troll22 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje.. ['] 16.09.05, 14:38 Szkoda mi chłopaka jak cholera. Młody, grał dobrze w siatke... Wielka strata... Link Zgłoś
kszyrztow Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje.. ['] 16.09.05, 14:43 troll22 napisał: > Szkoda mi chłopaka jak cholera. Młody, grał dobrze w siatke... > Wielka strata... Tez tak uważam, i do tego chajtnięty dopiero co. Dramat i tyle. A takie dramaty mają na naszych drogach miejsce parę razy dziennie.... :( Link Zgłoś
kuszacy_witas Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje.. ['] 16.09.05, 14:48 On raczej nie zginal na naszych drogach... tylko austriackich. Tak czy inaczej- szkoda chlopaka.. Link Zgłoś
kszyrztow Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje.. ['] 16.09.05, 14:51 kuszacy_witas napisał: > On raczej nie zginal na naszych drogach... tylko austriackich. > > Tak czy inaczej- szkoda chlopaka.. Wiem, doczytałem. I z premedytacją mówię tu o NASZYCH polskich klepiskach. Link Zgłoś
pindoll Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje.. ['] 16.09.05, 15:16 kszyrztow napisał: > troll22 napisał: > > > Szkoda mi chłopaka jak cholera. Młody, grał dobrze w siatke... > > Wielka strata... > > Tez tak uważam, i do tego chajtnięty dopiero co. Dramat i tyle. A takie dramaty > > mają na naszych drogach miejsce parę razy dziennie.... :( Paręnaście razy dziennie? Link Zgłoś
reszka.ja Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje.. ['] 16.09.05, 23:12 no wlasnie........... a taki dobry gracz byl............ i byl w moim wieku -to straszne! ['] Link Zgłoś
kszyrztow Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje.. ['] 17.09.05, 11:33 nowy avensis poległ.. Żal ogromny i smutek. Tu zdjęcie z wypadku. Nie wiem czy link zadziała, bo długawy. www.se.com.pl/se/index.jsp?place=subLead&news_cat_id=55&news_id=72709&scroll_article_id=72709&scroll_galler y_aid=72709&layout=1&page=text&list_position=1 Link Zgłoś
mobile5 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje.. ['] 17.09.05, 11:49 Dobra droga, dobry samochód i takie tragiczne skutki. Te gwiazdki nic nie warte, albo barierki żle skonstruowane. Link Zgłoś
kszyrztow Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje.. ['] 17.09.05, 12:17 mobile5 napisał: > Dobra droga, dobry samochód i takie tragiczne skutki. Te gwiazdki nic nie > warte, albo barierki żle skonstruowane. Jak myslisz, jak szybko jechali? Wygląda na to, że raczej mieli więcej niż 64, czy 50 km/h w czasie zderzenia... NCAP to w dużej mierze fikcja. Link Zgłoś
mobile5 Re: Arkadiusz Gołaś nie żyje.. ['] 17.09.05, 13:34 kszyrztow napisał: Jak myslisz, jak szybko jechali? Wygląda na to, że raczej mieli więcej niż 64, > czy 50 km/h w czasie zderzenia... NCAP to w dużej mierze fikcja. To nie była czołówka, uderzenie jakieś ukośne, boczne, barierki "energochłonne". Może ponad 200? Link Zgłoś