Gość: Jonas Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: 150.254.215.* 21.09.01, 07:02 Chyba przyjdzie Ci dłużej poczekać na odpowiedź! Sam kiedys zadałem na tym forum podobne pytanie o ASO Renaulta w Poznaniu i zero odpowiedzi. Moze tym razem ktos sie zamelduje? Chce kupic renowke, wiec jestem sam zainteresowany. Pozdr. Link Zgłoś
Gość: Maciej Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: *.radio-merkury.poznan.pl 21.09.01, 07:18 Nie mam "renówki" ale znam posiadaczy aut tej marki i ich opinie na powyższy temat. Przy zakupie nie co specjalnie wybierac bo jak dajesz pieniadze to wszyscy są milusi. Co do serwisu to same superlatywy słyszałem o Renault Antoninek-właściciel siedzi w "francuzach" prawie od wojny i podobnie jak to bywa w rodzinnych firmach z tradycjami nie ma chamstwa i nieuctwa( z czego słynie Auto Compol). Co do cen to się nie wypowiadam bo po prostu nie wiem. A tak na marginesie to miło że w Poznaniu nie wszyscy kupują "porzundne" pancerwageny czy inne bezpłciowe helmuty. PZDR Link Zgłoś
Gość: gmc Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: *.univ.trieste.it 25.09.01, 13:20 Zdecydowanie Antoninek, troche gorzej na Koscielnej, a Compol - tragedia (chamstwo) Link Zgłoś
Gość: Jonas Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: 150.254.215.* 27.09.01, 15:01 Ciesze sie bardzo, bo wlasnie do Antoninka mam najblizej - i tam wlasnie chce kupic moja pierwsza "renowke"! Link Zgłoś
Gość: Jonas Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: 150.254.215.* 27.09.01, 15:03 Gość portalu: Maciej napisał(a): > A tak na marginesie to miło że w Poznaniu nie wszyscy kupują "porzundne" > pancerwageny czy inne bezpłciowe helmuty. > PZDR Moze dlatego, ze - chociaz mieszkam w Poznaniu - nie jestem rodowitym poznaniakiem. Link Zgłoś
Gość: Jonas Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: 150.254.215.* 03.10.01, 12:32 Wlasnie kupilem swoje auto - pod wpływem Waszych wypowiedzi uczyniłem to w Antoninku. Sprzedawca bardzo OK, miło, sympatycznie, mam nadzieje, ze później tez tak będzie. Pozdrowienia Link Zgłoś
Gość: TK Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: *.clinika.pl 03.10.01, 12:43 Gość portalu: Jonas napisał(a): > Wlasnie kupilem swoje auto - pod wpływem Waszych wypowiedzi uczyniłem to w > Antoninku. Sprzedawca bardzo OK, miło, sympatycznie, mam nadzieje, ze później > tez tak będzie. Pozdrowienia Nie pochwalisz sie jaki model itd? Tomek K. Clio 1.2 16V Link Zgłoś
Gość: Jonas Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: 150.254.215.* 03.10.01, 12:57 No dobra: Thalia 1.4, bogatsza wersja, odbieram za pare dni Link Zgłoś
Gość: MaciejK Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: *.radio-merkury.poznan.pl 03.10.01, 13:28 No to masz teraz najmilszy moment, niecierpliwe oczekiwanie na telefon:"zapraszamy po odbiór auta". Szerokiej drogi i byleś oprócz przegladów nie musiał do serwisu zaglądać! PZDR Link Zgłoś
Gość: Jonas Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: 150.254.215.* 03.10.01, 16:29 Auto już stoi na placu w Antoninku, ale brakuje mi paru dni do zakonczenia rocznej lokaty. Pozdr. Link Zgłoś
Gość: leman Do Jonasa IP: *.man.poznan.pl 04.10.01, 09:52 Daj znac jak ci sie jezdzi. Sam jestem posiadaczem tego jakze pieknego automobilu (wlasnie koncze pierwszy tysiac km) i jestem ciekaw opinii innych estetow. Link Zgłoś