latajacy_czestmir 26.09.05, 13:09 witam, co myslicie o tym samochodziku? nagrzlaem sie ostro na taka strzale...ale z kolei slyszalem wiele negatywnych opinii o nim... moze wy cos doradzicie? warto go kupic...? Link Zgłoś Obserwuj wątek
kszyrztow Re: Citroen XM 2.5TDi 95r 26.09.05, 13:15 latajacy_czestmir napisał: > witam, > > co myslicie o tym samochodziku? > nagrzlaem sie ostro na taka strzale...ale z kolei slyszalem wiele negatywnych > opinii o nim... > moze wy cos doradzicie? > warto go kupic...? Jeśli cie na niego stać... Akurat TD (nie TDI) to lepszy wybór niż benzyna, ale musisz mieć więcej pieniędzy niz na sam samochód: na prawdopodobne i drogie naprawy Link Zgłoś
jacekjs Re: Citroen XM 2.5TDi 95r 30.09.05, 23:51 Jak się Ci podoba taki model to kupuj.Sam miałem już 3 XM i mam do nich pewien sentyment.Fajna fura i niebanalny wyglad. Link Zgłoś
knurzynski Re: Citroen XM 2.5TDi 95r 01.10.05, 02:02 cze. to był mój samochód marzeń !!! hydropneumat i tylna podwójna klapa !!! marzenie ale ale,,, poczytalem troszke o nich i wiem że troszke sie lubią psuć, niektóre silniki...ale najlepiej znajdż kącik klubowy citroena, jest taki jeden zajebisty i tam jest wszystko !!! o citroena tzreba dbać szczególnie o zawieszenie. Mojego kmpla tata ma xantię 1.8 16 i niema duzych problemów ,kwestia jest taka ze tzreba dbać i kontrlować....kupuj z ostatniej produkcji .lepeij wiecej wydać na początek.... ehh moze kiedys kupię xm z ful wypasem-niesą drogie - kup Sprowadzonego !!!!!!! nie kupuj z polskich dziur !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Link Zgłoś
101ola Re: Citroen XM 2.5TDi 95r 01.10.05, 14:38 Jeżeli w autko jest np. z Niemiec i ma do 200 000 km będzie w dobrym stanie choć oczywiście im mniejszy przebieg tym lepiej. Link Zgłoś