Gość: radek IP: *.waw.cdp.pl 13.09.02, 12:54 Prosze o informacje o awaryjnosci fabii jezdzacych jako samochody sluzbowe - ok. 50 000 rocznie oraz koszty przegladow. dzieki Link Zgłoś Obserwuj wątek
Gość: radek Re: awaryjnosc fabii IP: *.datastar.pl 16.09.02, 17:41 ponawiam prosbe o informacje sprawa pilna radek Link Zgłoś
Gość: Andre Re: awaryjnosc fabii IP: *.pcplus.com.pl 16.09.02, 21:31 Trudna sprawa. To nowe auta. Bardzo mało jest Fabii z takim przebiegiem. Ja osobiście przekroczyłem dopiero 25tys. Z takim przebiegiem trudno o ocenę awaryjności. U mnie jak dotąd nic się nie zepsuło. Były tylko drobne regulacje zamka bagażnika i klapki od paliwa. PZDR. p.s. Służbowe auta psują się częściej bo mają wielu użytkowników. U mnie w firmie zajeździli Wectrę po 130tys. Skrzynia do wymiany. Wszystko się w niej telepie. Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: awaryjnosc fabii IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.09.02, 22:29 Moge sie wypowiedziec nt. dwoch Fabii TDI uzytkowanych w rodzinie. Jedna ma ponad 30 tys., druga 28 tys. Jak na razie nie wystapily zadne powazne usterki (tfu, odpukac). Z najpowazniejszych byly tylko wymiany drazkow stabilizatorow i nakretki na polosiach, ale to typowe TTTMy, o ktorych wszystcy wiedza (lacznie z SAPem). Bardziej dokuczliwe moga byc drobiazgi w stylu trzeszczacych elementow tu i tam. Czesc mozna szybko samemu wyeliminowac, czesci jeszcze nie znalazlem zrodla i czekaja na interwencje (szyby i tylna polka) :) Zaszlyszane od innych uzytkownikow to: zawieszenie powyzej 50 tys. moze juz wykazywac slady zuzycia, czujnik skretu (wspomaganie) moze pasc w kazdej chwili, wtryskiwacze w wersji MPI, czujnik masy powietrza w TDI (zadko, ale to typowe dla TDI VAGu). Poza tym nic wiecej zlego nie moge powiedziec. Pozdro Link Zgłoś
Gość: Braził Re: awaryjnosc fabii IP: 213.25.84.* 28.09.02, 09:57 U mnie nic się nie psuje. 25 tys. Link Zgłoś
Gość: Andre Re: awaryjnosc fabii IP: *.pcplus.com.pl 29.09.02, 12:25 Gość portalu: Braził napisał(a): > U mnie nic się nie psuje. > 25 tys. A słyszeliście że korolki się psują ? Fury za taką kasę ! Szkoda. PZDR. Link Zgłoś