bmw 320i oczywiscie cabrio. co myslicie?? Link Zgłoś
typson Re: miekki dach.... 11.06.05, 02:35 wiesz, sa pewne moce, ktorych nie wypada przenosic na przednie kola. Dlatego sugerowalbym bmw. Miekki dach ma sporo zalet. Rasowy wyglad cabrioleta, wiecej miejsca w srodku, wiekszy bagaznik. Wady - halas przy duzych predkosciach. J wybralbym bmw, bo: naped na tyl jedne z najlepszych zawieszen duza dostepnosc czesci czemu silnik 2.0, moze jakis wiekszy? Rozumiem, ze chodzi o e46? Link Zgłoś
lucasso55 Re: miekki dach.... 11.06.05, 11:35 tak sobie myslalem,320Ci ma 170KM wiec mi to w zupelnosci wystarczy.<=tak jest na stronie bmw.teraz nawet myslalem ze moze 318Ci. tylko musze miec pewenosc ze cabrio pojezdze 365 dni w roku bo nie chce zalowac....!! Link Zgłoś