Dodaj do ulubionych

Saab 93 - Mazda rx8 - subaru forester

05.07.05, 23:34
mam dylemat co kupic. co byscie kupili? Lubie kazdy rodzaj jazdy :)
Obserwuj wątek
    • drpawelek Re: Saab 93 - Mazda rx8 - subaru forester 05.07.05, 23:38
      W Polsce, czy w USA?
      • tuli_pan w Holandii 06.07.05, 00:02
        W
        • drpawelek Re: w Holandii 06.07.05, 00:42
          Rozne samochody - chyba trzeba sie w tym wypadku kierowac upodobaniami i
          potrzebami. Z 9-3 Arc 210hp mam na razie bardzo dobre doswiadczenia. Moim
          poprzednim samochodem byla mazda, wiec sentyment pozostaje. Mialem niedawno
          okazje przejechac sie RX8. Foresterem nie jezdzilem, ale wybralbym chyba Impreze
          (zwlaszcza Sti 2.5L). W Stanach w tej chwili najciekawiej prezentuje sie Saab -
          wersja Arc kosztuje ok 25500$ (z employee discount). 9-2 turbo, czyli impreza
          wrx w troche lepszym opakowaniu, kosztuje ok. 19000$.
          Szczesliwych i udanych zakupow!
          • tuli_pan Re: w Holandii 06.07.05, 11:58
            a jakie masz wrazenia z jazdy rx-8?
          • paul_78 Re: w Holandii 06.07.05, 16:01
            drpawelek napisał:

> 9-2 turbo, czyli impreza
            > wrx w troche lepszym opakowaniu

Nie, 9-2 to Impreza w oplowo-gmowskim opakowaniu. Tylko Subaru.
            • drpawelek Re: w Holandii 06.07.05, 17:21
              Znam oba samochody (WRX byl, a STi jest w rodzinie) - 9-2 prezentuje sie jednak
              lepiej wizualnie, ma bogatsze wyposazenie, skorzane fotele, lepsza gwarancje i
              kosztuje w tej chwili nieco taniej. Do tego dochodzi darmowy serwis saaba - na
              poziomie marek luksusowych (z myciem samochodu, samochodem zastepczym, kawa itp.
              itd.).
              • paul_78 Re: w Holandii 06.07.05, 21:53
                drpawelek napisał:

> Znam oba samochody (WRX byl, a STi jest w rodzinie) - 9-2 prezentuje sie jednak
                > lepiej wizualnie, ma bogatsze wyposazenie, skorzane fotele, lepsza gwarancje i
                > kosztuje w tej chwili nieco taniej. Do tego dochodzi darmowy serwis saaba - na
                > poziomie marek luksusowych (z myciem samochodu, samochodem zastepczym, kawa itp
                > .
                > itd.).
                Skórzane fotele? Wolę Recaro z Subaru. PS - fajną masz rodzinę, zamienimy się?
                Dam Ci 5 kuzynów za tego STI.
                • drpawelek Re: w Holandii 06.07.05, 22:46
                  Ja juz jestem za stary na skrzydla i recaro...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka