Dodaj do ulubionych

Daewoo Nubira

IP: *.pkobp.pl 29.08.02, 07:39
Jakie są wasze doświadczenia z samochodem Daewoo Nubira. Myślę o zakupie
takiego 2-3 letniego auta.

Pozdrawiam!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Fan Re: Daewoo Nubira IP: *.pkobp.pl 29.08.02, 13:01
      Ja też jestem zainteresowany kupnem Nubiry więc jeżeli jest ktoś kto może coś
      na temat Nubir napisać to bardzo prosze. :-)
      • Gość: wojnar7 Re: Daewoo Nubira IP: *.bmj.net.pl 29.08.02, 13:14
        wiesz koles - moze jeszcze dopiszesc kilka watkow dla zachety ?
        na forum jest tak ze wystarczy raz cos napisac a nie trzeba od razu robic
        sztuczengo tloku

powiem ci cos szczerze

polecam ci nubire - co ty taki dziwny - czy to ma byc twoj pierwszy samochod w
        zyciu - albo dawno cie nie bylo w kraju - kieruj sie zasada NIGDY WIECEJ DAEWOO

i tyle co do reposty

lepiej pomysl nad innym bolidem
      • Gość: wojnar7 Re: Daewoo Nubira IP: *.bmj.net.pl 29.08.02, 13:14
        wiesz koles - moze jeszcze dopiszesc kilka watkow dla zachety ?
        na forum jest tak ze wystarczy raz cos napisac a nie trzeba od razu robic
        sztuczengo tloku

powiem ci cos szczerze

polecam ci nubire - co ty taki dziwny - czy to ma byc twoj pierwszy samochod w
        zyciu - albo dawno cie nie bylo w kraju - kieruj sie zasada NIGDY WIECEJ DAEWOO

i tyle co do reposty

lepiej pomysl nad innym bolidem

skas!

• Gość: <WOJTEK> Re: Daewoo Nubira IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 15:11
          Mam 4 letnią Nubirę i nie sądzę,żeby odstawała czymkolwiek od innych samochodów tejże klasy... Co tu jest koreańskie? Szyby i opony... Tych co myślą, że to koreańczyk, to odsyłam do lektry jakiejkowliek książki o Daewoo...Silnik przez GM robiony, stylistyka przez Włochów, itd......Polecam, p.s. zrób sobie na gaz.
          • Gość: TMK Re: Daewoo Nubira IP: 213.77.19.* 29.08.02, 18:29
            Daj sobie spokój z DU i kup samochód.Byle nie jakiegoś powypadkowego "niemca".
            • Gość: keke Re: Daewoo Nubira IP: *.novogroup.com / 193.137.95.* 30.08.02, 09:53
              mam juz druga nubire i nic sie w niej nie dzieje. a jezdzenia bardzo duzo
              (2lata - 45 000 km). a w najlepszej wersji silnikowej nie odstaje nikomu.
              • Gość: Remo Re: Daewoo Nubira IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 30.08.02, 09:58
                Nie znam nubiry, ale jak dobijesz do 100 tys. i będzie grała, to wtedy będziesz
                mógł powiedzieć, że jest OK. 45 tys to nie przebieg...
                • Gość: pakuz Re: Daewoo Nubira IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 10:26
                  czesc , jestem szczesliwym bylym posiadaczem nubiry kombi 2,0
                  sprzedalem jak miala 3 lata i 70.000 km
                  pierwsze dwa lata byla super ,komfort ,szybkosc,pakownosc itd (siltik 2,0 gtx
                  z pelnym wypasem)troche duzo palila , ale coz , duze auto
                  3 rok - katastrofa!!!!
                  najpierw pasek rozrzadu wzial i pekl (55.000 km) przy szybkosci ok 80/h
                  glowica do wymiany , czesci brak - czekalem ponad dwa tygodnie
                  potem wzielo i sie rozpadlo sprzeglo ( lozysko dociskowe,peknieta obudowa itd)
                  i to oczywiscie na wakacjach we francji - koszmar
                  potem zaczela wyc przekladnia kierownicza, dolewali plynu regularnie , az
                  stwierdzili ,ze musza cala przekladnie wymienic - zdazylem w ostatnich dniach
                  gwarancji
                  mimo wszystko mam sentyment do tego auta - uwazam,ze wiele rozwiazan
                  jest znakomitych (zwlaszcza rozne schowki,uchwyty) , komfort jazdy b.dobry,
                  silnik zrywny i szybki ( dla silnika 2,0 200km/h to zaden problem)
                  auto pojemne , pakowne ,wygodne, abs,klima,szyby elektr,poduchy itp itd
                  ale nie kupilbym go po raz drugi , a juz na pewno nie pogwarancyjne
                  pozdro , pakuz
                  • Gość: wojnar Re: Daewoo Nubira IP: *.bmj.net.pl 30.08.02, 11:25
                    Gość portalu: pakuz napisał(a):

> czesc , jestem szczesliwym bylym posiadaczem nubiry kombi 2,0
                    > sprzedalem jak miala 3 lata i 70.000 km
                    > pierwsze dwa lata byla super ,komfort ,szybkosc,pakownosc itd (siltik 2,0 gtx
                    > z pelnym wypasem)

jak pelen wypas skoro bez klimy??? pelen wypas nubiry to wersja cdx

cos krecisz

moze miales podstawowa?
                    ale niewazne
                    • Gość: pakuz Re: Daewoo Nubira IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:03
                      Gość portalu: wojnar napisał(a):

> Gość portalu: pakuz napisał(a):
                      >
                      > > czesc , jestem szczesliwym bylym posiadaczem nubiry kombi 2,0
                      > > sprzedalem jak miala 3 lata i 70.000 km
                      > > pierwsze dwa lata byla super ,komfort ,szybkosc,pakownosc itd (siltik 2,0
                      > gtx
                      > > z pelnym wypasem)
                      >
                      >
                      > jak pelen wypas skoro bez klimy??? pelen wypas nubiry to wersja cdx
                      >
                      > cos krecisz
                      >
                      > moze miales podstawowa?
                      > ale niewazne
                      przeciez napisalem ,ze z klima, dwoma poduszkami itd - to byla wersja z pelnym
                      wyposazeniem
                      moze masz racje co do literek - to mglo byc cdx (nie mam pamieci do literek)
    • Gość: piotr Re: Daewoo Nubira IP: *.orlen.pl 30.08.02, 10:49
      poczytaj sobie na nubira.autokacik.pl/
      pozdro

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka