Gość: gonzalez IP: *.pkobp.pl 29.08.02, 07:39 Jakie są wasze doświadczenia z samochodem Daewoo Nubira. Myślę o zakupie takiego 2-3 letniego auta. Pozdrawiam!!! Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: Fan Re: Daewoo Nubira IP: *.pkobp.pl 29.08.02, 13:01 Ja też jestem zainteresowany kupnem Nubiry więc jeżeli jest ktoś kto może coś na temat Nubir napisać to bardzo prosze. :-) Link Zgłoś
Gość: wojnar7 Re: Daewoo Nubira IP: *.bmj.net.pl 29.08.02, 13:14 wiesz koles - moze jeszcze dopiszesc kilka watkow dla zachety ? na forum jest tak ze wystarczy raz cos napisac a nie trzeba od razu robic sztuczengo tloku powiem ci cos szczerze polecam ci nubire - co ty taki dziwny - czy to ma byc twoj pierwszy samochod w zyciu - albo dawno cie nie bylo w kraju - kieruj sie zasada NIGDY WIECEJ DAEWOO i tyle co do reposty lepiej pomysl nad innym bolidem Link Zgłoś
Gość: wojnar7 Re: Daewoo Nubira IP: *.bmj.net.pl 29.08.02, 13:14 wiesz koles - moze jeszcze dopiszesc kilka watkow dla zachety ? na forum jest tak ze wystarczy raz cos napisac a nie trzeba od razu robic sztuczengo tloku powiem ci cos szczerze polecam ci nubire - co ty taki dziwny - czy to ma byc twoj pierwszy samochod w zyciu - albo dawno cie nie bylo w kraju - kieruj sie zasada NIGDY WIECEJ DAEWOO i tyle co do reposty lepiej pomysl nad innym bolidem skas! Link Zgłoś
Gość: <WOJTEK> Re: Daewoo Nubira IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.08.02, 15:11 Mam 4 letnią Nubirę i nie sądzę,żeby odstawała czymkolwiek od innych samochodów tejże klasy... Co tu jest koreańskie? Szyby i opony... Tych co myślą, że to koreańczyk, to odsyłam do lektry jakiejkowliek książki o Daewoo...Silnik przez GM robiony, stylistyka przez Włochów, itd......Polecam, p.s. zrób sobie na gaz. Link Zgłoś
Gość: TMK Re: Daewoo Nubira IP: 213.77.19.* 29.08.02, 18:29 Daj sobie spokój z DU i kup samochód.Byle nie jakiegoś powypadkowego "niemca". Link Zgłoś
Gość: keke Re: Daewoo Nubira IP: *.novogroup.com / 193.137.95.* 30.08.02, 09:53 mam juz druga nubire i nic sie w niej nie dzieje. a jezdzenia bardzo duzo (2lata - 45 000 km). a w najlepszej wersji silnikowej nie odstaje nikomu. Link Zgłoś
Gość: Remo Re: Daewoo Nubira IP: *.zetokat.com.pl / 192.168.0.* 30.08.02, 09:58 Nie znam nubiry, ale jak dobijesz do 100 tys. i będzie grała, to wtedy będziesz mógł powiedzieć, że jest OK. 45 tys to nie przebieg... Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: Daewoo Nubira IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 10:26 czesc , jestem szczesliwym bylym posiadaczem nubiry kombi 2,0 sprzedalem jak miala 3 lata i 70.000 km pierwsze dwa lata byla super ,komfort ,szybkosc,pakownosc itd (siltik 2,0 gtx z pelnym wypasem)troche duzo palila , ale coz , duze auto 3 rok - katastrofa!!!! najpierw pasek rozrzadu wzial i pekl (55.000 km) przy szybkosci ok 80/h glowica do wymiany , czesci brak - czekalem ponad dwa tygodnie potem wzielo i sie rozpadlo sprzeglo ( lozysko dociskowe,peknieta obudowa itd) i to oczywiscie na wakacjach we francji - koszmar potem zaczela wyc przekladnia kierownicza, dolewali plynu regularnie , az stwierdzili ,ze musza cala przekladnie wymienic - zdazylem w ostatnich dniach gwarancji mimo wszystko mam sentyment do tego auta - uwazam,ze wiele rozwiazan jest znakomitych (zwlaszcza rozne schowki,uchwyty) , komfort jazdy b.dobry, silnik zrywny i szybki ( dla silnika 2,0 200km/h to zaden problem) auto pojemne , pakowne ,wygodne, abs,klima,szyby elektr,poduchy itp itd ale nie kupilbym go po raz drugi , a juz na pewno nie pogwarancyjne pozdro , pakuz Link Zgłoś
Gość: wojnar Re: Daewoo Nubira IP: *.bmj.net.pl 30.08.02, 11:25 Gość portalu: pakuz napisał(a): > czesc , jestem szczesliwym bylym posiadaczem nubiry kombi 2,0 > sprzedalem jak miala 3 lata i 70.000 km > pierwsze dwa lata byla super ,komfort ,szybkosc,pakownosc itd (siltik 2,0 gtx > z pelnym wypasem) jak pelen wypas skoro bez klimy??? pelen wypas nubiry to wersja cdx cos krecisz moze miales podstawowa? ale niewazne Link Zgłoś
Gość: pakuz Re: Daewoo Nubira IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 12:03 Gość portalu: wojnar napisał(a): > Gość portalu: pakuz napisał(a): > > > czesc , jestem szczesliwym bylym posiadaczem nubiry kombi 2,0 > > sprzedalem jak miala 3 lata i 70.000 km > > pierwsze dwa lata byla super ,komfort ,szybkosc,pakownosc itd (siltik 2,0 > gtx > > z pelnym wypasem) > > > jak pelen wypas skoro bez klimy??? pelen wypas nubiry to wersja cdx > > cos krecisz > > moze miales podstawowa? > ale niewazne przeciez napisalem ,ze z klima, dwoma poduszkami itd - to byla wersja z pelnym wyposazeniem moze masz racje co do literek - to mglo byc cdx (nie mam pamieci do literek) Link Zgłoś
Gość: piotr Re: Daewoo Nubira IP: *.orlen.pl 30.08.02, 10:49 poczytaj sobie na nubira.autokacik.pl/ pozdro Link Zgłoś