Dodaj do ulubionych

nowy łuk?????

24.01.06, 20:59
siemq!!!!!!
słyszałam że przy nowym łuq nie można korzystać z lustereq, oraz ze musza one
być ustawione tak jak na miasto
czy ktos moze mi napisac czy to prawda i jesli tak to czy to wogole jest do
zrobienia, czy tez trzeba liczyc na tzw. "fux-a" bo przeciez wogole nie widac
lini, a tak sie uczyłam na kursie
Obserwuj wątek
    • mis.z.wiertarka Re: nowy łuk????? 24.01.06, 21:04
      a teraz po polsku
      • kodem_pl Re: nowy łuk????? 24.01.06, 22:25
        Chyba chodzi jej o nowe zasady zdawania prawa jazdy. Łuk - "rekaw" czyli tzw.
        pas ruchu.

Co do sedna: nie wiem jak jest, ale to chyba niemozliwe, ze nie mozesz ustawic
        lusterka w dol - Twoja sprawa jak ustawisz lusterka... takie moje zdanie.
    • conveyor Re: nowy łuk????? 24.01.06, 22:40
      Na miescie tez bedziesz cofac z lusterkami w dol? Moze po prostu naucz sie cofac normalnie, co to za idiotyzm zeby tak uczyc cofac?
      • w_r_e_d_n_y Re: nowy łuk????? 25.01.06, 00:06
        conveyor napisał:

> Na miescie tez bedziesz cofac z lusterkami w dol? Moze po prostu naucz sie
        > cofac normalnie, co to za idiotyzm zeby tak uczyc cofac?

taki sam idiotyzm jak lusterka w niektorych autach ktore same sie ustawiaja
        w "dol" przy wrzuceniu wstecznego ????
        • emes-nju Re: nowy łuk????? 25.01.06, 09:38
          w_r_e_d_n_y napisał:

> conveyor napisał:
          >
          > > Na miescie tez bedziesz cofac z lusterkami w dol? Moze po prostu naucz sie
          > > cofac normalnie, co to za idiotyzm zeby tak uczyc cofac?
          >
          > taki sam idiotyzm jak lusterka w niektorych autach ktore same sie ustawiaja
          > w "dol" przy wrzuceniu wstecznego ????

Rozumiem. A samochody, ktore takiego "dobrodziejstwa" nie maja, maja byc przyczyna korkow w miastach. Sa jeszcze samochody z regulacja lusterek wylacznie z zewnatrz, a aut z regulacja elektryczna nie jest wcale tak duzo - wiekszosc z nas musi lusterka ustawiac recznie. Staje taki, wlacza awaryjne, odkreca szybki (lub tylko przez cala szerokosc auta siega do wajhy) i majstruje. Potem wsteczny i jazda. Na koniec pozostaje tylko postoj na awaryjnych w celu przystosowania lusterek do jazdy do przodu i mozna jechac. Do nastepnego cofania :-P

To moze dla takich, co musza przestawiac lusterka do cofania, wyprodukowac specjany samochod z obracanym fotelem kierowcy razem z bebechami do prowadzenia auta? Taki niszowy wyrob dla wymagajacych :-P
    • black.iron Re: nowy łuk????? 24.01.06, 23:26
      tak, to niestety prawda, moja znajoma zdawala przedwczoraj i przez to oblala.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka