merawa1 27.11.05, 10:50 czy wiecie może jaką funkcje pełni bateria słoneczna w szyberdachu i do czego może służyć?? Mam takie coś u siebie w aucie i nie mam pojęcia jaka jest jego funkcja??, pozdrawiam Link Zgłoś Obserwuj wątek
robert888 Re: solardach 27.11.05, 10:57 ma napędzać wentylacje w samochodzie w czasie postoju, kiedy silnik jest wyłączony. Twój (pozostawiony w samochodzie) pies będzie cię za to błogosławił. Link Zgłoś
merawa1 Re: solardach 27.11.05, 11:04 dzieki. Czyli jak bedzie swieciło słonce i bedzie ciepło to wentylacja sama sie włączy??? Link Zgłoś
robert888 Re: solardach 27.11.05, 11:06 czy sama się włączy czy tez trzeba ją włączyc - tego nie wiem. Powinni cos naskrobac w instrukcji. Zdarza się że słońce świeci w zimny dzień i wtedy nie każdy chce sobie powentylować mrozem wnętrze:) Link Zgłoś
merawa1 Re: solardach 27.11.05, 11:07 wielkie dzięki, do instrukcji bede musiał looknąć, pozdro Link Zgłoś
pizza987 Re: solardach 27.11.05, 13:56 Jeżeli masz dokładany szyberdach FARMONT to on miał razem z baterią słoneczną wbudowany wentylator. Znaczy się jeden model. Działał tylko ten wbudowany wentylator w dachu reszta nie. Nie wiem jak to wygląda w fabrycznym. Pzdr. Link Zgłoś