Gość: kortatu IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 18.08.02, 19:14 ktoredy najlepiej dojechac do Wloch , gdzie nocowac po drodze. (chodzi mi o dojazd w okolice rimini) Link Zgłoś Obserwuj wątek
vecchio Re: istotne pytanie 18.08.02, 22:02 Hehe nie wiem jak dojechac ale czytalem gdzies ze tam woda zatruta w mozu jest . Czy warto tam jechac??????// Link Zgłoś
Gość: pawel Re: istotne pytanie IP: *.ists.pl / *.ists.pl 18.08.02, 23:40 To proste, z Częstochowy masz dobrą drogę na Cieszyn, potem Brno i Wiedeń ale przez przejście w Mikulov nie Znojmo (w Znojmo dłuższe stanie ale dobre sklepy bezclowe). Następnie kierunek na Gratz. Za Wiedniem jest super centrum handlowe w Modlling. Z Gratzu na Klagenfurt i przejście w Tarvissio. Autostradą na Wenecję i dalej na południe. Polecam nocleg w Klagenfucie w jakimś Gasthoffie i koniecznie zwiedzanie Minimundusu (super park z miniaturami najciekawszych budowli świata. Z Polski mamy tam sukiennice krakowskie i zamek królewski w W-awie, zarezerwuj sobie min. 2 godz.)Szerokiej drogi. Link Zgłoś
Gość: kortatu Re: istotne pytanie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 19.08.02, 08:30 dzieki stokrotne za odpowiedz. A jak sytuacja powodziowa ? Link Zgłoś
Gość: pawel Re: istotne pytanie IP: 62.233.183.* 20.08.02, 00:13 Przejście Austria - Włochy jest czynne. Mój brat przyjechał dzisiaj z Brna bez żadnych niespodzianek. Jeśli wyjazd do Włoch ma być czysto plażowy to jeszcze raz zachęcam do odwiedzenia Minimundus w Klagenfurcie. To trzeba zobaczyć!!! Link Zgłoś
Gość: kortatu Re: istotne pytanie IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 20.08.02, 09:11 Klagenfurt zwiedzimy, tylko mam dosc spore problemy ze znalezieniem tam noclegu za rozsadna cene, warto cos rezerwowac przez internet, czy lepiej na miejscu czegos poszukac ? Link Zgłoś
Gość: pawel Re: istotne pytanie IP: 62.233.183.* 22.08.02, 00:57 Trudno mi powiedzieć. Nie wiem ile dla Ciebie to jest rozsądna cena. Ja zawsze szukam na miejscu i nie zdarzyło mi się nocować na ławce w parku. Ale ja przeważnie jeżdżę sam i nie muszę tłumaczyć się w firmie z ceny za pokój w hotelu. W związku z tym wybieram te mniej "rozsądne". Link Zgłoś