24.07.05, 21:11
Intersuje mnie wersja 3dr HDI poziom wyposazenie XS kolor czerwony z kilkoma
dodatkami cena wyniosła około 73 tysięcy złotych auto dla kobiety życia.I tu
pytanie jak sądzicie opłaca się czekać do sierpnia/września jak wejdzie nowy
model to obecny stanieje czy obniżki będą ale nie znaczące.Np.Toyota przy
modyfikacji Coroli na stary model dała około 2 tysięc zniżki zaś dziś MB na
obecną klase S daje już 20% rabatu[nowa w pażdzierniku/listopadzie].Oczywiści
auto w chwili kupna będzie już poprzednim modelem ale dla kilku tysiaków
warto.Aha odpowiedzi w stylu ,,bierz golfa III'' mnie nie intersują.
Obserwuj wątek
    • latamnisko Re: P307 24.07.05, 23:41
      tymczasowo użytkuję 307 xr 1.6 i bardzo żałuję, że niedługo będę musiał się z
      nim rozstać. to co mnie w nim urzekło - dobre zawieszenie, niezłe audio,
      przestronność i dobra jakość wykończenia. Silnik wiadomo - po 1.6 nie należy
      się spodziewać wodotrysków. Niemniej wystarcza do jazdy po mieście, ale już w
      trasie trzeba go porządnie 'piłować'. Skrzynia działa całkiem nieźle, chociaż
      biegi niekiedy wchodzą z oporami. Fotele sprężyste i twarde - plecy nie mają
      prawa się zmęczyć. Dużo wszelkich schowków, kieszeni, półek - pod tym względem
      autko jest super. Piwosze (pasażerowie oczywiście:)) docenią klimatyzowany
      schowek. Spalanie w normie ( 8l ) przy nonstop włączonej klimie. Jeśli masz
      gwarancję 3 lub 4 letnią bierz bez namysłu. Ten samochód naprawdę można
      polubić. Co prawda mój był dużo tańszy, bo roczny i nie tak dobra wersja,
      jednak gdybym miał kupować nowy kompakt do 80 tys to na dzień dzisiejszy bez
      wahania wybrałbym peugeot
      • wujaszek_joe Re: P307 25.07.05, 00:11
        prowadziłem takie auto w zeszłym tygodniu. 1.6 benzyna słaby, diesel moze
        ciekawszy bedzie (choć się nie opłaca). w srodku super, luksusowy, wrazenie jak
        w vanie. zawieszenie nie wiem, bo ten miał jakies obnizone i troche hałasowało.
        drogo to auto skalkulowałeś ale w kobiete życia sie nie mieszam:)
        • haraldv Re: P307 25.07.05, 10:49
          Drogo jak drogo.Dobre audio z CD[plus zmieniarka],klimasz,elktryka
          szyb,lusterek,alarm taki lepszy i coś tam jeszcze i w końcu tyle
          wyszło,Gwarancję z tego co się wywiedzaiłem dostanę 4 letniaAuto w końcu biorę
          bo dziś dzwonili z salonu i namawiali bo jak się okazało w sierpniu bądą
          wybrane egzemplarze co to zostały nie sprzedany-czyli albo wypasy za 90 tysięcy
          albo jakieś gołe modela lub NIE W TYM KOLORZE[każdy kto kupował auto z kobietą
          to wie o co chodzi].HDI może być tanszy w użytkowaniu ale oczywiście osiągów
          Carrery GT nie oczekuje.
          • thomas40 Re: P307 25.07.05, 11:20
            Jezdze od 2 lat 1.6 XS benzyn. Rakieta to nie jest ale czego sie spodziewać po
            110km uwięzionych w 1,6. Hdi do setki jest bardziej ospałe. Nadrabia za to
            elastycznością (zalezy od pojemności). Nie licz też na zbyt niskie spalanie
            bo "autko" swoją mase ma i by go bujnąć musisz nieżle depnąć. Mój po mieście
            wciąga 8,5 do 9,0 a w trasie (bez oszczędzania 7,5) Co do audio to juz z salonu
            wyjechałem z JVCem z mp3 bo firmowe to cienko przędło (zwłaszcza tylne
            głośniczki w drzwiach). U mnie jak do tej pory nic sie nie działo (lucky me) i
            oby tak dalej. Jak dostaniesz 4 lata gwarancji to w razie czego wyjdą wszystkie
            babole...
            Należy do nich z pewnością położenie przednich wycieraczek. Nikt Ci ich
            nie "podharcerzy" ale zimą po nocy jak będziesz chciał odskrobać lód pod nimi
            to życze powodzenia. Trzeba otworzyć maskę i podnieść najdłuższe -i chyba
            najdroższe- w klasie kompakt (i nie tylko) pióra. Nie masz co liczyć ze śnieg
            czy lód pod nimi sie rozpuści bo nie dociera tam ciepło ani z kabiny ani od
            silnika.
            Co do innych aut może byś wziął pod uwagę nowego Focusa....ma podgrzewaną CAŁĄ
            szybe przednią

--------------
            Piwa, pacieża i kobietom RACZEJ nie odmawiam....
    • greenblack Re: P307 25.07.05, 20:01
      Za mniej niż 10% upustu (plus oczywiście rabat jaki był na 307 przed
      liftingiem) w ogóle nie chciałym rozmawiać.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka