perisotero 21.10.05, 12:11 www.gieldasamochodowa.com/article/view.asp?l0=41,59815&path=gs\0&file=pap_13757.xml Link Zgłoś Obserwuj wątek
pindoll Re: Sfingował kradzież swojego Renault ,bo się ps 21.10.05, 12:33 albo był (i jest) głupi, albo ma tendencje do bycia lewusem - kanciarzem, albo jego reno doprowadziło go do podjęcia tej dramatycznej (i jak bolesnej w skutkach) decyzji... Link Zgłoś
waskes29 Re: Sfingował kradzież swojego Renault ,bo się ps 21.10.05, 12:41 Przynajmniej 30% skradzionych prawie nowych lub kilkuletnich samochodow czesto kupionych na raty czy na firme ginie za zgoda wlasciciela i to zadna nowosc. Oprocz tego ze ubezpieczalnia zwroci koszt wartosci samochodu to jeszcze uzyska dodatkowo pieniadze za sam samochod. Link Zgłoś
dr.verte Re: Sfingował kradzież swojego Renault ,bo się ps 21.10.05, 13:28 ja uważam że w całej sprawie winne jest renault Link Zgłoś
pindoll Re: Sfingował kradzież swojego Renault ,bo się ps 21.10.05, 18:14 pindoll napisał: > albo był (i jest) głupi, albo ma tendencje do bycia lewusem - kanciarzem, albo > jego reno doprowadziło go do podjęcia tej dramatycznej (i jak bolesnej w > skutkach) decyzji... > albo wybieram tylko pierwszą możliwość - głupi był i jest, bo mądry lewus zgłosiłby "kradzież", kiedy samochód byłby juz na giełdzie (w postaci części zamiennych z pewnego źródła ;) ) Link Zgłoś
skyddad Re: Sfingował kradzież swojego Renault ,bo się ps 21.10.05, 20:07 Z Zewnatrz sie jakos klaruja nawet do 6 lat ale pod spodem to jedna wielka rdza,przewody hamulcowe do wymiany i duzo wiele innych elementow.Pierwsze dwa lata to niema znimi problemow ale pozniej niestety nic sie nie zmienilo.Zobaczymy jak bedzie z autami francuskimi wyprodukowanymi dzisiaj. Pzdr.Sky. Link Zgłoś
skyddad Re: hmmm, megane 21.10.05, 15:31 W Szwecji rownioez bywaja takie przypadki,ze ludzie niemaja juz kasy na naprawy szaisu wlasnie Renault i finguja tylko jada do glebokich jezior,na krawedz i chlup.Niedaleko nas mamy takie kamieniolomy,kiedys sportowi nurkowie trenowali.Zawiadomili policje ze nie mozna zejsc na dno gdyz jest zlomowislko na dole.Dociekali przyjechal duzy dzwig i wszystko powyciagla bylo kilkansacie aut roznej masciu ale najwiecej francuskich.Nikomu nie udowodnili,sprawy byly uregulowane przez ubezpieczenie ot i sie rozeszlo po kosciach. Jaki moral nie kupowac szaisowatych marek gdzy stacja zroobi Ciebie bez wazeliny w czambul. Pzdr.Sky. Link Zgłoś
xystos Re: hmmm, megane 21.10.05, 15:36 skyddad napisał: > W Szwecji rownioez bywaja takie przypadki,ze ludzie niemaja juz kasy na naprawy > > szaisu wlasnie Renault i finguja tylko jada do glebokich jezior,na krawedz i > chlup.Niedaleko nas mamy takie kamieniolomy,kiedys sportowi nurkowie > trenowali.Zawiadomili policje ze nie mozna zejsc na dno gdyz jest zlomowislko > na dole.Dociekali przyjechal duzy dzwig i wszystko powyciagla bylo kilkansacie > aut roznej masciu ale najwiecej francuskich.Nikomu nie udowodnili,sprawy byly > uregulowane przez ubezpieczenie ot i sie rozeszlo po kosciach. > Jaki moral nie kupowac szaisowatych marek gdzy stacja zroobi Ciebie bez > wazeliny w czambul. > Pzdr.Sky. .. to juz nieaktualne,Citroën´ów GS , Pallas i Athena juz nie ma , obecne "francuzy" nie sa gorsze od amerykanskiej Toyoty - wierz mi . Link Zgłoś
niki27 Re: hmmm, megane 22.10.05, 13:08 Skyddad, jaki ty jesteś mundry, że ho ho. Tylko dlaczego pół Europy jest takie głupie? forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=20&w=30808607 Ty już pewnie dawno miliony zbiłeś na swoich analizach... Link Zgłoś
fru.fru Re: hmmm, megane 22.10.05, 13:11 skyddad, a jak sie ma sprawa z japosnkim szjasem pt toyota, tez tojota swedese wymienia silniki w corollach? W polsce to jakas plaga. Link Zgłoś
xystos Re: hmmm, megane 22.10.05, 13:21 Autor: fru.fru Data: 22.10.05, 13:11 skyddad, a jak sie ma sprawa z japosnkim szjasem pt toyota, tez tojota swedese wymienia silniki w corollach? .."fru.fru" czy chcialbys byc tak dobry i przetlumaczyc Twój poprzedni wpis ? - moze byc na jezyk Polski .Pzdr. Link Zgłoś
chris62 Re: hmmm, megane 21.10.05, 17:58 ??? Nie zgadłeś. Mój sceniczek śmiga bez awarii nadal i wcale nie usmiechało by mi się go pozbywać bo baaardzo go lubię. A jak ktoś twierdzi, że to złom to niech sobie twierdzi - mnie to nie boli :) Co do tego typu kradzieży to bardzo dużo Mercedesów i BMW oraz Audi w ten sposób z Niemiec sprowadzono do Polski i dalej na wschód nie na darmo w Niemczech istnieje slogan reklamowy "Jedź do Polski na wczasy Twoje auto już tam jest". Link Zgłoś
xystos Re: hmmm, megane 22.10.05, 13:16 W 1982 pierwszy "francuz" TALBOT 1510 Gl,w 2002 Pgt.206 1,6lt. mojego syna, jesienia ubr. moj Pgt.307 SW 2,0lt. do 03-oktobra-2005 gdy mi go straz pozarna rozbila = zaden z w/wm francuzow nigdy mi nie sprawial zadnych problemów , nawet ten pierwszy -Talbot nie rdzewial w moich rekach - jak kazde auto. Od prawie miesiaca SKODA "Fabia" kombi 1,4lt z pelnym wypasem - malo juz jezdze = wystarczy na krótkie i zadkie trasy. Link Zgłoś