Dodaj do ulubionych

Renault Megane II

07.11.02, 00:12
Czy tylko ja się zakochałem w tym samochodzie?
Obserwuj wątek
    • Gość: mac1 Re: Renault Megane II IP: 213.77.125.* 07.11.02, 07:52
      remulak napisał:

> Czy tylko ja się zakochałem w tym samochodzie?

Niestety tak :).
      Pzdr.
      • remulak Re: Renault Megane II 07.11.02, 08:53
        Gość portalu: mac1 napisał(a):

> remulak napisał:
        >
        > > Czy tylko ja się zakochałem w tym samochodzie?
        >
        > Niestety tak :).
        > Pzdr.

To ekstra, jak go w końcu kupię, to nadal będzie
        unikatowy na ulicach... ;)
        • Gość: mac1 Re: Renault Megane II IP: 213.77.125.* 07.11.02, 08:57
          remulak napisał:

> Gość portalu: mac1 napisał(a):
          >
          > > remulak napisał:
          > >
          > > > Czy tylko ja się zakochałem w tym samochodzie?
          > >
          > > Niestety tak :).
          > > Pzdr.
          >
          >
          > To ekstra, jak go w końcu kupię, to nadal będzie
          > unikatowy na ulicach... ;)

Ja osobiście myślę, że czeka go los włoskiej Multiply. To początek końca
          Renaulta. Najpierw brzydkie Talie, potem nieudane i awaryjne Laguny II teraz
          takie dziwadło. Ich wybór. Pzdr.
          • remulak Re: Renault Megane II 07.11.02, 09:08
            Dziwna rzecz, że Multipla mi się nie podoba... Chociaż
            jest bardzo wygodna. Ale Megane II - miodzio!
            • Gość: mac1 Re: Renault Megane II IP: 213.77.125.* 07.11.02, 09:19
              remulak napisał:

> Dziwna rzecz, że Multipla mi się nie podoba... Chociaż
              > jest bardzo wygodna. Ale Megane II - miodzio!

Masz dziwny gust. Ale szanuję Twój wybór i odwagę jesli zdecydujesz się na
              toto. Ten samochód jest na całe życie (jak Lanos), bo nikt od Ciebie go nie
              kupi. haha.
              Pzdr. i życzę zero usterek jak w VW. hihi
              • Gość: vd Re: Renault Megane II IP: *.kra.cdp.pl / *.topware.pl 07.11.02, 09:30
                megane II podoba mi sie tak bardzo ze gotow jestem przelamac niechec do marki
                renault,
                to pisalem ja, posiadacz fiata stilo :)
                • remulak Re: Renault Megane II 07.11.02, 09:40
                  No to będą jeździć po Polsce przynajmniej dwa ;)
                  Co mnie rozłożyło najbardziej?
                  -hamulec ręczny
                  -CD firmy Cabasse
                  • fanta Re: Renault Megane II 07.11.02, 09:53
                    ja tam jeżdżę multiplą, jest zarypista – domek na kółkach
                    już nigdy w życiu z własnej woli nie przesiądę się na nic mniej obszernego
                    po multipli jazda copaktem czy też klasą średnią jest jak za karę
                    ps
                    nie spotkałem do tej pory osoby co by się nie obejrzała za tym autkiem

fanta
                    • Gość: vd Re: Renault Megane II IP: *.kra.cdp.pl / *.topware.pl 07.11.02, 11:13
                      fanta napisał:

> ja tam jeżdżę multiplą, jest zarypista – domek na kółkach
                      > już nigdy w życiu z własnej woli nie przesiądę się na nic mniej obszernego
                      > po multipli jazda copaktem czy też klasą średnią jest jak za karę
                      > ps
                      > nie spotkałem do tej pory osoby co by się nie obejrzała za tym autkiem
                      >
                      > fanta
                      ... multipla to auto ktorym trzeba sie przejechac zeby sie do niego przekonac,
                      samo patrzenie napewno nie wystarczy :) auta tak oryginalne budza niestety
                      skrajne uczucia, bledem fiata bylo wypuszczanie na rynek wersji bez
                      lakierowanych zderzakow :(
                      • fanta Re: Renault Megane II 07.11.02, 11:22
                        ... ciemne kolory nie kontrastują tak bardzo z czarnymi zderzakami :)
                        granatowo fioletowy metalic

pzdr

fanta
                  • Gość: vd Re: Renault Megane II IP: *.kra.cdp.pl / *.topware.pl 07.11.02, 11:04
                    remulak napisał:

> No to będą jeździć po Polsce przynajmniej dwa ;)
                    > Co mnie rozłożyło najbardziej?
                    > -hamulec ręczny
                    > -CD firmy Cabasse
                    nie, nie zamierzam bynajmniej kupowac, ale gdybym mial teraz decydowac o
                    zakupie to napewno mialbym duzo wiekszy zgryz niz pol roku temu. A co do
                    recznego to takie rozwiazanie bylo w alfie romeo 75 z 89 roku, malo kto o tym
                    wie i pamieta ale kiedys wloski design wyznaczal kierunki w projektowaniu
    • Gość: martynka Re: Renault Megane II IP: *.lukowa7.waw.pl / 192.168.1.* 07.11.02, 11:04
      Z początku oceniałam ją chłodnawo, teraz jest coraz goręcej i wreszcie
      chciałabym zobaczyć ją na żywo - bo chyba tylko mnie się to jeszcze nie udało!!!
      PZDR>M
      • Gość: Kuba Re: Renault Megane II IP: *.centrala.kbsa / 10.1.11.* 09.11.02, 20:23
        Gość portalu: martynka napisał(a):
        sssssssssssssssssssssssssssssss
        > Z początku oceniałam ją chłodnawo, teraz jest coraz goręcej i wreszcie
        > chciałabym zobaczyć ją na żywo - bo chyba tylko mnie się to jeszcze nie
        udało!!
        > !
        > PZDR>M
        • Gość: kuba Re: Renault Megane II IP: *.centrala.kbsa / 10.1.11.* 09.11.02, 20:25
          co znaczą te sssssss. czy to jest dzwięk odjeżdzającego Megana II
    • Gość: bocian kiedy toto będzie w sprzedaży i od ilu PLN? IP: 163.152.74.* 10.11.02, 14:09
      A kolega piszący banialuki o firmie renault niech spojrzy na to ile sztuk
      nowej laguny sprzedali i dopierwo po przemyśleniu wyników zacznie pisać. Bo
      gadanie o końcu renault przy tej sprzedawalności nowej Laguny jest co najmniej
      śmieszne.
      pzdr
    • Gość: pewal Re: Renault Megane II IP: *.gdynia.cvx.ppp.tpnet.pl 10.11.02, 15:22
      Na dworcu koleji TGV Paris-Montparnasse 1-2 stoi dwu i czterodrzwiowa Megane II.
      Na początku oglądając zdjęcia, miałem mieszane uczucia. Po obejrzeniu jej na
      żywo w Paryżu. Mogę stwierdzić, że obie są bardzo ładne. Tył w rzeczywistości
      nie robi dziwnego wrażenia wystającego kupra, lecz całkiem ładnie tworzy calość
      z tylną szybą. Jednak bardziej podoba mi się dwudrzwiowa wersja - ma jakby
      większy charakter. Wykończenie wnętrza bez zastrzeżeń, naprawdę duży postęp.
      Moim zdaniem będzie się w Polsce sprzedawać. Pozdr. Pewal
      • Gość: cx Re: Renault Megane II IP: *.luminet.pl / 10.0.0.* 10.11.02, 21:30
        > z tylną szybą. Jednak bardziej podoba mi się dwudrzwiowa wersja - ma jakby
        > większy charakter. Wykończenie wnętrza bez zastrzeżeń, naprawdę duży postęp.
        > Moim zdaniem będzie się w Polsce sprzedawać. Pozdr. Pewal

Z zewnatrz szokujacy nieco ale mi sie podoba. Wnetrze bardziej konserwatywne.
        Mam nadzieje ze jakosc wykonczenia wnetrza bedzie podobna do 307 a nie np.
        Golfa (moj kumpel na nowiutkiego Golfa i deska mu trzesczy)
      • Gość: Jankes Re: Renault Megane II IP: 5.2.1R1D* / *.gepower.com 11.11.02, 13:12
        Na lotnisku w Madrycie tez stoi dwudrzwiowka. I co ciekawe, na zywo wyglada
        lepiej niz na zdjeciach. Ten tylek rzeczywiscie nie razi tak strasznie.
        Wykonczenie wnetrza mi sie podoba i mnie tez bardzo sie podoba rowiazanie
        recznego hamulca. W sumie wrazenie pozytywne, ale naprawde to mozna cos
        powiedziec jak sie czlowiek przejedzie.
        Pozdr
        JANKES

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka