Dodaj do ulubionych

Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluchy ...

15.11.05, 08:31
Kupujcie francuskie!! doskonale się palą :)
Obserwuj wątek
    • aapa Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 09:45
      za 90 tys to mozna kupic Honde FR-V z 150 KM.
      • lub_czasopismo Jedno wiem na pewno!!! 15.11.05, 09:51
        NIEGDY WIĘCEJ MALUCHA!!!
        Wycierpiałem wystarczająco dużo... Koniec z tym! :)

Kiedyś zgasły w nim wszystkie światła w listopadową noc na środku zakrętu przy którym stoi kilka krzyży. W dodatku z miejsca po radiu wydobywał się dym...
        Postał z 15 minut i pojechał dalej, ale co siębałem to ...rany boskie!!!

A Wam co się zdarzyło dzięki maluchowi???
        • quattroporte Re: Dzięki maluchowi ....poczułem się jak nigdy .. 15.11.05, 12:24
          w życiu,poczułem się jak z "krzyża zdjęty", po przejechaniu dystansu Legnica-
          Krynica(górska),na tylnej kanapie,z kolanami pod brodą.Mam 182 cm, a te kilka
          godzin w pozycji "embrionalnej" i chyba jeden postój na kaffke sprawiły że
          ciężko było sie rozprostować na miejscu.Dzięki kaszlowi zapoznałem sie także z
          ofertą PKP,tzn.mimo zaproszen własciciela owego malucha,że "mamy jedno wolne
          miejsce"postanowiłem zostac 2 dni dłużej w K.i wrócic pociągiem.
    • xionrze moja odpowiedź 15.11.05, 10:54
      Toyota Corolla Kombi, 1.4D
      • habudzik Re: moja odpowiedź 15.11.05, 13:10
        xionrze napisał:

> Toyota Corolla Kombi, 1.4D

podobno z tymi to sobie toYota poradziła i już nie biora oleju ale za to
        rdzewieją części w silniku.
    • quattroporte Najbardziej "ognisty"francuz to peugeot 307 hihhi 15.11.05, 12:11
      ;-)
    • sknerus Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 12:25
      fiat idea i opel meriva za ok.80000 zł to oferta dla osób nie kupujących w
      mediamarkt. w tej cenie są seat altea - bogato wyposażony z tdi, ford c-max jak
      wyżej, a nawet mercedes klasa a :).
      • waskes29 Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 15:05
        sknerus napisał:

> fiat idea i opel meriva za ok.80000 zł to oferta dla osób nie kupujących w
        > mediamarkt. w tej cenie są seat altea - bogato wyposażony z tdi, ford c-max
        jak
        >
        > wyżej, a nawet mercedes klasa a :).

Zeby calkiem przesadzic to za to bez problemu mozna kupic kolosa w porownaniu
        z nimi jaki jest Skoda superb
        • ws21 Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 15:26
          Albo 3 Renault Logan, jak ktoś lubi. Można będzie też wkrótce kupić garść
          dużych aut z ChRL. Dobrze że są rózne preferencje nabywców, bo na drogach
          byłoby nudno.
    • burakiprlu za zegary w srodku deski kopa w ryj! 15.11.05, 12:49
      zegary sa dla kierowcy nie dla pasazerow, trzeba bedzie zerkac w bok zeby
      zobaczyc licznik? co za ku.. moda debilkow. maja racje francuzi ze pala te
      gowna na ulicach.
      • ws21 Jeżdzisz w kapeluszu? 15.11.05, 13:13
        A który kierowca, z wyjątkiem wymienionych wyżej musi zerkać za zegary aby
        ocenić prędkość? Przesiadłem się do Modusa z samochodu z "klasyczną" deską ze
        wskaźnikami i raczej zmianę odczułem na plus. Mam lepszą widoczność do przodu,
        a nad kierownicą mam miejsce na np. system nawigacyjny, bardziej użyteczny niż
        prędkościomierz. Mam silnik dCI, średnio "na bak" spala 4,5l/100km ON, pełen
        komfort, niezła dynamika w przedziale 90-130km/h, czego chcieć więcej?
    • joasia101 Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 13:59
      70-90 tys złotych!!!! Kogo stac na takie samochody!!!
    • carlito_7 Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 14:58
      o czym my mówimy. Porównajcie wymiary Renault Modusa z konkurentami. Od Merivy
      jest o 60cm krótszy, a poza tym niższy. Do porównania powinni wziąć Scenica i
      ciekawe jaka wtedy byłaby relacja cenowa z konkurentami?
      • carlito_7 Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 15:34
        carlito_7 napisał:

