Dodaj do ulubionych

Nadchodza piekne samochody

IP: *.atlanta-33-34rs.ga.dial-access.att.net 29.10.02, 02:45
A wsrod nich ten:

www.thecarconnection.com/index.asp?article=5462&sid=178&n=156
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam W. Re: Nadchodza piekne samochody IP: *.acn.pl / 10.128.137.* 29.10.02, 13:45
      Gość portalu: Marek napisał(a):

> A wsrod nich ten:
      >
      > <a href="www.thecarconnection.com/index.asp?
      article=5462&sid=178&n=156"t
      > arget="_blank">www.thecarconnection.com/index.asp?
      article=5462&sid=178&n=156</a
      > >

Very , very ładny.
      PZDR.
      • Gość: Marek Re: Nadchodza piekne samochody IP: *.atlanta.ga.us 29.10.02, 15:02
        Niestety mam podejrzenia ze jego cena w USD bedzie sie tez zaczynala od 6'tki...
        • Gość: Am Re: Nadchodza piekne samochody IP: 207.239.29.* 29.10.02, 17:55
          Coz, kontynuacja dobrej tradycji. Poprzednia szostka byla super - codziennie
          jadac do pracy mijam sie z gosciem ktory taka jezdzi - odlot. Nowa wyglada tez
          nie najgorzej. Mysle ze masz racje - cena na pewno bedzie startowac od szoski i
          pewnie wyladuje w okolicach $75K - wroze jej takze dluga liste z zamowieniami
          (przynajmniej w USA) - tak ja to sie stalo z pierwszymi SLK.
          • Gość: robert od szóstki to się zaczynają ceny Porsche a nie BMW IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 29.10.02, 17:58
            • Gość: AM Re: od szóstki to się zaczynają ceny Porsche a ni IP: 207.239.29.* 29.10.02, 18:02
              Mysle, ze mielismy na mysli z Markiem , ze cena bedzie zaczynala sie od cyfry 6
              a nie bedzie liczba szeciocyfrowa - co jest prawda w przypadku Porshe - ale nie
              wszystkich - Boxter jest tnai jak barszcz :-))
              • Gość: robert sześciocyfrowe? to tylko turbo tak się zaczyna IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 29.10.02, 18:08
    • Gość: Szymi wcale nie nadchodza - BMW ZAWSZE byly piekne IP: 193.0.236.* 29.10.02, 16:23
      Sa firmy takie jak BMW ktore nie "wydziwiaja" i nie tworza brzydactw. BMW
      zawsze byly piekne. Mnie od tej 6'ki bardziej podoba sie nowy SL, ale musze
      przyznac ze jest naprawde ladna.

Pozdrawiam,

A moze ktos ma namiary na zdjecia nowej 5'ki? Mi udalo sie znalezc tylko jakies
      na www.bmwworld.com ale nie pokazuja dobrze tego samochodu.
      • Gość: Marek Re: wcale nie nadchodza - BMW ZAWSZE byly piekne IP: *.atlanta.ga.us 29.10.02, 18:02
        BMW tez sie zdarzaly wpadki. Do najnowszych zalicze Z3 w wersji Coupe - to przerazajaco brzydki pojazd.
        • Gość: AM Re: wcale nie nadchodza - BMW ZAWSZE byly piekne IP: 207.239.29.* 29.10.02, 18:07
          Masz 100% racji - jest to brzydota porazajaca - jedynie AZTEK jest brzydszy. Co
          gorsza moje oczy musza to cierpiec poniewaz co jakis czas do miescowego mall
          przyjezdza zawodnik w takim samochodzie. Aby bylo weselej kosci ma tak na oko
          minimum 300 funtow i co najmniej 6 stop wzrostu - zastanawiam jak on sie do
          tego samochodu miesci.
          • Gość: robert uroda - rzecz upodobań. Mnie się akurat wersja IP: *.acn.pl / 10.129.132.* 29.10.02, 18:10
            coupe znacznie bardziej podoba od cabrio (mówimy o Z3). Ale układ jezdny jest w
            coupe absolutnie najlepszy pod słońcem. Nawet Carrera musiała uznać jego
            wyższość w slalomie i łosiu.
            • Gość: Marek Re: uroda - rzecz upodobań. Mnie się akurat wersj IP: *.atlanta.ga.us 29.10.02, 19:02
              Chyle czola nad osiagami Z3 w wersji M - przy takim silniku i zawieszeniu samochod moze byc brzydki a nadal jest
              piekny. Przyklad Porsche 911 - tez brzydkie a jednak wszystkim sie podoba... Inny przyklad - Mustang Cobra 2003 - w
              sumie to po prostu brzydki Mustang, ale to ze siedzi nizej i na szerszych oponach + spoilery + subtelne zmiany
              w nadwoziu powoduja ze jest naprawde ladny i wyglada rasowo. W weekend probowalem sie poscigac z gosciem
              w Cobrze 2003 - troche sie ze mna pobawil a nastepnie dal porzadnie po gazie i zostawil mnie w haniebny sposob...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka