merawa1 20.10.05, 18:18 słyszałem ze one mają słabe blachy i dosyć szybko korodują. Nie wiecie czy to prawda czy plotka??? Link Zgłoś Obserwuj wątek
waskes29 Re: mercedes okular 20.10.05, 19:52 Moj koles ma takiego z 96r i tylna klapa i tylny pas maja juz dosc wyrazne slady korozji sam widzialem wiec potwierdzam ,troche tez sa klopoty z tylnym zawieszeniem wybijaja sie poduszki i tuleje koszt czesci nie jest duzy ale naprawa troche kosztuje.Reszta ok samochod nie robi problemow specjalnie choc do bezawaryjnosci 124 mu brakuje. Link Zgłoś
skyddad Re: mercedes okular 20.10.05, 19:56 Zgadza sie koroduje i wysiada elektronika. Pzdr.Sky. Link Zgłoś
merawa1 Re: mercedes okular 20.10.05, 19:56 no własnie, czyli nie plota. Wiem ze mesio jesli chodzi o silnik to super sprawa i przebiegi kręci duze, ale własnie te blachy nie są jego mocną stroną. Szkoda ze nie ma blach jak audii:) Link Zgłoś
waskes29 Re: mercedes okular 20.10.05, 20:09 merawa1 napisał: > no własnie, czyli nie plota. Wiem ze mesio jesli chodzi o silnik to super spraw > a > i przebiegi kręci duze, ale własnie te blachy nie są jego mocną stroną. Szkoda > ze nie ma blach jak audii:) To nie sa jakies wielkie korozje ale zdarza sie i trzeba wtedy szybko to naprawic.Przypuszczam ze mlodsze 210-tki juz moga tego problemu nie miec ale tutaj nie mam wiedzy . Link Zgłoś
xystos Re: mercedes okular 20.10.05, 21:13 • mercedes okular merawa1 20.10.05, 18:18 .. co to jest mercedes "okular" ? Link Zgłoś
unterseeboot Re: mercedes okular 20.10.05, 22:08 mietki są zabezpieczane antikor.... i jesli pojawia sie cos to musiał być draśnięty. ja jeszcze niewidziałem pordzewiałego okulara. słowo honoru. druga sprawa jesli okular to jak najnowszy.... nie bede pisał dlaczego. bo lubię mercedesa ;) a okulary z I liftingu najmniej :/ Link Zgłoś