> o czym my mówimy. Porównajcie wymiary Renault Modusa z konkurentami. Od
        Merivy
        > jest o 60cm krótszy, a poza tym niższy. Do porównania powinni wziąć Scenica i
        > ciekawe jaka wtedy byłaby relacja cenowa z konkurentami?
    • carlito_7 Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 15:34
      o czym my mówimy. Porównajcie wymiary Renault Modusa z konkurentami. Od Merivy
      jest o 60cm krótszy, a poza tym niższy. Do porównania powinni wziąć Scenica i
      ciekawe jaka wtedy byłaby relacja cenowa z konkurentami?
      • frequentflyer Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 15:36
        napisz coś jeszcze, dobrze ci idzie
      • chris62 Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 16.11.05, 08:48
        Scenica z merivą chcesz porównywać? to z czym porównasz Zafirę?
        Poza tym Merivęocenili najlepiej w kategorii nadwozie i wnętrze o co Ci chodzi?
      • miloszpm nie o 60cm a oa 24,8 16.11.05, 17:56
        > Porównajcie wymiary Renault Modusa z konkurentami. Od Merivy
        > jest o 60cm krótszy,

Porównałem, i wg mnie:
        4040-3792=248mm=24,8cm

Proponuje więc popracować nad matematyką, bo będzie problem z oceną pozytywną na
        semestr i wtedy rodzice nie kupią Ci nowych resoraków!
    • leslaw_m brawo! 15.11.05, 15:49
      doskonała reklama na pierwszej stronie portalu GW
      ciekawe ile kosztowała i czy była w pakiecie z proekopodatkowymi artykułami
      pana kibelka i reszty.
      z artykułem nie warto nawet dyskutować.żal mi tylko porządnych nie znających
      tematu ludzi,którzy kupią takie gó.. przeswiadczeni,ze to minivan
    • legal.legal francuzi robią TYLKO dobry speśniały ser 15.11.05, 16:19
      kiedyś jeździłem nowym francuzkim samochodem i mam dość Maja chyba zasadę-
      zrobic coś żle to wtedy zarobi sie jeszcze drugie tyle na serwisie i częściach
      zamiennych
      • frequentflyer Re: co robią Frncuzi 15.11.05, 16:26
        legal.legal napisał:

> kiedyś jeździłem nowym francuzkim samochodem i mam dość Maja chyba zasadę-
        > zrobic coś żle to wtedy zarobi sie jeszcze drugie tyle na serwisie i
        częściach
        >
        > zamiennych
        jeżeli z francuZkim nie wyszło, spróbuj dla odmiany pojeździć francuskim - nic
        się nie dzieje, z nudów możesz zapomnieć o przeglądzie rejestracyjnym, tak jak
        mi się przytrafiło.
        psuje im się tylko ser, często sprzedają spleśniały
        • dr.rocco Re: co robią Frncuzi 15.11.05, 16:33
          To jakies gowienka , nie samochody.........
      • chris62 Re: francuzi robią TYLKO dobry speśniały ser 16.11.05, 08:50
        Jak wszyscy przecież to nie tajemnica.
        I co przesiadłeś się potem na Matchboxa?
    • greenblack Re: Fiat Idea/Opel Meriva /Renault Modus . Maluch 15.11.05, 16:38
      Ceny z dupy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka