bialy2k 27.12.05, 23:42 ciekawe co by bylo jakby nie zrobili skody fabii??? to forum by zamarlo... wszedzie skoda fabia, w kazdym watku, gdziekolwiek bym nie zajrzał...to bedzie pewnie nowe kultowe auto Link Zgłoś Obserwuj wątek
edek40 Re: co by bylo bez fabii 28.12.05, 13:17 Gdyby nie bylo fabii, to biedni i zakompleksiali ludzie znalezliby sobie inne auto do odreagowywania swoich napiec emocjonalnych. Link Zgłoś
maly.burek Re: co by bylo bez fabii 28.12.05, 14:15 ciekawe ze ludziska sie nie rzucili na logana. Link Zgłoś
derduch Re: co by bylo bez fabii 28.12.05, 15:01 maly.burek napisał: > ciekawe ze ludziska sie nie rzucili na logana. Ponieważ nikt nie bredzi że to jest Megan, a nawet lepsze Nie widac żeby ktoś wypisywał że z silnikiem 1,4 rozpędza się do 215km/h Nie ma debilnego PR I oczywiście brak rozdeptanego ślimaka na masce Link Zgłoś
wahacz Re: co by bylo bez fabii 28.12.05, 21:14 derduch napisał: > Ponieważ nikt nie bredzi że to jest Megan, a nawet lepsze > Nie widac żeby ktoś wypisywał że z silnikiem 1,4 rozpędza się do 215km/h > Nie ma debilnego PR > I oczywiście brak rozdeptanego ślimaka na masce wlasnie debilny sposob promowania wsrod milosnikow motoryzacji przysparza tej marce wiecej wrogow niz fanow. po prostu nikt nie lubi jak sie z niego robi idioty. z tym slimakiem na masce to swietne Link Zgłoś
bialy2k Re: co by bylo bez fabii 28.12.05, 21:18 być moze moje pytanie jest idiotyczne, ale co oznacza skrót PR? Link Zgłoś
the.bill Re: co by bylo bez fabii 28.12.05, 21:23 bialy2k napisał: > być moze moje pytanie jest idiotyczne, ale co oznacza skrót PR? Poje..y Rabarbar Link Zgłoś
wahacz Re: co by bylo bez fabii 28.12.05, 21:30 bialy2k napisał: > być moze moje pytanie jest idiotyczne, ale co oznacza skrót PR? public relations czyli publiczne relacje czyli ksztaltowanie wizerunku czyli dzial w firmach zajmujacy sie tym zeby produkty i marka byly dobrze widziane kolejny debilny skrot przywleczony z zachodu Link Zgłoś
the.bill Re: co by bylo bez fabii 28.12.05, 21:33 wahacz napisał: > bialy2k napisał: > > być moze moje pytanie jest idiotyczne, ale co oznacza skrót PR? > > public relations czyli publiczne relacje czyli ksztaltowanie wizerunku > czyli dzial w firmach zajmujacy sie tym zeby produkty i marka byly dobrze > widziane > kolejny debilny skrot przywleczony z zachodu Lepszy debilny skrot przywleczony z zachodu niz kupa zlomu przywleczona od tchorzliwych knedlojadow. Link Zgłoś
waskes29 Re: to bylby logan 28.12.05, 18:19 A czemu np nie thalia? Uprzedzam nie jezdzilem tym samochodem wiec nie tutaj mam uwagi ale wyglada znacznie gorzej nioz fabia i nawet gorzej niz logan ,a to co widzialem we wnetrzu thalii tez dalekie jest do tego zeby to nazwac normalnym. W/g mnie to najbrzydszy samochod z wszystkich w tej klasie. Link Zgłoś
the.bill Re: to bylby logan 28.12.05, 21:34 waskes29 napisał: > A czemu np nie thalia? > Uprzedzam nie jezdzilem tym samochodem wiec nie tutaj mam uwagi ale wyglada > znacznie gorzej nioz fabia i nawet gorzej niz logan ,a to co widzialem we > wnetrzu thalii tez dalekie jest do tego zeby to nazwac normalnym. > W/g mnie to najbrzydszy samochod z wszystkich w tej klasie. Bo thalia nie jezdza takie buraki jak fabia. Jescze nie widzialem thaliarza ze skwarkami na wasach. A skodziarzy widze codziennie. Link Zgłoś
callafior Re: co by bylo bez fabii 28.12.05, 15:46 Oj biedne byłyby golfy II, jeszcze niedawno były wyśmiewane, na razie jakoś względny spokój. Są niestety ludzie, którzy jadą Ikarusem, albo w bardziej optymistycznym przypadku maluchem pamiętającym stan wojenny i żal im d**ę ściska, że ich fabia wyprzedza... Link Zgłoś
maly.burek Re: co by bylo bez fabii 28.12.05, 20:05 derduszku, mnie raczej chodzilo o to ze ludzie nie rzucili sie od kupowania loganow.byc moze przez to ze reklama malo nachalna itp.itd. ale koniec koncow biznes firmy produkujacej to opchnac jak najwiecej aut a nie martwic sie czy derduchowi pasi PR firmy czy nie pasi. zreszta gdyby sie rzucili z pewnoscia by zaczal taki logan bardziej kluc w oczy i latwiej byloby wyladowac swoja frustracje zastepujac rozgniecionego niby slimaka roztrzepanym niebieskim niby pelikanem. przed fabia np byl lanos. Link Zgłoś
dr.wal2 Re: co by bylo bez fabii 28.12.05, 21:05 bialy2k napisał: ciekawe co by bylo jakby nie zrobili skody fabii??? to forum by zamarlo... wszedzie skoda fabia, w kazdym watku, gdziekolwiek bym nie zajrzał...to bedzie pewnie nowe kultowe auto Zadne auto nie pobije Trabanta !-jako auto kultowe Link Zgłoś
macio255 Re: co by bylo bez fabii 28.12.05, 21:44 Całe szczęście, że trabant już przetrwał tę epokę. Teraz niewątpliwie ma swoją klasę i wbrew pozorom był naprawdę dokładnie i przemyślanie poskładany jak na tamte czasy. Trabant to naprawdę bardzo dobry samochód. Minusem moze być za mała liczba taktów w silniku, ale to też ma swoje plusy. Link Zgłoś
mision bez fabii - nie byłoby debilnych antyskodziarzy 28.12.05, 22:17 To proste. Oby Fabia i Fabia II (za rok?) zajmowały parkingi i ulice,tego życzę wszystkim z okazji nowego roku. Nie widziałem skodziarza z wąsami na swoim osiedlu-to chyba jakiś chory wymyał tzw. antyskodziarzy - np moi wąsaci sąsiedzi - jeden jeździ getzem a drugi bravą. A żadnego wąsetego skodziarza nie znam. Link Zgłoś