Dodaj do ulubionych

KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY?

IP: *.man.poznan.pl 20.09.01, 16:46
Hm?
Obserwuj wątek
    • Gość: Jonas Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: 150.254.215.* 21.09.01, 07:02
      Chyba przyjdzie Ci dłużej poczekać na odpowiedź! Sam kiedys zadałem na tym
      forum podobne pytanie o ASO Renaulta w Poznaniu i zero odpowiedzi. Moze tym
      razem ktos sie zamelduje? Chce kupic renowke, wiec jestem sam zainteresowany.
      Pozdr.
      • Gość: Maciej Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: *.radio-merkury.poznan.pl 21.09.01, 07:18
        Nie mam "renówki" ale znam posiadaczy aut tej marki i ich opinie na powyższy
        temat. Przy zakupie nie co specjalnie wybierac bo jak dajesz pieniadze to
        wszyscy są milusi. Co do serwisu to same superlatywy słyszałem o Renault
        Antoninek-właściciel siedzi w "francuzach" prawie od wojny i podobnie jak to
        bywa w rodzinnych firmach z tradycjami nie ma chamstwa i nieuctwa( z czego
        słynie Auto Compol). Co do cen to się nie wypowiadam bo po prostu nie wiem.
        A tak na marginesie to miło że w Poznaniu nie wszyscy kupują "porzundne"
        pancerwageny czy inne bezpłciowe helmuty.
        PZDR
        • Gość: gmc Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: *.univ.trieste.it 25.09.01, 13:20
          Zdecydowanie Antoninek, troche gorzej na Koscielnej, a Compol - tragedia
          (chamstwo)
          • Gość: Jonas Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: 150.254.215.* 27.09.01, 15:01
            Ciesze sie bardzo, bo wlasnie do Antoninka mam najblizej - i tam wlasnie chce
            kupic moja pierwsza "renowke"!
        • Gość: Jonas Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: 150.254.215.* 27.09.01, 15:03
          Gość portalu: Maciej napisał(a):

> A tak na marginesie to miło że w Poznaniu nie wszyscy kupują "porzundne"
          > pancerwageny czy inne bezpłciowe helmuty.
          > PZDR

Moze dlatego, ze - chociaz mieszkam w Poznaniu - nie jestem rodowitym
          poznaniakiem.

• Gość: Jonas Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: 150.254.215.* 03.10.01, 12:32
            Wlasnie kupilem swoje auto - pod wpływem Waszych wypowiedzi uczyniłem to w
            Antoninku. Sprzedawca bardzo OK, miło, sympatycznie, mam nadzieje, ze później
            tez tak będzie. Pozdrowienia
            • Gość: TK Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: *.clinika.pl 03.10.01, 12:43
              Gość portalu: Jonas napisał(a):

> Wlasnie kupilem swoje auto - pod wpływem Waszych wypowiedzi uczyniłem to w
              > Antoninku. Sprzedawca bardzo OK, miło, sympatycznie, mam nadzieje, ze później
              > tez tak będzie. Pozdrowienia

Nie pochwalisz sie jaki model itd?

Tomek K. Clio 1.2 16V
              • Gość: Jonas Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: 150.254.215.* 03.10.01, 12:57
                No dobra: Thalia 1.4, bogatsza wersja, odbieram za pare dni
                • Gość: MaciejK Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: *.radio-merkury.poznan.pl 03.10.01, 13:28
                  No to masz teraz najmilszy moment, niecierpliwe oczekiwanie na
                  telefon:"zapraszamy po odbiór auta".
                  Szerokiej drogi i byleś oprócz przegladów nie musiał do serwisu zaglądać!
                  PZDR
                  • Gość: Jonas Re: KTORY ASO RENAULT W POZNANIU NAJLEPSZY? IP: 150.254.215.* 03.10.01, 16:29
                    Auto już stoi na placu w Antoninku, ale brakuje mi paru dni do zakonczenia
                    rocznej lokaty. Pozdr.
                    • Gość: leman Do Jonasa IP: *.man.poznan.pl 04.10.01, 09:52
                      Daj znac jak ci sie jezdzi. Sam jestem posiadaczem tego jakze
                      pieknego automobilu (wlasnie koncze pierwszy tysiac km) i
                      jestem ciekaw opinii innych estetow.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka