Dodaj do ulubionych

VOLVO 460 - warto kupić

30.12.05, 18:23
Mam okazję kupić Volvo 460 z '94 roku. 1,8 z gazem. Jedyne co mnie martwi to
przebieg. 220.000 km. Doradźcie czy warto. Za tą samą cenę mógłbym dostać np.
Lanosa z '99 1,5 z gazem, który ma przejechane mniej niż 100tyś. Co lepiej
kupić?
Obserwuj wątek
    • kumana1 Re: VOLVO 460 - warto kupić 30.12.05, 19:57
      i wierzysz ze lanos ma przejechane mniej niz 100tys?? to jestes szalony, to po
      co gosc by jeszcze gaz zakładał?? przy pokonywaniu rocznie 15tys moze nawet i
      mniej to sie chyba nie opłacało gazu montowac. a volvo tez kicha.
    • waskes29 Re: VOLVO 460 - warto kupić 30.12.05, 20:10
      Sprzedaj dom ,wez kredyt ,napadnij na bank ,wez drugi etat ale kup nowy
      samochod.
      Bo 6 letni to juz zlom , jak nie masz 60tys to nie kupisz dobrego
      nowego ,zreszta zobacz na drogach same nowe z salonu a najwiecej jest hond,
      zreszta nie ma sie co dziwic tu prawie kazdy ma honde nowa z salonu a
      najwiecej accordow -oczywiscie wszystkie w najmocniejszych wersjach.
    • pizza987 Re: VOLVO 460 - warto kupić 30.12.05, 20:33
      Zależy czy gaz instalowany w Polsce czy holenderski. Możesz mieć trochę problemów z częściami, ale co do silnika 1.8 nie bedę sie mądrzył. Miałem 440 2.0 z holenderską instalacją. Palił niedużo, ale co zaoszczędziłem to szło w części. Przebieg wydaje mi się trochę nierealny. I kupując takie auto nastaw się, że raczej będziesz je miał do końca jego dni (był taki tekst w sieci: Posiadacze Volvo zwłaszcza starych modeli to najporządniejsi ludzie pod słońcem. Nie piją, nie ćpają, nie biją żon, nie chodzą na dziwki bo każdy zaoszczędzony grosz wkładają w swoje ukochane auto... Coś w tym jest ;)). Model niepopularny i specyficzny, więc trudny do odsprzedaży.
    • frax1 Re: VOLVO 460 - warto kupić 30.12.05, 21:04
      Ze zdroworozsądkowego punktu to Lanos jest dużo lepszym wyjściem, nowszy itd.
      Ale jeżeli lubisz VOLVO to kup je bo jak kupisz lanosa to mimo że nie będzie się
      psuł to nie będziesz z niego zadowolony.
      Pozdrawiam
    • dr.wal2 Re: VOLVO 460 - warto kupić 31.12.05, 12:25
      Cy warto kupic to jo nie wiem,ale spsedac nie byndzie warto - zlomiaz wiency
      zaplaci ,haj.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka