hippolin 30.10.05, 13:00 ta reklama wygląda grożnie, no i w dodatku "bez kompromisu" czyżby oznaczało, że Opel chce wkroczyć środnioklasowym modelem do klientów potrzebujących auta z górnej półki? Mafia w Vectrze hahahaha :-) Link Zgłoś Obserwuj wątek
ml_500 Re: Nowy Opel Vectra - tylko dla łysych? 30.10.05, 13:13 moze bys dal linka albo opisal dokladnie. skad wszyscy maja wiedziec o co ci chodzi!! Link Zgłoś
dr.verte Re: Nowy Opel Vectra - tylko dla łysych? 30.10.05, 15:51 ml_500 napisał: > moze bys dal linka albo opisal dokladnie. skad wszyscy maja wiedziec o co ci > chodzi!! Chodzi o nowe reklamy Vectry z najbardziej znanym sędzią piłkarskim P.L Colliną (obecnie na emeryturze). Link Zgłoś
przechodzien2 Re: Nowy Opel Vectra - tylko dla łysych? 30.10.05, 20:31 Najgorzej pisac ale nie rozumiec o czym. Maybe tomorrow Jack :) Link Zgłoś
rafal.dominiak Re: Nowy Opel Vectra - tylko dla łysych? 31.10.05, 00:22 przechodzien2 napisał: >Maybe tomorrow Jack :) Hehe :D Link Zgłoś
rafal.dominiak Re: Nowy Opel Vectra - tylko dla łysych? 31.10.05, 00:21 Pierluigi Colina. Mowi Ci to cos? Zrozumialbys reklame,jezeli wiedzialbys ze to ten lysy Pan... Link Zgłoś
dr.verte Re: Nowy Opel Vectra - tylko dla łysych? 31.10.05, 01:27 rafal.dominiak napisał: > Pierluigi Colina. > Mowi Ci to cos? Mnie nie.Pierre Luigi Collina mi mówi. Link Zgłoś
rafal.dominiak Re: Nowy Opel Vectra - tylko dla łysych? 31.10.05, 01:31 dr.verte napisał: > > Mnie nie.Pierre Luigi Collina mi mówi. Zaimponowales mi. dasz mi swoj autograf? Link Zgłoś
rafal.dominiak Re: Nowy Opel Vectra - tylko dla łysych? 31.10.05, 01:37 dr.verte napisał: > Mnie nie.Pierre Luigi Collina mi mówi. Nie postawilem jednego "l" w nazwisku. Pierluigi a nie Pierre Luigi. Chyba ze mowimy o dwoch roznych osobach. www.fifa.com/en/media/index/0,1369,105198,00.html I nie pij juz tyle... Link Zgłoś
dr.verte Re: Nowy Opel Vectra - tylko dla łysych? 31.10.05, 01:44 rafal.dominiak napisał: > > Nie postawilem jednego "l" w nazwisku. > Pierluigi a nie Pierre Luigi. > Chyba ze mowimy o dwoch roznych osobach. > A nie wiem bo sprawdziłem i w necie to występuje naprzemiennie ale być może masz racje.Jutro zobacze.Ale ciesze się że udało mi się zmusić cię do myślenia i do poprawienia po sobie błędu.:-))) Dobranoc. Link Zgłoś
rafal.dominiak Re: Nowy Opel Vectra - tylko dla łysych? 31.10.05, 01:59 dr.verte napisał: > A nie wiem bo sprawdziłem i w necie to występuje naprzemiennie ale być może > masz racje.Jutro zobacze.Ale ciesze się że udało mi się zmusić cię do myślenia > i do poprawienia po sobie błędu.:-))) > > Dobranoc. Na oficjalnej stronie FIFA jest j/w. Rowniez zycze dobrej nocy! Link Zgłoś